Grunnarbeid - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Graving/planering/grusing

3086HOLMESTRAND

Vil gjerne få jevnet ut tomta så det går å kjøre opp foran huset. Det ligger en stein/fjell i nåværende innkjørsel, Det skal planeres fra innkjørsel opp til enden av huset. Vil ha dette gruslagt etterpå, med grus som binder. Dette skal gjøres for å få kjørt bil opp til garasje som ligger i enden av huset. Hele området er ca 150 m2.

Drenering

3085HOLMESTRAND

Må ha grave ut ca.10-15m lang og 2m dyp legg på dreneringsrør.

Utgraving av tomt, ca 100 m2 og plass til drenering utvendig

3073SANDE I VESTFOLD

ca 100 m2, støping av isolert platting med klargjøring for gulvvarme luft til vann, grave kloakk og vannledning på tomta og på kobling av vann og kloakk, bortkjøring av masse. Det er leire på hele tomten

Grunnarbeid for Dobbeltgarasje med loft

3080HOLMESTRAND

Prosjekt: Grunnarbeid for Dobbeltgarasje Dimensjoner: 6.20m x 8m Arbeid som skal utføres: Grunnarbeid: Inkluderer utgraving, påfyll av forskriftmessige masser mht. isolasjon, duk, drenering og frost. Planering og komprimering av området for garasjen. Dette skal tilpasses de angitte dimensjonene. Bortkjøring av Masser: Fjerning og bortkjøring av overskuddsmasser som følge av utgravingen. Støp av Såle: Støping av betongsåle tilpasset garasjens dimensjoner. Sålen skal være av en kvalitet og tykkelse som er egnet for dobbeltgarasje (kom gjerne med innspill mht. glatting / forsterking av gulv mht. slitasje). Ringmur: Oppføring av ringmur (gi anbefaling mht. med eller uten isolasjon i ringmur), som grunnlag for garasjeveggene. Materialvalg og høyde skal spesifiseres. Stålglatting: Overflatebehandling av betongsåle ved stålglatting for å oppnå en jevn og slitesterk overflate (dersom dere anbefaller noe annet, vennligst gi grunnlag for anbefalling). Tilleggsinformasjon: Alle materialer og arbeid skal overholde gjeldende byggestandarder og forskrifter. Tidsplan for prosjektet, inkludert estimert start- og sluttdato, skal oppgis. Anbudet skal inkludere en totalpris for arbeidet, samt spesifikasjon av kostnader for hver del av arbeidet. Leverandøren er ansvarlig for å sikre nødvendige godkjenninger og tillatelser for arbeidet. Forespørsel om Tilbud: Interesserte entreprenører bes sende inn et detaljert tilbud basert på ovenstående beskrivelse. Tilbudet skal inkludere en komplett oversikt over kostnader, tidsplan og detaljer om utførelsen.

Støpe såle til Garasje

3073SANDE I VESTFOLD

Støpe såle til garasje på 7x6 meter - 42m2. Garasjen skal ha 20cm ringmur i LECA, men ønsker også pris på dette støpt om det er fordelaktig. Gjerne med isolert såle. Har dere gravemaskin også så ønsker jeg en totalpris ink graving. Det gjelder da hele området markert i rødt på situasjonskartet. (Anlegge ny innkjørsel og graving for garasje) Det er plass til å flytte jord på egen tomt, lite må kjøres bort. Til informasjon så er sålen som jeg har anbud på til garasjen på bildet, denne garasjen skal flyttes til min tomt innen kort tid.

Drenering/planering

3076SANDE I VESTFOLD

Vi ønsker å få drenert en langside på huset samt få planert det som er gravd opp.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud