Grunnarbeid - Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Opparbeidelse hyttevei

2500TYNSET

Opparbeidelse av ca 150 m hyttevei av enkel standard. Området er tørt og flatt, sand/jord. En stikkrenne, enkel grøft en side. Er vel fjerning av torv så planering av av vei. Enkel standard, adkomst til to hytter, avkjøring fra eksterne hyttevei. Dette er på Nytrøa i Tynset kommune.

Graving og oppbygging av oppkjørselen og gårdsplassen.

2500TYNSET

- senking av vegskulder og oppgraving av veggrøfter - Avskjæringsgrøft i overkant av snuplass - Arrondering av terreng slik at overflatevann på og ovenfor snuplass dreneres ut til siden av vei -Oppbygging av vei slik at vann på vei dreneres ut til veggrøft

Fjerning av to jord-/sandhauger.

2500TYNSET

Ønsker å få fjernet to hauger med jord/sand, er vegetasjon på haugene. Usikker på volum

Graving og bytte av avløps- og vannrør.

2500TYNSET

Vi skal bytte avløpsrør fra hovedhus til forgreningskum. ca. 100 meter. Rør fra vanninntak skal også byttes. Grunnforhold er grus med grov stein. Det er aktuelt med noe masseutskifte. Det ønskelig at samme firma kan foreta utskifting av avløp og vannrør.

* Fortsatt ledig: Graving

2512KVIKNE

Graving av 2 stk hull til portstolper. 60 til 100 cm BREDDE. DYBDE ca 100 cm. Sted 2512 Kvikne i Tynset kommune.

Oppussing enebolig - jobb for snekker, VVS, Elektriker, Brønnborring

2500TYNSET

Vi vurderer en større oppussing av vår enebolig på Tynset. Følgende vurderes gjort: 1. Grave opp oljetank - bytte ut oljefyr. Graving i forbindelse med brønnborring og graving av utvendig trappeløp ned i kjeller. 2.Borring etter jordvarme, Tilbud og installering av varmepumpe vann til vann. 3. Vannboren varme på ca. 75 kvm 4. Oppretting av gulv i første etasje (ca100 m2), klargjøring for vannboren varme samt legge nytt parkettgulv. 5.Ny trapp fra 1. etasje og opp til 2. etasje. Nytt trappeløp. 6.Etablering av nytt bad i andre etasje ca 12m2. Alt skal være nytt bortsett fra toalett. Varmekabel i gulv. 7.Diverse rive og byggejobb i forbindelse med oppussing . 8. Muring av utvendig trapp ned til kjeller. Sette in dør. 9.Rive peis. Da prosjektet omfatter mange bransjer, ønsker vi i utgangspunktet en snekker som kan være hovedansvarlig for oppdraget og samordne med de andre bransjene som blir berørt. Ønsker at interesserte tar kontakt for besiktigelse og gjennomgang av prosjektet for å finne ut om det er mulig å gjennomføre. Ønske om at jobben startes våren 2018 og sluttføres i løpet av sommeren.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud