Elektriker

Få uforpliktende tilbud fra elektrikere - helt gratis!

Finn en elektriker

Det er nok av skrekkeksempler på elektrisk arbeid utført av ufaglærte, der det hvert år er nordmenn som er rammet av brann som skyldes feil på det elektriske anlegget. Å gjøre jobben selv kan nemlig være fristende for mange, men kan fort endte opp med å bli en kostbar og farlig affære for deg og familien.

Når trenger du elektriker?

Det er nemlig viktig å være klar over at selv om du ikke har lov til å utføre elektrisk vedlikeholdsarbeid, har du ansvar for har du ansvar for at passe på at det elektriske anlegget i hjemmet til en vær tid er i forskriftsmessig stand.

Det er nemlig klare regler for hva ufaglærte kan gjøre på det elektriske og hva du må overlate til fagfolk. Som en tommelfinger regel har du lov til å gjøre mindre elektriske arbeider i hjemmet, men du kan ikke utføre arbeid eller vedlikehold på den faste installasjonen.

Etter loven trenger du elektriker dersom du skal bytte stikkontakter, utføre arbeid på det elektriske anlegget eller andre jobber som innebærer fastmontering av elektronikk. Sjekk derfor alltid at bruker elektriker som er godkjent av Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB).

Hvordan finne elektriker?

Det er mange dyktige og faglig kvalifiserte elektrikere i Norge, og du kan spare både lommeboka og eventuelt trøbbel med uegnede leverandører ved å benytte faglærte og dyktige elektrikere. Du bør derfor legge ut jobben på anbud å få tilbud fra flere bedrifter før du bestemmer deg.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetesregisteret til DSB, som gir deg et godt grunnlag for å sikre at arbeidet utføres med god kvalitet til riktig pris.

Legg ut jobben på Mittanbud.no så kan du velge blant Norges best evaluerte elektrikere. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

Siste jobber

Henge opp taklampe

Hei, Trenger hjelp til å skifte ut/ henge opp en ny taklampe i gangen.

Elektriker til montering av to støpsel

Montering av lampe i tak via støpsel med bryter ønskes. Samt montering av stikkontakt i kjelllerbod via sikringsskap i 2etg. Det er gått opp ledningsvei fra kjeller til 2 etg bla av Internettleverandø…

Elektriker behøves for å flytte en termostat

Trenger en elektriker til å flytte en termostat til varmekabler for å kunne henge opp en TV på veggen. Må ha fagbrev.

Montering av to lamper hjemme

Hei, jeg trenger hjelp til å sette opp en lampe på badet og en lysekrone på stuen. Lysekronen krever at det legges opp en ledning, en dimmer og at det bores hull i en rosett for montering. Jeg vurd…

Flytte stikkontakt

Vi har et stikkontakt som må flyttes 20 cm til den ene siden. Muligvis må det så også legges ny/lengre ledning til tilknyttet stikkontakt. Vi trenger sertifisert elektriker og kvittering.

Installere induksjonstopp

Har hatt en keramikkplatetopp og har bestilt induksjonstopp i samme størrelse. Koblingen til kermikkplatetoppen må demonteres og monteres på den nye induksjonstoppen på en forsvarlig måte iht brannfor…

downlights bad - gammel trafo?

Har et bad fra 2008 med 3 spotter/downlights i taket. Det er i dag ikke mulig å putte i 3 LED pærer. 3 vanlige funker og 2 led-pærer funker. Når man viker fra dette oppsettet vil enten pærene flimre, …

gasslekasje i kobling på inntaket til gasskomfyr

har en liten gasslekasje i koblingen mellom gass-slange og komfyr. se vedlagt bilde der jeg har tatt såpe rundt lekasjen og skrudd på gassen for å visualisere hvor lekkasjen ligger.