Grunnarbeid - Arendal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Fylle på masse og justere nivå inngangsparti

4816KOLBJØRNSVIK

Fylle opp med sadde og justere nivå ved inngang og garasje, må fylles på med ca. 3-4 m3 med sadde som må komprimeres med hoppetusse, så det kan kjøres på i vinter, skal justeres mer og asfalteres neste år.

Skrape ned hjulspor og gruse oppkjørsel

4817HIS

Det har etterhvert blitt ganske store hjulspor i oppkjørselen til garasjen vår. Denne er ca. 8-9m lang og maks 3m bred. Oppkjørselen har jevn stigning fra vei til garasje. Det vi trenger å få gjort: 1. Skrape ned hjulspor 2. Gruse opp/legge nytt underlag i oppkjørselen (Merk helning).

drenering

4816KOLBJØRNSVIK

Drenering rundt et lite hus. Gravearbeid. Ønsker også pristilbud for grunnarbeid for å bygge garasje.

Planere og gjøre klart for asfaltering.

4812KONGSHAVN

Ønsker pris på planerings jobb å asfaltering på allerede opparbeidet uteområde, asfalt er gammel å en del er fjernet pga noen endringer de siste årene. Tromøy vest lett ankomst.

Grunnarbeid og klargjøring for asfaltering

4816KOLBJØRNSVIK

En biloppstillingsplass (ca. 35 m2) og to smalere områder (7 og 11 m lang, ca. 0,5-0,7 m bred) skal klargjøres for asfaltering. Arbeidet innebærer: skjæring av asfaltkant, fjerning av nåværende masser (ca. 10-20 cm ned), påfyll av ny masse, samt komprimering av de nye massene. Tilbud kan også mottas på asfaltering, men dette skal i såfall ha separat pris. Befaring kan utføres på forespørsel!

Opparbeidelse av plen, graving av grøft til hekk, støttemur samt påfyll av grus.

4818FÆRVIK

Sameie ønsker tilbud på opparbeiding av fellesareal til anleggelse av plen, graving av grøft til hekk, støttemur samt påfyll av grus. Se vedlagte bilder. Grønt skissert er plen, blå tilsvarer område for grus, rød er grøft for hekk samt sort er støttemur. Vennligst ta kontakt for avtale om befaring.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud