Vann og avløp - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Befaring av rørsystem i kjeller

1425SKI

Trenger en rørlegger som kan komme å se på rørsystemer i kjelleren på huset mitt. Rørene er ikke isolert og dette er generelt dårlig utført arbeid.

Rørlegging i huset over en periode

1423SKI

Hei! Jeg trenger en rørlegger til huset da det er et prosjekt over litt lengre tid. Har selv 22 års erfaring fra byggebransjen og har selv pusset opp over 100 bad++. Jeg håper å finne en rørlegger som kan være med å planlegge hvor han ønsker å ha rør og avløp og at jeg kan skjære, åpne, lage klar for han å evnt trekke til punktene. Alt vil være åpent for inspeksjon før tilkobling. Det blir 3 bader, 3 kjøkkenopplegg, utekran, vaskerom samt at det blir nytt avløp i hele huset til stikkledning. Jeg har selv tilgang til rør/deler via Brødrene Dahl. Har helst lyst til å bruke Roth Systemet. Men kan være åpen for andre også. Jeg leverer det meste selv etter ønske fra rørlegger, så dette er time/ fastpris basert :) Jeg er en veldig omgjengelig og forståelsesfull person så dette fikser vi sammen. Jeg tar møkkajobben og du kommer til dekket bord:)

Flytte vann/avløp på kjøkken + flytte uttak sentralstøvsuger

1400SKI

Renoverer kjøkken og skal flytte vann og avløp til ny plassering på nytt kjøkken (se vedlagte bilder). Har også revet vegg inn til kjøkken, hvor uttak til sentralstøvsuger var. Rør til sentralstøvsuger må skjøtes og flyttes til annen vegg (cirka 1 meter, se vedlagte bilder). Ønsker prisestimat. Befaring ved behov. Mulighet for snarlig utførelse vil bli prioritert.

overvannsprosjktering for tilbygg hjemme på Jorines vei i Oslo

1423SKI

Det er ønskelig med et tilbygg til boligen. Vi trenger overvannsprosjektering HASTER.

Installere nytt renseanlegg for kloakk

1400SKI

Vi ønsker at det installeres et renseanlegg for kloakk på hytta på Dagalifjell. Prosjektering og godkjenning med kommunen er en del av pakka. Dette skal gå greit siden det allerede er god dialog med kommunen. Anlegget må ha kapasitet som en enebolig da hytta er mye i bruk. Vi søker tilbud fra kvalifiserte leverandører for design, levering, . Minirenseanlegget skal være egnet for behandling av avløpsvann og kloakk og skal oppfylle relevante miljøstandarder og regelverk. Hovedmål: Hovedmålet med prosjektet er å etablere en effektiv og pålitelig renseanleggsløsning som kan håndtere avløpsvannet på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Plassering: I ende av eksisterende stikkledning 50 meter fra hytta. Miljøkrav: Angi eventuelle spesifikke miljøkrav eller standarder som anlegget må oppfylle. Anlegget skal være enkelt å drifte. Tidsramme: Ferdig innen 1. oktober 2023 Adresse: Torsetåsen 34 3632 Uvdal

Flytt kjøkkenrørledning til Stua

1400SKI

Jeg trenger hjelp til å flytte kjøkken varmt/kaldt vann og rør ca 2-3 meter til stua for åpen kjøkkenløsning

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud