Vann og avløp i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Nesbyen

VIKEN VARME OG SANITÆR AS

Viken Varme og Sanitær er et rørlegger firma i Ål som tar på oss jobber i hele Hallingdal. Vi tar på oss både store og små jobber. Med over 20 år i bransjen kan du stole på at vi gjør jobben på en bra og effektiv måte sånn som du ønsker å få det.

Mars 2021

Skifte ut toalett, samt lage opplegg for vaskemaskin (i tilknytning til toalettet)

"Kjapt utført i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis."
T
Torbjørn
VIKEN VARME OG SANITÆR AS
Siste registrerte jobber

Montering av sanitærutstyr

3540NESBYEN

Vi bygger ny hytte hvor alle bad skal innredes med sanitærutstyr. Resterende rørleggerarbeid er gjennomført. Utstyrslisten finnes vedlagt. Omfanget er tre baderom og en WC som inneholder: 4 toaletter 2 flisbygde dusjer med innbyggingskomponenter og to slukrenner 1 steamkabinett 4 servanter 4 servantbatteri Utstyret som benyttes er innbyggingskomponenter fra Hans Grohe AXOR One. Sisterner er Geberit Monolith Plus med kullfilter og luktavsug. Alle servanter er bolleservanter montert på topp av allerede monterte servantskap/innredninger. Innredningene må kobles til vann og avløp. Alt utstyr er allerede innkjøpt. Forbruksmateriell og rørdeler må påregnes. Arbeid ønskes utført så fort som mulig.

Doffin - Nesbyen renseanlegg, Entreprise VA1-Ledningsanlegg, Overføringsledninger

3540NESBYEN

Levering og montasje av ledningsanlegg på ca. 700 m mellom planlagt avløpspumpestasjon Bringo og tomtegrensen til det nye avløpsrenseanlegg Nesbyen. Anlegget omfatter hovedsakelig ledninger for drikkevann, avløpsvann og trekkerør for strøm og data. Traseen har med seg blant annet elvekryssing, banekryssing, kryssing av høyspentledning og kryssing av riksvei og fylkesvei.

* Fortsatt ledig: Vannrenseanlegg Hytte Nesbyen

3540NESBYEN

Trenger å anskaffe vannrenseanlegg for følgende verdier PH 7.7 Misfarge Jern 0.0555 Mangan 0.216 Total hardhet (kalk) 6.00 Lukt H2S

Bytte pumpe i brønn på hytte

3540NESBYEN

Ser ut som dagens pumpe nå har tatt kvelden. Brønn er nedsenket murringer i myrkant. Ca 10 m lavere enn hytten og ca 35m unna. På jakt etter ny pumpe som kan tåle å stå hele året, trenger ikke være for kraftig da den skal drives med inverter (4000-4500w peak). Kunne trenge hjelp til å demontere gammel og montere ny pumpe i forbindelse med kjøp. Hytten befinner deg i Nesbyen i Hallingdal, det er bilvei helt frem.

* Fortsatt ledig: Etablering av vann og avløp på hytte

3540NESBYEN

Ønsker et tilbud på tiltak for etablering av vann og avløp på fritids eiendom. Anbudet på inkludere søknad/gjennomføring (med nødvendig materialer som rør/kobling/kabel/varme/etc.) /ferdigstilling av tiltaket.

fjerning av jern i borrevann

3540NESBYEN

jeg har hytte på Nesfjellet med borrevann. Jeg har undersøkt vann med test fra godkjent firma. Vann kvaliteten er bra, for mye jern gir brunfarge på fliser og sanitærutstyr ved hyppig bruk.