Vann og avløp - Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge inn vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Har en hytte i nærheten av Trysil hvor jeg trenger en rørlegger. Vann fra borehull er lagt frem til kjøkkenbenk. Trenger påkobling vask kjøkken samt dusj. Det må dras vannrør utenpå vegg til dusj. Ca 5 meter. VVS bereder står klar under kjøkkenbenk. Har også trykktank hvis nødvendig. Avløp er allerede på plass. Ta kontakt. Mvh Sondre Skansen.

Skifte av kloakkrør under kjellergulv

2420TRYSIL

Ett betong kloakkrør har kollapset ca 5 meter inne under kjellergulv i enebolig fra tidlig 70 tall. Trenger utskiftning av rør snarest mulig

Påkobling vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Jeg har en hytte i Trysil hvor jeg trenger litt hjelp. Har kjøpt hyttetorget sin løsning for vannopplegg og har tenkt til å bruke dette. https://www.hyttetorget.no/vannsystem-1-2?variant=15637 Vannet er lagt inn i hytten og befinner seg nå i kjøkkenskap under vask. 30mm slange inn til hytten. Neste kjøkkenskap er det en trykktank (fra hyttetorget) og i skapet etter det en vvs bereder (kjøpt på megaflis). Trenger påkobling her. Videre trenger jeg at det blir lagt opp en 4 meters kabel (fra hyttetorget, som jeg har kjøpt) fra kjøkkenet til badet. Også her påkobling armatur til dusj og vask. Forholdsvis enkel jobb som tar ca 1 dag for den som kan det. Skal ha alt av utstyr fra pakken til hyttetorget, men mulig man trenger noe annen supplering i tillegg. Hører fra deg/dere ved interesse.

Sett inn ny utløps rør mellom hus og septikk anlegg

2428SØRE OSEN

Utløps rør fra hus til septikk anlegg er utslitt og trenger å bli erstattet med nye. Må grave inn under hus fra carport og ned ca. 15m til hvor den nye anlegg var installert i fjør.

* Fortsatt ledig: Rørleggerarbeid Trysil

2420TRYSIL

Jeg trenger rørlegger til å demontere varmtvannstank, toalett og vask og montere opp nye. Leiligheten er på Fageråsen (Trysil)

* Fortsatt ledig: Elektrikker / Rørlegger Rehabilitering hus Trysil

2420TRYSIL

Trenger hjelp av rørlegger og elektrikker til rehabilitering. legge opp ny vann og strøm i hus.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Rørleggerarbeid Trysil

Jeg var veldig fornøyd med jobben og kommunikasjonen med Lars Petter. veldig profesjonelle og kvalitet på alt arbeid.

Des. 2022
J

Jens om JOHANNESSEN SERVICE & VVS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud