Vann og avløp - Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vann og avløp i Hamar

Siste evaluering

Ny trasé for vannledning til huset

"God kommunikasjon, dyktige arbeidere som er løsningsorienterte og gir det lille ekstra for kunden."

M

Magnus Bakkerud

Hamar, nov. 2023

Les flere evalueringer om UDAHL MASKIN AS

Granli Vann Og Vedlikehold logo
Granli Vann Og Vedlikehold
Ringsakervegen 1494, 2390 Moelv
5.0(11)

Siste evaluering

Kobling

"Anbefales. pliktoppfyllende, rask og let å kommunisere med."

R

Roger

Ingeberg, feb. 2023

Les flere evalueringer om Granli Vann Og Vedlikehold

KOLLOEN SERVICE AS logo
KOLLOEN SERVICE AS
Mausetvegen 125A, 2387 Brumunddal
4.8(43)

Siste evaluering

Lage nytt vannledning

"helt fornøyd, albefale"

H

Huu Phuc

Hamar, juni 2021

Les flere evalueringer om KOLLOEN SERVICE AS

GIBTECH AS logo
GIBTECH AS
Ottestadgutua 85, 2312 Ottestad
4.8(29)

Siste evaluering

Rørlegger - Montere vannsystem på hytte, cinderella og legge ledning bort til kjøkken

"En super befaring med masse gode forslag og løsninger på hvordan best løse utfordringene vi kunne støte på. Behagelig og effektiv gjennomføring, god kommunikasjon underveis og bra oppfølging i etterkant da jeg lurte på ulike ting ved vannsystemet. Fra start til slutt en god erfaring! Anbefales!!"

C

Cathrine

VANG PÅ HEDMARKEN, april 2021

Les flere evalueringer om GIBTECH AS

Siste evaluering

Bytte av blandebatteri på vasken

"Ryddig, god kvalitet på arbeidet."

S

Sohaib

Hamar, feb. 2021

Les flere evalueringer om RØRLEGGERN HAMAR AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Vann bad

2322RIDABU

Pusser opp eldre bad. Lenge siden badet har vært i bruk da det er annet bad i boligen. Har montert vegger, toalett og servant. Men har ikke vann, og vet ikke hvorfor. Har vært vann det tidligere, så kan være plugget ett sted. Er rørskap på andre siden av veggen til annet bad i hybel tilknyttet enebolig. Ønsker ca pris på jobben

Rørføring på tomt og søknad til kommunens VA avdeling

2317HAMAR

Fradelt tomt fra hus, hvor vann og avløp går gjennom tomten hvor det skal bygges hus. Ønsker hjelp til å planlegge ny rørføring på tomt og søke tillatelse til påkobling av vann og avløp til Hamar kommune før byggesøknad sendes. Tomten på 525m2 og er plassert sentralt i Hamar på Nordvikvegen 4

Oppussing av Kjøkken og stue

2315HAMAR

Oppussing innebærer endring av planløsning, nye vinduer og balkongdør, nytt gulv inkl. Varmefolie, klargjøring for montering av kjøkken (flytte avløp) etterisolere vegger, nytt elektrisk opplegg Ca 70kvm areal som skal pusses opp.

Nytt vaskerom og delvis ombygging av loft og stue i hus fra tidlig 1900

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Prosjektering: Vurdering av tekniske løsninger og styrkeberegninger av bærende konstruksjoner (på veldig gammelt hus) Søknad: Trenger ansvarlig søker Vaskerom: Bygge om rom til vaskerom, etablere avløp for vaskevann og WC til utvendig avløp, trekke inn varmt/kaldt vann. Modifisere eksisterende vannbåren varme. Tilknyttet offentlig vann/avløp ca 2021. Disse skal ligge utenfor det nye vaskerommet. Gravearbeid og tilknytning til vann/avløp. Vurdering av (delvis drenering) av grunnmur utvendig. Stue: Etablere vannbåren varmesløyfe fra eksisterende varmeanlegg. Installere nytt vindu. Loft: Endre romløsning på deler av loft, inkl ny bæring mot tak. Romløsning endres fra to knevegger og midtrom til to soverom med midtvegg. Last/styrkeberegning. Vurdering av praktisk måte å etterisolere fra innsiden. Ett eksisterende gavl-vindu tettes igjen og to nye gavlviduer etableres (ett pr nytt rom). Ny, 16A kurs med nye stikk. Huset er bygget tidlig 1900-tall, med mange endringer opp til nyere tid. Ser for meg å gjøre riving og mesteparten av innvendig snekkerarbeid selv. Dette blir vi enige om.

Legge frostvakt på vannrør i krypkjeller

2315HAMAR

Jeg trenger å få lagt frostvakt på vannrør i krypkjeller, både varmt vann og kaldt vann. Ca 22 meter med kabel tilsammen.

Vannbåren varme og rørleggerarbeid tilbygg

2322RIDABU

I forbindelse med etablering av tilbygg ønsker vi tilbud på følgende rørleggerarbeider. Det trenger ikke være fastpris, men ønsker prisestimat som inkluderer nødvendig materiell. • Rør for gulvvarme i slisset sponplate: - Soverom 1, 11 m2 - Soverom 2, 16 m2 - Soverom 3, 18 m2 • Rør for gulvvarme i gulv som skal støpes: - Kjeller, 16-32 m2 - Fordele på tre separate soner i kjelleren, én på ca. 5 m2, én på 8 m2 og én for resten • Foreslå løsning for å forberede senere tilkobling av gulvvarme i resten av hus - Best å forberede for videre føring i gulv ved senere byggetrinn? - Er det aktuelt å føre det helt til teknisk rom via krypkjeller med god isolasjon? Er det mulig å ha frostvæske i gulvvarmevannet? - Hvis det føres til teknisk rom, mulig å levere en akkumulator og koble til en brukt vedkjel som midlertidig løsning frem til vi etablerer bergvarme? • Måle trykk i vannforsyningen for å se om det kan være behov for reduksjonsventil • Reetablere utekran ved tilbygg, som nå er fjernet for å lage tilbygg - Bytte ut eller forlenge eksisterende slange fra teknisk rom til nåværende sør-vestre hjørne via krypkjeller. - Kran plasseres på vestre vegg, forventet 7 m lenger slange enn eksisterende. - Trenger ikke være frostsikker kran. Slangen går i frostutsatt område, og tømmes for vann hver vinter. Gjerne gjenbruke eksisterende kran. • Forberede for sluk og avløp i kjeller - Forberede opplegg i kjellergulv, nok til at man kan etablere sluk og avløp for bad og kjøkken (på samme vegg, som bygges senere) uten å pigge opp kjellergulv. Tømrer/murer tilrettelegger gulvet for dette. - Avløpsrør fra kjeller til eksisterende stikkledning (ca. 16 m i grøft og 1-6 m i kjellergulv). Graver tilrettelegger grøft for dette. - Tilkobling til eksisterende stikkledning for spillvann ved drenskum. Graver gjør denne tilgjengelig - Foreslå om det er fornuftig å gjøre forberedelser for vanntilførsel Merknader: • Hulltaking for rørgjennomføring skal være inkludert • Tømrer etablerer sponplater i gulv med slisser for rør

Siste evalueringer
Legge opp rør og avløp til kjøkken

Effektiv jobb

Mars 2019
O

Odin om GK RØR AS

VANG PÅ HEDMARKEN
Nytt dusjkabinett 70x90 cm inkl rørleggerarbeid + rørleggerarbeid opplegg til vaskemaskin

Arbeidet ble gjort som avtalt og gjennomføringen var OK. Det var en feil etter første dag som gjorde at det kun var varmt vann i dusjen, men det ble rettet opp ved første mulighet. Riktignok også feil retning på skvettbrett under oppvaskmaskin.

Sep. 2018
L

Lene Engen om I-rør As

Hamar
Oppussing tomanns bolig, Olav Aukrustsgate med overtakelse 20 oktober 2017

Jojobyggservice fremstår som imøtekommende, tilgjengelig og kunnskapsrike. Der de mangler kompetanse henter de inn fra sitt nettverk av håndtverkere. De tilbyr "alt" innen snekring/muring/flislegging og arbeiderne har stått på :) Det jeg kan sette fingeren på, er noe avvik knyttet til fremdriftsplan og dokumentasjon. Dette har dog ordnet seg! Elektrisk og rørarbeid ble gjennomført av GK elektro/rør. Alle tre firmaene kan trygt anbefales!

Sep. 2018
F

Frank Tore om JOJO BYGGSERVICE AS

Hamar
Utbedring av vannlekkasje på privat stikkledning

Raskt levert, bra utført og grei pris :-)

Nov. 2015
F

Frode om SKARET GRAVING AS

Ingeberg
Montere utekran

Kjapp og effektiv respons. Jobben godt utført.

Mai 2015
L

Line om RINGSAKER RØR AS

Ingeberg
vannrør

raskt,god jobb og veldig fornoyd!!!

Mars 2014
I

Ionela om RØRSERVICE INNLANDET AS

Ilseng
Av og pa vannkran pga bytte av benkeplate

Rask service, kundevennlige og hyggelige ansatte

Aug. 2013
M

Mathias om Ing. Knut Olsen AS

Hamar
Montere Ikeakjøkken og pusse opp kjøkkenet

Vi var veldig fornøyde med gjennomførinen av oppdraget. Svært ryddig og grei og forholde seg til. Veldig serviceminded! Kan virkelig anbefales!

Mars 2012
l

liv hilde om Ole Grønvold

Hamar

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud