Elektriker

Få uforpliktende tilbud fra elektrikere - helt gratis!

Finn en elektriker

Det er nok av skrekkeksempler på elektrisk arbeid utført av ufaglærte, der det hvert år er nordmenn som er rammet av brann som skyldes feil på det elektriske anlegget. Å gjøre jobben selv kan nemlig være fristende for mange, men kan fort endte opp med å bli en kostbar og farlig affære for deg og familien.

Når trenger du elektriker?

Det er nemlig viktig å være klar over at selv om du ikke har lov til å utføre elektrisk vedlikeholdsarbeid, har du ansvar for har du ansvar for at passe på at det elektriske anlegget i hjemmet til en vær tid er i forskriftsmessig stand.

Det er nemlig klare regler for hva ufaglærte kan gjøre på det elektriske og hva du må overlate til fagfolk. Som en tommelfinger regel har du lov til å gjøre mindre elektriske arbeider i hjemmet, men du kan ikke utføre arbeid eller vedlikehold på den faste installasjonen.

Etter loven trenger du elektriker dersom du skal bytte stikkontakter, utføre arbeid på det elektriske anlegget eller andre jobber som innebærer fastmontering av elektronikk. Sjekk derfor alltid at bruker elektriker som er godkjent av Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB).

Hvordan finne elektriker?

Det er mange dyktige og faglig kvalifiserte elektrikere i Norge, og du kan spare både lommeboka og eventuelt trøbbel med uegnede leverandører ved å benytte faglærte og dyktige elektrikere. Du bør derfor legge ut jobben på anbud å få tilbud fra flere bedrifter før du bestemmer deg.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetesregisteret til DSB, som gir deg et godt grunnlag for å sikre at arbeidet utføres med god kvalitet til riktig pris.

Legg ut jobben på Mittanbud.no så kan du velge blant Norges best evaluerte elektrikere. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

Siste jobber

Flytte stikkontakt og montere taklampe

Ønsker å flytte en stikkontakt ca 20 cm. Den er i dag montert på en hylle og jeg ønsker den flyttet til veggen ved siden av. I tillegg skal det byttes en taklampe. Ny lampe skal henge på samme sted so…

Flytte stikkontakt

Komfyren kommer ikke helt inntil veggen grunnet stikkontakt som må flyttes noe cm ned slik at komfyren kan plasseres riktig. Silikon som skal påføres bak må være i grå farge.

Redusere lengden på en ledning

Hei. Jeg trenger å få utbedret en ledning som er for lang (dvs. ledningen går i en bue i stedet for pent langs listen). Jeg kan sende et bilde dersom ønskelig. Er det mulig å kappe ca 10 cm av ledning…

Legge inn strøm på hytta på Hvaler

Vi har kjøpt hytte som ligger alene på en øy i Hvaler kommune. Øya heter Hvalsten og ligger nord for Spjærøy, rett syd for Kjempeholmen. Det er ikke strøm på øya, men det er strøm på Kjempeholmen som…

Montere / koble ny fiberkabel fra inntaksboks til ruter / get-boks

I forbindelse med oppussing ble fibernettkabel fra inntaksboks til ruter / get-boks ødelagt. Trenger ca 8 m ny hvit kabel og kobling / montering av denne. Jobben tar maks et par timer. Utføres så fo…

Montering av taklys og gardin-stang i Oslo

Trenger erfaren fagmann/elektronikker til å montere gardinstanger på vegger med metall plate, samt montere tak-lys med strøm kabel på betong tak. Har kabler, taklys og gardinstanger. Verktøy må der…

Electricity work

Hide some wires in the wall, and create several plugs.

Varmgang i spotter i tak

Den ene spotten (av tre) i taket er skiftet ut for flere år siden med en annen spot som ikke passer. Rødfarge/avfarging rundt spottene. Hva gjøre med det?