Vann og avløp - Ål

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

tilkopling av trykktank og vv bereder. avløp og montering av vegghengtbtoalett

3570ÅL

Dette er på en hytte i Ål i Hallingdal. Transport og overnatting til disp.

Legge ned en lukket tank,med spredegrøfter. Legge vannledning.

3570ÅL

Da det er skader på septik må vi ta denne opp og legge ned ny tank med spredegrøfter. Legge ned ny vannledning fra ekststerende borrehul ved hytte og frem til seter. Arbeide bør utføres i høst. Arbeidsted er Tvist i Ål. Ønsker befaring i neste uke Torsdag eller fredag.

Hovedkran

3570ÅL

Trenger å bytte hovedkran i kjeller. Den stenger ikke, så når den skal byttes må vannet stenges i kummen. Må ha pris på jobben inkludert hovedkranen.

Doffin - Avløp Leveld - NY UTLYSNING

3570ÅL

Ål kommune ønsker å legge frem avløpsledning i Leveldbygda for tilknytting av eksisterende bebyggelse til kommunalt renseanlegg. Det er planlagt etablering av totalt ca. 5200 meter grøfter for vann- og avløpsledning. Bruk av preisolerte ledninger er redusert betydelig i forhold til forutsetningene i tidligere utlysning av entreprisen. Som kontraktsbestemmelser gjelder NS8406. Anlegget klassifiseres i tiltaksklasse 2 iht. Plan og bygningsloven. Utførelse av tiltaket blir i perioden oktober 2017– juli 2019.

* Fortsatt ledig: Graving/rørlegger arbeid

3570ÅL

Grave fram eksisterende&nbsp; kloakkr&oslash;r fra husvegg til septikkum ca 7meter. Utbedre enden av r&oslash;ret i gjennomgang til septikkum pga.at denne er klemt flat og tetter kloakken. Samt legge ned vannledning og gj&oslash;re klart til &aring; kople seg p&aring; kommunalt nett fra septikkum og inn i huset . Ledningen m&aring; isoleres i og med at den&nbsp; ligger i oppkj&oslash;rsel. <br/>

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud