Trenger du hjelp med vann og avløp i Lier?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Lier? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Lier som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Lier?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Lier? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Lier som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Lier

Skifte reduksjonsventil og bygge om avløp vaskemaskin

3427GULLAUG

Ønsker tilbud på skifte av reduksjonsventil av eldre årgang, pluss bygge om avløpet til vaskemaskinen (det spruter innimellom opp og havner på badegulvet). Befaring nødvendig.

Trenger hjelp med fjerne sluk og rør

3413LIER

Jeg skal fjerne sluk i garasje og rør

Sette opp vannkran ute

3413LIER

Ønsker å sette opp en vannkran ute. Der vi tenker å sette den vil være rett ved kjøkkenet så det vil være enkel tilgang til vann.

Gravearbeider for enebolig

3427GULLAUG

Hei. Vi ønsker pris på gravearbeider for en ny enebolig samt tilbygg på nabohuset ned drenering.

Påkobling til offentlig kloakk og muligens drenering

3410SYLLING

Vi har pålegg om å koble oss på offentlig kloakk. Vi har i dag en betongtank. Vi grenser til en skole som vil bli nærmeste påkoblingspunkt. Naboen i Svangshavna koblet seg til på skolen i 2019 med pumpe på egen tomt. Det er også en mulighet for at vi kan koble oss på denne pumpen, men da må vi bytte ut til en større pumpe som er dimensjonert til flere husstander. Det beste hadde vært et alternativ som ikke involverte en kloakkpumpe, men vet ikke om dette er mulig. Vi har også nylig kjøpt Svangshavna som er koblet til samme betongtank som oss. Dette huset har også pålegg om å koble seg på det offentlige avløpsnettet. Vi ønsker derfor å koble på begge husene samtidig. Dreneringen på huset vårt er også langt på overtid og vi vil også gjerne ha pris på hva dette koster i tillegg. Da må vi også fjerne en oljetank som er knyttet til huset vårt. Ganske sikker på at det ikke er en glassfibertank. Denne er koblet fra huset og ikke i bruk mer. Vi ønsker helst å ta kloakken og dreneringen samtidig men vet ikke om vi har råd til begge deler.

Bytte vannrør og legge opp nye til nytt bad og kjøkken

3420LIERSKOGEN

Vi har i dag et bad med dusj og vask, vi ønsker å oppgradere rørene og flytte de litt. I tillegg legge opp til toalett og vaskemaskin i samme rom. Videre skal vi ha vann og avløp til et nytt kjøkken. Vask, oppvaskmaskin, avløp og varmtvannsbereder. Vi skal også legge opp rør til fullverdig kjøkken og bad et annet sted i huset. Dette innebærer å åpne betonggulvet og legge ned avløpsrør ca 11-14 meter og vannrør, ca 8-10 meter.

Siste evalueringer
Rørlegger til montering av Grohe spyletoalett og servantskap kjøpt på Megaflis

Profesjonell rørlegger som ikke bare var lydhør for våre ønsker, men kom også med innspill på hva som hadde vært lurt å tenke på før jobben ble igangsatt Vi er veldig fornøyd med både det vi opplevde som en god pris, stor fleksibilitet tilpasset vår timeplan, godt utført arbeid og hyggelig å ha i hus.

April 2020
E

Eli-Christine om HTZ RØRLEGGERBEDRIFT AS

Lier
Få VVS uttak på hovedstemme

Kom til avtalt tid og dialogen var enkel og ryddig. I tillegg var de serviceinnstilte og kvaliteten på arbeidet er bra. Brukes igjen med glede

Mars 2020
O

Ole Jørgen om NORDENGEN VVS AS

Sylling
Full renovering av kjøkken/stue i rekkehus

Leverer hva dem lover og til riktig pris. God kommuniksjon hele veien å det var ingen problem med noen ekstra arbeid som dykket opp under veis. Veldig fornøyd og kommer å bruke dem igjen ved behov. Mvh Peter

Mai 2019
P

Peter Michael om TRITONE BYGGSERVICE AS

Drammen
Rørlegger

Veldig hyggelig, effektiv og dyktig. Alltid lett å få tak i pr telefon. Leverte jobben til avtalt tid og pris. Anbefales på det varmeste!

Des. 2018
L

Lillann om HTZ RØRLEGGERBEDRIFT AS

Lier
Skifte blandebatteri

Tok rask kontakt og hadde en god dialog. Jobben ble gjort til avtalt tid av en hyggelig og flink rørlegger.

Okt. 2015
M

Mona K om LIER RØRSENTER AS

Tranby
Graving og legging av avløpsrør på privat eiendom

Desserud Entreprenør gjorde en god jobb. Jobben ble mye større pga komplikasjoner med gamle dreneringsrør som ingen visste om, men Eirik var fleksibel og løste det på en god måte. Bruker gjerne Desserud Entreprenør igjen.

April 2014
P

Peter om Desserud Entrepenør AS

Lier
Legge nytt hovedvannrør inn til tomannsbolig

Gjorde en god jobb, gikk noe lengre tid og ble noe dyrere pga uventede hinder underveis. Hyggelige folk og det var god kommunikasjon hele veien. Jeg kan absolutt anbefale Vestfold Steinteknikk AS videre!

Feb. 2014
K

Kenneth Andre om Vestfold Steinteknikk AS

Sylling