Vann og avløp i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Verdal

Rør Tek A/S

Rørtek AS er et firma på 31 ansatte. Et firma som ble etablert i 1988. Driver med alt innen rør, alt fra store bygg til enkle serviceoppdrag. Tar ca 1300 serviceoppdrag i året. Vi er total entreprenør på bad. Tar varmeanlegg. Rørtek as har 26 røreleggere på Steinkjer og 5 rørleggere på Verdal. Så vi dekker hele trønderlag. Ta gjerne kontakt med oss. Firmapost@rortekas.no larsotto@rortekas.no rortekas.no 97555629

Mars 2021

Røtter i kloakkrør

"Dyktig folk."
G
Gérard
Verdal
Rør Tek A/S

Midt-Norsk Vvs As

VVS Eksperten er en ledende rørleggerekspert med medlemsbedrifter i hele landet. VVS Eksperten er en ledende rørleggerekspert med medlemsbedrifter i hele landet.

Nov. 2019

Utskifting av sluker og vanntilførsel bad

"Kjempe fornøyd"
T
Tomas
Verdal
Midt-Norsk Vvs As
Siste registrerte jobber

Lite prosjekt på hytte oppi Finnvola Sør, Sandvika i Verdal

7660VUKU

Jeg trenger hjelp til å avrette gulvet på "badet" på hytta, lage avløp fra dusjkar og legge våtromsbelegg. Det er ikke innlagt vann, og det skal ikke være varme i gulvet. Gulvet er ca 116 cm x 148 cm, tregulv. Det er ikke i vater så kanskje lurt å avrette litt før man legger gulvbelegg? Jeg har bestilt dusjkar som har helling mot avløp, og avløp i gulv må avpasses dette. Jeg trenger også hjelp til å lage avløp fra vasken på "badet". Det er ca 300 meter å gå fra parkering, fin veg/sti til hytta. Ser jeg kanskje har uttrykket meg uklart. Jeg trenger ikke både rørlegger, murer og snekker for dette oppdraget. Jeg ønsker en person som kan å avrette et gulv, lage hull til avløp - skal ikke være ordinært sluk med vannlås, kun rør rett ut, og legge gulvbelegg. Kanskje trenger man ikke å avrette gulvet når det skal være dusjkar? (ikke dusjkabinett). Dusjen vil ikke bli brukt så veldig ofte, dette er ei hytte.

Inspeksjon avløpsrør

7653VERDAL

Trenger rør inspeksjon med kamera? Har fått vann inn i kjeller, så har jeg et avløps rør som tak vannet renner i, som muligens er defekt/tett. Rør går langs ved hus vegg, men det er bygget en garasje over, som er sammenkoblet med huset. Eventuelt priser?

Grave ned og koble septik tank

7656VERDAL

Oppgradere gammel siptih

Ny vanntilførsel til enebolig

7654VERDAL

Trenger en ny vannledning inn til kjeller ettersom eksisterende vanntrykk i boligen min er for dårlig. 20-30 meter fra husvegg til kommunal kumme.

Spyling av kloakkrør

7654VERDAL

Spyling av snart tett kloakkrør. Trenger lang slange.

Ombygging uinnredet underetasje til leilighet

7657VERDAL

Underetasjen er så langt brukt som garasje. Ønsker å bygge om til leilighet med kombinert bad/ vaskerom - åpen løsning mellom stue og kjøkken og 2 soverom. Trenger hjelp til byggesøknad. Det må graves å støpes fundament for å få inn vann og avløp. Ønsker etasjeskille med lyddemping. Alt elektrisk arbeid inkludert. Noe innvendig arbeid kan vi gjøre selv, men reisverk må være på plass.