Vann og avløp - Strand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

rørlegger nytt kjøkken + luft/vann system for gulvvarme

4103JØRPELAND

Det bygges et tilbygg over en dobelt garasje, i dette skal det være kjøkken. Tiltaket er omsøkt og godkjent i kommune, oppstart av tømmerarbeid i uke 8/9. Eg ønsker pris på vann og avløp til kjøkkenet. Det skal være mulig å koble opp *kjøleskap med isbiter *integrert kaffemaskin i kjøkkenet. *hageslange uttak i kjøkkenvegg til terrasse Det er vann ut i garsje pr i dag, samt et sluk. Det er uklart om avløpet kan benyttes, eller om man må koble seg på avløpet på badet vegg i vegg med garasje. I gulvet er det ønske om vannboren varme, ønsker difor også pris på løsning med luft/vann varmepumpe inkl montering. Det er ønskelig at det tekniske skal stå i garsjen. Vannbåren varme må monteres slik at de gir støtte fra enova. Jobbene kan deles opp i 2, gulvvarme som en del. Resten av rørleggerarbeidet som en del Du bør komme å sjå på jobben :-)

Påbygg av kjøkken over garasje

4103JØRPELAND

Bygge påbygget, ca 36 m2. inkl montering av pipe, vedovn med vannkappe, vannboren varme og solfanger (https://www.varmeshop.no/products/heta-scan-line-805-aqua-komplett-stein-kit) må være gjort så støtte fra enova oppnås. Taktype skal være planja plater som resten av huset. Styrken til garasjetaket for å tåle en slik konstruksjon må vurderes. Kjøkken skal ikke monteres, men det skal klargjøres med vann og strøm. Innvendige tak ønskes ferdig montert, (ønsker pris både for åpent opp i møne og med vanlig innertak) vegger leveres klar for maling/tapetisering For mer info se tegninger vedlagt. Tiltaket er omsøkt og godkjent i kommune.

separering av overvann/spillvann

4100JØRPELAND

jeg har fått beskjed fra kommune om å separere avløpsledning, spillvann/overvann fra kloakk. Foretaket må være godkjent for sånne oppdrag

helt nytt rørsystem til to bad og kjøkken

4103JØRPELAND

Huset er 3 etasjer. varmtvannstank skal instaleres i kjeller. Kjøkken og bad 1 ligger vegg i vegg i 1 etg. Dette er rett over kloakk utløpet og der varmtvannstank skal stå. Bad 2 ligger rett over kjøkken i 2 etg. Huset er helt tom, vegger, tak og gul er strippetm derfor lett tilgjengelig å arbeide. Gammelt rør er fjernet.

* Fortsatt ledig: Avledning (haster) og årsakskartlegging av vanntilstrøming fra annen eiendom

4104JØRPELAND

I øvre hjørne av eiendommen sildrer det vann på overflaten. Det ser ut til å komme fra eiendommen ovenfor, som er bygget opp med en høy betongmur på tomtegrensen, men det er vanskelig å si nøyaktig hva som er problemet. Kommunen har bekreftet at det ikke er vann fra en offentlig vannledning. Vi ble anbefalt å ta ned noen trær slik at det skulle bli enklere å arbeide i området, og dette er nå gjort. Uten trærne tilstede har vannmengden økt, og vi ønsker derfor å få ledet mest mulig av vannet bort fra huset. Det er allerede en liten bekk i en grøft på den andre tomtegrensen i samme hjørne, og utspringet ligger litt over denne i høyde. Det er derfor snakk om å lede vannet en kort avstand ned i denne. I tillegg til å få ledet vannet bort trenger vi også å finne ut hvor det kommet fra. Det haster ikke like mye, men det vil være en fordel om dette kan gjøres av samme firma.

Installere vann og avløp til vaskemaskin på bad

4100JØRPELAND

Jeg tenker å legge opp til mulighet for å ha en vaskemaskin og tørketrommel på badet. Jeg ser for meg at jeg må legge til en kran for vann, og et avløp for vaskemaskin (kanskje også tørketrommel). Hvor mye ser du for deg at det koster basert på bildene. Akkurat nå er veggen på baksiden tatt av, slik at dere får tilgang til innerveggen som er ved siden av badet.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud