Vann og avløp i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bytte avløpsrør mellom hus og septiktank

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på gravearbeid, samt bytte av avløpsrør mellom hus og septiktank. Avløpsrøret er ca. 10 meter langt. Røret ligger ca. 110cm under bakken ved septiktank og 150cm under bakken ved hus. Det ligger ingen kabler i bakken der det skal graves.

Rørlegging til 2 hytter i Laksvatn

9042LAKSVATN

Vi har en hytte i Laksvatn og nytt hytte skal installeres til sommeren ved siden av eksisterende hytte. Vi borer for vann etter påsken og ønsker å tilføre vann til begge hyttene. Laksvatneveien. Eiendommene ligger rett ved siden av hverandre. En enkel hytte skal ligge på samme linje som den gamle (se markeringen i gull i grunnkart bildet). Hytte plan på Bnr 44 finner du i bilde nr 2. Her ligger kjøkken og bad ikke veg i veg. Denne har rør som tilbringer vann fra fjellet (ubrukelig på vinter pga frost) (Se skisse i bilde nr 3) Vi ønsker tilbud fra dere om: 1) rørlegging fra brønn til begge hytter (Vi vet ikke ennå hvor det skal borres, men regner med det er en plass på eiendommen, nært hyttene) 2) to små varmtvannsbereder og kobling til dusj for en enkel/kort dusj på badet i begge hytter 3) instant varmt vann (eller en lignende enkel løsning) for kjøkenet i hytte på Bnr 44. 4) I dag har vi Cinderella forbrennings toalett i hytte på Bnr 44, men vi vil gjerne høre om det er lov og mulig å legge til Urinal fra Cinderella i begge hytter. Hvordan skal teregnen under forberedes hvis så? Sand filtrering? Eventuelt montere septisk tank som kan samle fra begge hytter 5) gravinga som trenges for rørlegging, eventuelt til septisk tank 6) søknader til kommunen. Utslipstilatelse? Med tanke på miljø, vi ønsker å begrense vannbruken i begge hyttene. Ta gjerne dette i beregningen når det gjelder type/størrelse av varmtvannsbereder og generelt ellers installasjonen. Eventuelt, hva er den enkleste/lovlig løsning for å ha en enkel dusk og toalett? Ta gjerne kontakt for mer info, eventuelt for befaring.

Ny varmtvannsbereder og litt småting

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker tilbud på ny varmtvannsbereder ca250l. Skifte av 2 blandebatteri og bytte av hovedvann stengeventil innvendig i hus.

* Fortsatt ledig: Utskifting av gammel 4m3 slammutskillet

9042LAKSVATN

Trenger å bytte ut min gamle slamutskiller på hytta

Doffin - Ny pumpestasjon industriveien Nordkjosbotn

9050STORSTEINNES

Avløpspumpestasjon Industriveien Nordkjosbotn

Sanitærinstallasjon i bolig

9050STORSTEINNES

Bolig skal totalrenoveres. Sanitærinstallasjoner tilknyttes eksisterende vann og avløp. Alle sanitærinstallasjoner skal være nytt anlegg. Nytt tilbygg med gulv på grunn: Bad: Nytt vegghengt toalett. VK vann og avløp til badromsmøbel VK vann og sluk til dusjkabinett K vann- uttak, avløp samt mekanisk sluk til vaskemaskin plassert i hall. Eksisterende bygg: VK vann og avløp til kjøkkenbenk K vann uttak til oppvaskemaskin Ny 200l varmtvannstank. montert i kjeller. Alle sanitærinstallasjoner er plassert ganske samlet. All hulltak, gjenstøpimg i ringmur og tilsvarende utføres av andre