Trenger du hjelp med vann og avløp i Stavanger?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Stavanger? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Stavanger som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Stavanger?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Stavanger? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Stavanger som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Stavanger

Plugge rør, og oppkobling av vann på ny innredning

4021STAVANGER

Hei, Ønsker å sjekke kostnad og tilgjengelighet for å ta ned servant/møbel, plugge rør til vi får ny innredning, også eventuelt koble det opp igjen i ettertid (avtalt tid)

Rørlegger Stavanger

4044HAFRSFJORD

Hei, totalrenovering. Alle vegger innvendig er revet og skal bygges på ny. Skal også dreneres og graves slik at jeg får alt nytt rør fra de kommunale (kobling ved veien) og i hele huset. 3,5 bad, 1 vaskerom og 2 kjøkken. Legger ved tegningene, det skal være tilstrekkelig til å få et tilbud. Jeg kan pigge opp gulvet der nye avløpsrør kan legges.

Erstatte Avløpsrenne /Replace or modify Drain gutter

4009STAVANGER

Two “avlopsrenne” have been installed without correct fall on the pipe so the rain water does not fully drain away. They need replacing or modifying to get a slope on the pipes. Det er montert to "avlopsrenne" uten riktig fall på røret slik at regnvannet ikke renner helt bort. De må byttes eller modifiseres for å få en helning på rørene.

Tett avløp dusj

4009STAVANGER

Hei, har en dusj kabin hvor det ser ut å tette seg i avløpet. Ikke helt tett men ganske tett. Trenger hjelp med å åpne opp det for det blir helt tett.

Liten Rørlegger jobb

4017STAVANGER

Avløp og vann må legges bort til veggen. Se bildene. Kjøkkene som kommer vil gå 180cm ut på vegg og røreren må skjules i det ytterste skapet . Fordel hvis det kan krysses over til rør i rør. Det som er hakket opp i gulvet skal støpes igjen.

Oppkobling av sluk, rør og vvs-skap

4023STAVANGER

Vi behøver hjelp med oppkobling av sluk, rør og vvs-skap. Vi behøver noen som kan komme på kort varsel, da vår rørlegger er blitt syk.

Siste evalueringer
vannmåler

bra

Aug. 2023
h

hans gustaf om Stavanger Rør Teknikk AS

Hundvåg
Rørleggerarbeid - Flytting av kjøkkenvask/avløp, skifte rør

Jeg ordnet med en venn i stedet for som ordnet jobben men firmaet var veldig profesjonelle og det løste seg fint. Opptrådte forøvrig skikkelig og ordentlig gjennom prosessen. Hadde ikke hatt noe i mot å brukt disse igjen.

Aug. 2023
Ø

Øyvind Myhren om TASTA RØR AS

Stavanger
tette rør baderom

Veldig bra gjennomført, inkl god rådgiving

Juli 2023
S

Sebastian om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Flytte vann og avløp på kjøkken

Utførte et oppdrag med å flytte vann og avløp i forbindelse med oppussing av kjøkken. Meget rask og enkel kommunikasjon, helt topp kvalitet på jobben som ble gjort, kan anbefales!

Juli 2023
T

Tor Martin om KVERME RØR AS

Stavanger
Bygge ekstra kjøkken

Bra arbeid utført. God kommunikasjon og arbeidet ble utført på kort tid. Bruker dem gjerne igjen

Juni 2023
L

Lars om BADEROMSELITEN AS

Hundvåg
Graving, drenering og etterisolering av grunnmur/sokkel

Kjempefornøyd med utført jobb, kommunikasjon og pris. Tom har vært strålende og skikkelig på tilbudssida både med tanke på rådgivning og praktiske problemstillinger. Vi har allerede booket han inn til enda et arbeid og ble like fornøyda da! Lagret som "Tom Gravemann" på mobilen er han uten tvil mannen vi ringer igjen når neste prosjekt på lista skal utføres. Anbefales på det sterkeste!

Mai 2023
A

Anne om PARADIS MASKINUTLEIE AS

Stavanger
Legge opp for vann til servant og WC

Raskt utført arbeid til avtalt tid.

Mai 2023
M

Magnus J om KVERME RØR AS

Stavanger
Rørlegger arb. Kjeller trenger snarest.

Alex gjør jobben og han er presis og godt hümør og er til stedet som avtalt. Prismessig helt ok. Han er dyktig og flink til løsninger. Kan trygt anbefales på det sterkeste. Kjempe fornøyd med jobben. Han får 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra meg ikke 5 . 🙂.

Mai 2023
A

Ahmet om Rør Og Industri AS

Stavanger
Takrenne som hopper ut

God pris, meget fornøyd med kvaliteten på jobben og punktlig. Gjennomfører helt i tråd med avtale. Anbefales 👍🏻

Jan. 2023
M

Marius om Vaktmester Dominik Maga

Stavanger
Fornye avløpsrør

Vi hadde et prosjekt med utskiftning av vann og avløpsrør til 4 boenheter. På min bolig ble det i tillegg avtalt terrengendring i forbindelse med etablering av garasje, og drenering av huset. Det er blitt klargjort for støping av ringmur og såle til garasje. Alt gjort etter avtale, og mye ble tatt etter hvert etter mine ønsker. Enkel å kommunisere med og de gjør et godt og grundig arbeid. Jeg kommer til å engasjere Leif Lende ved behov for ytterligere arbeider.

Des. 2022
M

Marius om LEIF LENDE AS

Stavanger
* Fortsatt ledig: Rennende sisterne i toalettet

Veldig bra og effektiv. Anbefaler Espen.

Des. 2022
S

Simon om ES RØR ESPEN SÆTHERSKAR

Stavanger
Bytte avløpsrør i kjeller

Hyggelig og hjelpsom bedrift. Trekker en stjerne pga mangel på kommunikasjon til tider samt litt treg på å sende dokumentasjon på arbeidet som gjorde at jeg måtte purre litt. Arbeidet er derimot ypperlig utført og alt fungerer som det skal. En bedrift jeg absolutt vil anbefale videre.

Okt. 2022
E

Eirin om VM INVEST AS

Stavanger