Elektriker

Få uforpliktende tilbud fra elektrikere - helt gratis!

Finn en elektriker

Det er nok av skrekkeksempler på elektrisk arbeid utført av ufaglærte, der det hvert år er nordmenn som er rammet av brann som skyldes feil på det elektriske anlegget. Å gjøre jobben selv kan nemlig være fristende for mange, men kan fort endte opp med å bli en kostbar og farlig affære for deg og familien.

Når trenger du elektriker?

Det er nemlig viktig å være klar over at selv om du ikke har lov til å utføre elektrisk vedlikeholdsarbeid, har du ansvar for har du ansvar for at passe på at det elektriske anlegget i hjemmet til en vær tid er i forskriftsmessig stand.

Det er nemlig klare regler for hva ufaglærte kan gjøre på det elektriske og hva du må overlate til fagfolk. Som en tommelfinger regel har du lov til å gjøre mindre elektriske arbeider i hjemmet, men du kan ikke utføre arbeid eller vedlikehold på den faste installasjonen.

Etter loven trenger du elektriker dersom du skal bytte stikkontakter, utføre arbeid på det elektriske anlegget eller andre jobber som innebærer fastmontering av elektronikk. Sjekk derfor alltid at bruker elektriker som er godkjent av Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB).

Hvordan finne elektriker?

Det er mange dyktige og faglig kvalifiserte elektrikere i Norge, og du kan spare både lommeboka og eventuelt trøbbel med uegnede leverandører ved å benytte faglærte og dyktige elektrikere. Du bør derfor legge ut jobben på anbud å få tilbud fra flere bedrifter før du bestemmer deg.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetesregisteret til DSB, som gir deg et godt grunnlag for å sikre at arbeidet utføres med god kvalitet til riktig pris.

Legg ut jobben på Mittanbud.no så kan du velge blant Norges best evaluerte elektrikere. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

Siste evalueringer

Elektriker

Han som kom var punktlig, dyktig og hjalp til og med med montering som snekker hadde gjort feil. Veldig fornøyd!

- Camilla Wold Pape

Utbedring av elektriske feil etter el-sjekk.

Strålende fornøyd. Rask respons og hyggelig folk.

- Henning Refsdal Andersen

Ladestasjon for elbil

Lavest pris av alle tilbud jeg mottok. Kjapp levering til avtalt pris.

- Mats Bue

Anbud på rehabilitering av bad i kjelleretasje

Badet ble fullstendig rehabilitert. Før oppstart fikk vi gode råd inklusive et godt dokumentert tilbud. Arbeidet gikk som planlagt hvor jeg kunne følge med i prosessen. Total inntrykket mitt er at vi sitter igjen med et kvalitetsmessig godt bad, slik vi hadde forventet. Kommunikasjonen underveis gikk bra hvor begge parter viser respekt for hverandre. Tilbudet var ikke det rimeligste, men vi følte vi fikk verdi for pengene. Vi kan anbefale levere

- Widar Hellerud

Elektriker i forbindelse med flytting av kjøkken i liten leilighet

Vell utført arbeid!

- Sander Hammelow-Berg

Utbedring av manglet på det elektriske anlegget (etterkontroll)

Ordentlig arbeid, med tydelig pris inkl. Mva, ikke noen forbehold om reisetid, eller påbegynte timer etc. Eneste negative var tiden fra avtale til utbedring,men dette skyldtes ferie avvikling hos beboere og håndverkere, og det ble utført og ferdigstilt innenfor fristen vi fikk fra Hafslund. Anbefales entydig for utbedring av mangel liste.

- Olav Hindahl

Koblin mellom lysekrone og dimmer

Hyggelig elektriker

- Petter Dines Olsen

Legge skjult elektrisk anlegg på 1 rom

Jobben ble utført som avtalt, kontakt gikk veldig greit.

- Fredrik Lundvall

Siste jobber

Nedgraving av kabel

Internettkablel skal graves ned ca 30 cm under plen i en avstand på ca 10 meter.

Hente vaskemaskin og henge opp lampe.betaler 500

Jeg trenger noen til å hente og kaste en ødelagt vaskemaskin +henge opp en lampe i en leilighet på Frogner i ettermiddag etter Kl 16 eller morgen ettermiddag

Ny avtrekksluke og skifte av tre mindre lamper

Hei, Behøver bistand fra en håndverker som kan bytte en avtrekksluke (evt sette på et nytt deksel) og skifte et par lamper for meg på Bislett i Oslo. Jobben gjøres så fort som overhodet mulig! …

Elektrikker - lampe

Hei, Jeg trenger hjelp til å få denne lampen til å lyse da den ikke fungerer lengre. Jeg tror muligens det kan være dimmeren som har gått i stykker. Fotolampen er kjøpt på skeidar, og bruker vanlig l…

Søker bedrifter som monterer kamera

Søker bedrifter som monterer kamera og det som følger med. Og kan koble dette opp mot en alarmstasjon. Et pluss om det kan brukes Milestone.

Djsjdjfnfn

Djdkdnfnxnxmmmfk

Doffin - tjenester forsyningsanlegg for strøm ved Haakoansvern

1.1 Forsyningsanlegget for strøm ved Sjøforsvarets hovedbase på Haakonsvern Denne rammeavtalen gjelder for Forsvarsbygg REVEs forsyningsanlegg for strøm, hovedsakelig bestående av høyspentanlegg, ved …

Energirådgiver

Energirådgiver 1167 Oslo Gjennomgang av del av tomannsbolig fra 1954 for å finne prioritere energiøkonomiske og byggtekniske tiltak som bør gjøres og evt identifisering av tilskuddsordninger. Bol…