Vann og avløp - Vinje

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Ny kloakkpumpe

3864RAULAND

Jeg ønsker et anbud på installasjon av ny kloakkpumpe, den gamle har brent seg. Fordi flotøren ble liggende rett oppå pumpen, og stoppet aldri å gå og pumpen brant seg til slutt.

Prosjektering og installasjon renseanlegg for gråvann

3895EDLAND

Ønsker tilbud på - prosjektering gråvann anlegg for hytte til bruk i kommunal søknad om utslipp - anlegg av typen Vera Compact F1 m/varmekabel eller tilsvarende - installasjon av anlegg. 10 m grøft fra hyttevegg til anlegg. Tilbud kan gis på hver av delene eller alt samlet. Sted: Stokketjønn, Vinje kommune, Telemark.

Borre etter vann

3864RAULAND

Borre etter vann og gjøre ferdig til bruk. Utv. Ikke innlagt vann

Gult vann fra borehull

3864RAULAND

Vi har vann på hytta fra eget borehull. Vi har siden påske slitt med at vannet er gult. Det lukter ingenting og smaker heller ikke rart. Men vi ønsker blankt vann. Hyttenaboer sliter ikke med dette. Vi trenger en som kan komme og kikke på dette og evt ta jobben for å få klart vann.

Doffin - Ombygging av VA-lager

3890VINJE

Vinje kommune ynskjer å bygge om det gamle reinseanlegget langs Neslandsvegen til eit funksjonelt lagerbygg. Bygget er på om lag 80m2 Som ein oppsummering av konkurransegrunnlaget er det laga ei punktliste over kva for ytingar tilbyderan skal utføre: - Erstatte eksisterande vippeport med ny leddport. - Montere nye takkonstruksjon - Støype nytt betongdekke - Erstatte elektrisk hovudtavle - Opparbeide ny åtkomstveg og nedsetting av ny overvasskum, dreneringsrist og røyr.

Innvendig sanitæranlegg hytte Holtardalen, Rauland

3864RAULAND

Vi har en ny hytte, og ønsker pris på innvendig jobb av rørlegger: - montering av dusjhjørne med dusjsett på bad i 1.egt. - montering av klosett på bad i 1.egt og på toalett i 2.egt - montering av baderomsinnredning med servantbatteri på bad i 1.egt og på toalett i 2.egt. - montere kjøkkenbatteri med avstengning til oppvaskmaskinen - montere VV tank på kjøkken - sluk på bad - komplett rør i rør system for tappevann - bunnledninger - opplegg for vaskemaskin på bad i 1.egt. Legg gjerne med pris på dusjhjørne, klosetter, baderomsinnredning, kjøkkenbatteri og ekspress VV tank 120l dersom du har det.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud