Grunnarbeid i Sveio

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Sveio

C.L.HÅVARDSHOLM MASKIN

4.5 (6)

Sep. 2019

Grave grøft, sette sluk og legge rør.

"Jobben ble bra og fort utført. Men så noe uryddig ut ved ferdigstilling. Busker og trær ble ikke behandlet så fint som jeg oppfordret til på befaring."
M
Malvin
Sveio

FH NAPPEN

4.5 (2)

Juni 2019

Planering av deler av tomt

"Veldig nøgd med arbeidet som vart gjort, og god kommunikasjon undervegs :)"
L
Lisbeth
Valevåg

Danielsen & Skogland Maskin AS

4.6 (29)

Velkommen til danielsen gravingogbetong Vårt motto er 100% fornøyde kunder, og gode referanser...Vi kommer gjerne på befaring, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!Telefon: 91333212

Okt. 2018

Natursteinmur

"Kom på avtalt tid, var ferdig før først antatt og gjorde en god og nøyaktig jobb. Prisen ble også som avtalt. Ville brukt de igjen hvis eg får behov, og vil anbefale andre å bruke dem."
F
Frank
Sveio
Danielsen & Skogland Maskin AS

TRONSTAD ANLEGG

5.0 (1)

Alt i graving,drenering og natursteis muring.

Jan. 2015

Sprenging og utgraving for drenering

"Første del av jobben er da utført. Raskt, effektivt og til en god pris av en meget hyggelig maskinfører. Kan varmt anbefale Tronstad Anlegg!"
R
Roar
Sveio
TRONSTAD ANLEGG

Vikse Maskin Steinar Vikse

Vikse Maskin tar jobber innen graving og landbruk. Som: tomter,veier, veivedlikehold, drenering og utbedring av avløp,, plen, natursteinsmur, dyrking, trefelling, landbrukskjøring, snørydding og service på biovac minirenseanlegg og pumpekummer. Vikse Maskin er sentral godkjent for ansvarsrett med tiltaksklasse 1 i grunnarbeid og landskapsutforming Firmaet ble etablert i 2004 og har tre ansatte Har fagbrev og ADK sertifikat(godkjent for rørarbeid)For mer info og bilder...

Se mer
Juni 2013

Natursteinmur - ca. 15m - 1m høy

"Firmaet gjorde en god jobb med natursteinsmur, men sluttfaktura stod ikke i stil med tilbud basert på befaring i forkant. Vær nøye med å få et bekreftet tilbud og at evt. ekstrakostnader kommuniseres underveis før utførelsen."
J
Jarle
Haugesund
Vikse Maskin Steinar Vikse

KRISTOFFER AUNE AS

Vi har også faste vaktmestertjenester å tilby, per i dag behandler vi flere boretslag som får oppfølging på plenklinklipping, vedlikehold etc.Tjenester vi utfører:-Naturstein-Graving-Massetransport-Høytrykkspyling med mobil spyler vogn (ikke avhengig av vann og strøm)-Vaktmester tjenester-Trefelling-Brøyting og strøing-Sprøyting-Følgebil kjøringVi tilbyr en gratis uforpliktende befaring til våre kunder. Ta kontakt med Kristoffer på telefon: 412 20 357

April 2012

Mindre gravejobb

"Kom når han skulle og gjorde det han skulle til en fornuftig pris. Anbefales :-)"
G
Geir Arne
Førresfjorden
KRISTOFFER AUNE AS
Siste registrerte jobber

Bygge opp natursteinsmur, og fylling av masse

5550SVEIO

Ca. 29m med naturstein skal bygges opp ca. 1,5m. Skal deretter fylle på masse slik at det går i ett med plen.

Opprydding i hage, klippe gress, fjerne ugress og legge ut noe grus

5550SVEIO

Vi ønsker opprydding i hage og gangmrådene rundt en eiendom. Det må felles litt busker/trær inntil huset og utbedres der man ferdes (stier og vei) . Lett rensing av hageområdet. Skraping av mose, fjerne ugress. Graving av grus samt ny grus(?) på gangvei. Spesielt det på bildene er de utsatte områdene som trenger forbedring. Oppsummert ønsker vi altså at en grovopprensking av uteområdet slik at det blir OK forhold. Trenger ikke finstell.

* Fortsatt ledig: Fornye plen

5550SVEIO

Har en liten plen som må ordnes etter graving. Regner med det må graves litt av og fylle på noe mold. Dette er et prosjekt som et firma har fått men nå er vi så lei av hverandre at vi ønsker at noen andre kanskje kan ta det. Disse folkene lager problemer av alt så her må man ver nøye.

* Fortsatt ledig: Fjerne ugress

5550SVEIO

Ønsker å fjerne ugress og ta bort hageavfall i skråning

* Fortsatt ledig: Grave av jord på fjell.

5550SVEIO

Har en skråning hvor jeg ønsker og grave vekk jord. Tipper det er 1/2 meter på det dypeste. Ca. 20 meter og ca. 3 -5 meter opp i skråningen. Massen trenger ikke kjøres bort da den kan planeres utover noen meter bak hvor en har gravd av fjellet.

Utgraving av hage

5550SVEIO

Ønsker å få gjort noe gravearbeider i nedre del av hage. Tomta skal rettes ut hvor det er skråbakke i dag. Mulig det må meisles eller sprenges litt. Ønsker befaring hvor en kan se på hvilke muligheter vi har.