Vann og avløp i Narvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bytte gamle betongkloakkrør til plastrør

8520ANKENES

Hadde den 21. juli tett kloakk hvor pumpebil måtte tilkalles for å få løst opp proppen, vi kjøpte huset 1. juli i år. Det viser seg at avløpsrørene fra husveggen og ut til kommunalt system i gata er veldig gamle, sikkert fra byggeåret på 60-tallet - og er av typen betongrør som nå holder på å kollapse. Er et lite brudd helt i begynnelsen hvor det gikk tett, og resten av betongrøret har røtter på tur gjennom. Det er også noe vannansamling i bunnen av røret. Vi gikk inn med kamera via dusjavløpet (siden stakeluken på vaskerommet ikke lot seg åpne), etter 10 meters ferd startet så betongrørene, fant også et brudd etter ca 10,5 meter. Betongrørene starter ca på yttersiden av garasjeporten. Så fortsetter vi med kameraet i ca 10 meter til gjennom betongrørene før vi kommer til plastrør som leder kort videre til kommunalt system i gata. Jobben vil da være å grave opp og bytte ca 10 meter med betongrør. Lett adkomst. Asfalten må vel også kuttes opp, og asfalteres etter utført jobb. Står en felles hekk mot naboen som er ønskelig å ta vare på og plantet tilbake (om det er så at den må graves opp). Er ikke helt sikker på hvor rørene går, men dere har vel kanskje instrumenter for å finne ut hvor det skal graves. Video av avløpet er fremskaffet, men får ikke lastet den opp her. Kom gjerne på en befaring.

Bytte av avløpspumpe/pumpestasjon kjellerleilighet.Nesten tett sluk i dusj hovedetasje.

8514NARVIK

Kjellerleilighet: Avløpspumpe fra kjellerleilighet har stoppet og vi trenger en ny pumpe evt annen løsning som fungerer bra. Pumpen er i en pumpestasjon/kum på utsiden av huset, en gammel flottørpumpe av typen Flygt. Hovedetasjen: Vannet fra dusjkabinett renner så sakte ut at dusjen fyller seg fort opp under dusjing. Synes vannet renner veldig sakte ut av servanten også. Trenger derfor at dette sjekkes slik at vi vet hva som er problemet og kan få dette fikset på et vis.

Innrede kjeller

8514NARVIK

Har ca 70 m2 kjeller som jeg ønsker innredet med vaskerom/bad, oppholdsrom/soverom. Kjelleren er pr idag ikke innredet så alt må gjøres. Sage ut inngangsdør og vinduer og evt drenering rundt huset må også gjøres.

Etablere utekran

8516NARVIK

Kan etbleres utenfor på vegg mot badet for kortest vei.

Ordne lekasje i avløpsrør fra dusj.

8590KJØPSVIK

Lekasje i tak, tak er revet opp og det er tilgang til røret og skøten lekasjen mest sannsynlig kommer fra. Vet ikke hvor det lekker eller hva som må byttes men tyder på rundt skjøten.

Ny septiktank m.m

8530BJERKVIK

Utslippstillatelsen er inndratt og fått beskjed fra Narvik Vann om ny kum og må søke ny utslippstillatelse når alt er ordnet. Ønsker firma som tar på seg hele jobben/ansvaret