Trenger du hjelp med vann og avløp i Øyer?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Øyer? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Øyer som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Øyer?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Øyer? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Øyer som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Øyer

Nedstenging av vann og blåsing av rør hotell - Øyer

2636ØYER

Som følge av at hotellet ikke brukes ønsker vi tilbud på forberedelse til nedstengning av strøm med utblåsing av vann fra rør mv

Utekran

2636ØYER

Montering av utekran på hytta! Kobles på inntaket til anneks i bod! Boden er ca 5 kvm! Inntaket er på motstående vegg! Ønsker pris på bare kaldtvann, eller både kaldt og varmt!

Montering og installering av Biovac på hytte

2635TRETTEN

Totalrenovering av hytte. I den forbindelse skal vi legge inn biovac minirenseanlegg. Det er borret etter vann, og vi har nå en pumpe stående på tomta. Trenger hjelp til å knytte vann og biovac sammen, samt å legge opp og montere rør til avløp i hele hytta (kjøkken og bad). Klargjøring for BAD: dusj, toalett, servant og vaskemaskin. Det blir støpt nytt dekke på bad og bod (hvor varmtvannsbereder skal plasseres). Resterende hytte står på bjelkelag oppå ringmur. Klargjøring for KJØKKEN: kum og oppvaskmaskin. Klargjøring av rør til varmtvannsbereder og sluk i gulv i eget rom (vegg i vegg med bad). Trenger også opplegg for utekran. Oppstart jobb må kunne utføres til våren 2022 (mai/juni)

* Fortsatt ledig: Opplegg til vaskemaskin til bod på hytte, Hafjell

2636ØYER

Hytte oppført i 1997 med innlagt vann/avløp og etablert bad og badstue. Vi ønsker opplegg til vaskemaskin (kan og avløp (avløpstrakt el.) til bodrom. Boden ligger ca. 3 meter fra badet/badstuen. Mellom badet og boden er det et soverom. Røropplegget må trolig føres via kryprommet under hytta (ca. 3 meter) der også øvrig røropplegg er ført. Det må etableres nødvendig lekkasjesikring. Det må trolig monteres relevant frostsikring (det er etablert frostsikring (varnekabel med bryter) på vanninntaksledning.

Rørleggerarbeider baderomsbygging

2636ØYER

Plugge vann, legge nytt opplegg og montere utstyr. Dusj skal ha dusjfører, ikke kabinett. Ellers som tidligere.

Avløp, flytte inntak og koble om varmtvannsbereder

2636ØYER

Vi trenger rørlegger som kan ta på seg oppdrag med å gjøre klart avløp i kjeller før støp. Det er totalt 1 kjøkken, 1 vaskerom, 2 bad samt 1 bod hvor det skal legges inn avløp. Det er videre ønskelig med rørlegger som kan flytte dagens plassering av inntak vann (kommunalt). Se bilde i anbud. Åpen for alternativer. Til slutt er det ønskelig at varmvannbereder kobles med fleksible slanger. Dette da vi kan måtte løfte varmvannbereder for radonsikring før støp. Se bilder og tegninger for plan, ta gjerne kontakt for videre info.

Siste evalueringer
Utskifting og flytting av varmtvannsbereder

Klart lavest på pris. Løsningsorientert, og foreslo bedre og rimeligere løsninger enn det som var planlagt fra min side på forhånd.Oppmøte på tid, bra arbeid utført på tid og til avtalt pris. *****

Sep. 2014
K

Kjetil om TRETTEN BLIKKENSLAGER RØRLEGGER

Oslo