Elektriker

Få uforpliktende tilbud fra elektrikere - helt gratis!

Finn en elektriker

Det er nok av skrekkeksempler på elektrisk arbeid utført av ufaglærte, der det hvert år er nordmenn som er rammet av brann som skyldes feil på det elektriske anlegget. Å gjøre jobben selv kan nemlig være fristende for mange, men kan fort endte opp med å bli en kostbar og farlig affære for deg og familien.

Når trenger du elektriker?

Det er nemlig viktig å være klar over at selv om du ikke har lov til å utføre elektrisk vedlikeholdsarbeid, har du ansvar for har du ansvar for at passe på at det elektriske anlegget i hjemmet til en vær tid er i forskriftsmessig stand.

Det er nemlig klare regler for hva ufaglærte kan gjøre på det elektriske og hva du må overlate til fagfolk. Som en tommelfinger regel har du lov til å gjøre mindre elektriske arbeider i hjemmet, men du kan ikke utføre arbeid eller vedlikehold på den faste installasjonen.

Etter loven trenger du elektriker dersom du skal bytte stikkontakter, utføre arbeid på det elektriske anlegget eller andre jobber som innebærer fastmontering av elektronikk. Sjekk derfor alltid at bruker elektriker som er godkjent av Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB).

Hvordan finne elektriker?

Det er mange dyktige og faglig kvalifiserte elektrikere i Norge, og du kan spare både lommeboka og eventuelt trøbbel med uegnede leverandører ved å benytte faglærte og dyktige elektrikere. Du bør derfor legge ut jobben på anbud å få tilbud fra flere bedrifter før du bestemmer deg.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetesregisteret til DSB, som gir deg et godt grunnlag for å sikre at arbeidet utføres med god kvalitet til riktig pris.

Legg ut jobben på Mittanbud.no så kan du velge blant Norges best evaluerte elektrikere. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

Siste jobber

Installere vegglampe, stikkontakt og baderomsvifte

Har behov for elektriker som kan installere en stikkontakt, en vegghengt lampe og en baderomsvifte på et lite bad. Det var lampe og stikkontakt på badet fra før. Ønskes gjort ila. neste uke.

Henge opp lamper

Ønsker to lamper festet i gipstak og koblet til strøm i stikkontakter.

Henge opp baderomsarmatur, skifte en ledning i yttergang.

Jeg trenger hjelp til å skifte lysarmatur på badet. Har en ledning i gangen som bør skiftes. Kanskje sette opp en stikkkontakt på kjøkkenet.

LED downlight bad

BAD 1: - Trenger å få installert ytterligere en LED-downlight på bad og koble denne til eksisterende dimmer. - Pærene er nå 2800K, men ønsker en hvitere farge på alle. - Det er 2 dimmerkurser, ø…

Badromsvifte

Installasjon av baderomsvifte uten vifte idag. Det er naturlig avtrekksluke i taket, hvor jeg ønsker å installere en baderomsvifte. Det er strøm/ bryter på utsiden av døren. taket er senket 30 cm h…

Installere 4 led lys på badet

På badet som er ca.3,2 m2 trenger vi å få på plass 4 led spotter i taket.

Flytte fiber og Internett fra kjøkken til stue

Fiber og internett ønskes flyttet fra kjøkken til stue. Ønskelig at fiber føres gjennom strøm ledningsgate i betong veggen. Også behov for å bytte stikk kontakter samt et par brytere om til dimmer i l…

Doffin - Elektroarbeider i pendlerboliger

Stortinget skal gjennomføre en totalrehabilitering av fem pendlerleiligheter i Grønnegata 12, og skal inngå kontrakt om elektroarbeider i forbindelse med dette.