Vann og avløp i Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Haugesund

RØRMESTER KOMPANIET AS

4.9 (26)

Juli 2023

Varmtvannsbereder lekkasje

"👌🏻👌🏻👌🏻"
S
Sigbjørn
Haugesund
RØRMESTER KOMPANIET AS

ALTIVENT T SANDBERG

Vi er et lite firma som driver med bygg og vedlikehold, skog og hage samt blikk og ventilasjon. Jeg som daglig leder har 40 års erfaring fra bransjene vi tilbyr tjenester i. Vi har stor fokus på kvalitet og fornøyde kunder:) Beste hilsen, T Sandberg Vi leverer følgende varer: - Filter og støvsugerposer - Sentralstøvsugere - Ventilasjonsutstyr - Boligventilasjon - Porter, vindu og dører Vi utfører følgende tjenester: - vaktmestertjenester - kjøkkenmontering - bygg- og snekkertjenester - porter...

Se mer
Okt. 2022

Meisle opp 2*2meter av kjellergulv for vann

"Ryddig, effektiv og profesjonelt gjennomført"
O
Olav
Haugesund

RØRLEGGERMESTER ANDERS HØYLAND SOLHEIM AS

KVALITET, TILGJENGELIGHET, KUNDESERVICE OG PROFESJONALITET Hos Rørleggermester Anders Høyland Solheim skal du være trygg på å få en leveranse i henhold til krav og dokumentasjon. Vi legger vekt på å ha god kommunikasjon gjennom hele prosessen uansett omfang på oppdraget. Vi utfører godt håndverk til konkurransedyktige priser. Rørleggerfirmaet ble stiftet i 2021. Over 10 års arbeidserfaring i yrket har gitt meg bred erfaring innenfor VVS-segmentet. Fra hjelpearbeider i 2011, Svennebrev i 2015 og ...

Se mer
Juli 2022

Lekker fra varmtvannstank

"Godt utført arbeid med bilder før og etterpå, da jeg ikke bor i leiligheten selv. Fikk reduksjon i prisen siden den ble høyere en antatt. God kommunikasjon"
I
Ingvild
Haugesund
RØRLEGGERMESTER ANDERS HØYLAND SOLHEIM AS

Rørleggermester Olsen AS

Mai 2021

Flytte vann og avløp til servantskap

"Alt ble som avtalt, ryddig og bra kommunikasjon. Anbefales!"
C
Christer
Haugesund

RØRLEGGERMESTER HALVORSEN AS

Rørleggermester Halvorsen AS er lokalisert på Karmøy.Vi dekker hele haugalandet for våre kunder.Vi utfører de fleste oppgaver du måtte trenge hjelp til innen VVS og sanitær.Vi er en mesterbedrift, et merke vi bærer med stolthet.Rørleggermester Halvorsen AS er en fleksibel og seriøs bedrift, som setter kvalitet høyt.

Juni 2021

Sette inn stoppekran på vann og sette på nytt toalett

"Hyggelig rørlegger. Som jobbet raskt og effektivt. Hjalp oss med skifting av toalett og armatur, samt lage hovedkranbryter inn til oss. Godt fornøyd med han, og vil bruke han igjen ved andre anledninger"
A
Aina kristin støle
Haugesund
RØRLEGGERMESTER HALVORSEN AS

Rørlegger Geir Sirnes AS

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med innstallasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlige utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Som medlem i rørleggerkjeden Bademiljø tilbyr vi et stort utvalg av varer og høy faglig kompetanse.Vi inspirerer, tegner bad og gjennomfører hele prosjektet. 24-timers døgnvakt på rørleggertjenester. Døgnvakttelefon 24t: 41 41 22 22 I VÅR butikk vil ...

Se mer
Juni 2020

Tett avløp kjøkken

"Tett avløp, fikset greit og kjapt"
U
UNKNOWN
Haugesund
Rørlegger Geir Sirnes AS
Siste registrerte jobber

Fikse varmtvannstank

5523HAUGESUND

Ventilen nede på varmtvannstanken drypper. Trenger å få den fikset.

Relativt tett oppvaskmaskin

5516HAUGESUND

Har en relativt tett oppvaskmaskin som vannet ikke renner ned fra. Kan for så vidt brukes men er ikke mye sirkulasjon i vannet. Har rensa filteret så er ikke der problemet ligger. Lurer derfor på hva som er galt. Ønsker å ordne dette til billigst mulig pris da vi så sent som i vinter hadde store rørleggerutgifter for rensing av hele røret fra kjøkken som da var tett.

Pigge opp bade gulv for ny støp, rett helling og nye varmekabler.

5515HAUGESUND

Har et bad på 6m2 som har helt feil fall I sluket. Er bare knappe to cm fra gulv til dør karm. Bilde nr 2. Og alle gamle fliser skal vekk, samt pigges opp. Å ligge ny varme og støpe nytt gulv. Som skal ha våtroms belegg oppå.

Oppussing av bad

5525HAUGESUND

Overfladisk oppussing av bad ønskes. Skifte baderomsinnredning, dusjkabinett og muligens toalett( eventuelt rette på stillingen til toalettet som står litt skjevt). Skifte tapet på veggene, eventuelt legge våtromsplater. Ønsker en budsjettvennlig løsning.

Varmtvannsbereder lekkasje

5532HAUGESUND

Tappeventil lekker etter at det er montert ny smart vannmåler. Trenger anbefalinger til utbedring: -kan det ordnes med lavere trykk på eksisterende bereder? -trykkreduksjonsventil? -ekspansjonskar? -glemme alt det og heller gå for ny smart bereder? Denne er fra 1994, moden for utskifting er den også. Rommet den står i har ikke sluk i gulv.

Drenering og utvidelse av innkjørsel

5535HAUGESUND

Vi ønsker å gjøre oppgraderinger på boligen vår fra 1969 og vil starte med ny drenering og utvidelse av innkjørsel. Den nye innkjørselen skal bli litt bredere enn huset og ny mur må settes opp, alt av rør skiftes samtidig. Ny drenering legges og grunnmur isoleres. På baksiden av huset ønsker vi at massene graves bort og at en støttemur settes opp. Ønsker befaring og tilbud.