Vann og avløp i Sveio

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Sveio

C.L.HÅVARDSHOLM MASKIN

4.5 (6)

Feb. 2019

Graving/ drenering og planering

"Flinke folk, gjorde jobben effektiv og til fin pris."
U
UNKNOWN
Sveio

Heiane Røyr & Elektro AS

5.0 (2)

Heiane Røyr AS er ei lokal mesterbedrift bedrift med mange års erfaring i bransjen. Me tilbyr alt frå rehabilitering og service til totalbad og nybygg. Me held til på Stord og tek på oss oppdrag i heile Sunnhordlandsregionen, både i offentleg og privat sektor. Me har gode samarbeidspartnarar, og er stolte av å kunne tilby totalpakkar til deg som kunde.

Juli 2017

* Fortsatt ledig: Legge vann inn til hytte

"Kjempe. Fkom på befaring dagen etter. Fikk skriftelig anbud samme kveld som befaring. Startet arbeid påfølgende arbeidsdag. Hyggelige folk og til en meget god pris."
Ø
Ørjan
Vormedal
Heiane Røyr & Elektro AS
Siste registrerte jobber

Skal få flyttet vaskemaskin fra kjeller og opp til badet

5554VALEVÅG

Jeg har vaskemaskin i kjeller, så jeg må få flyttet opp vaskemaskin til badet pga helsen. Så det må legges opp vann til maskinen og avløp.

* Fortsatt ledig: Tømming/rensing av drikkevanns brønn

5550SVEIO

Har overtatt/kjøpt ei hytte i Sveio/mølstrevåg som eg sko ha fått tømt og renest ein drikkevanns brønn så har stått bortimot ubrukt siste 6-7 årene. Vannet er grumsete og grønt nå. Noen som kan ta på seg denne jobben? Har ikje lyst og kople opp nye vannpumper og sont før dette er gjort. Om du/derre gjør rørlegger arbeid så ønske eg gjerna pristilbud på og få satt opp pumpene til vann.

Vann og avvløp til til kjøkken

5550SVEIO

Vi ønsker et ekstra kjøkken i kjelleren våres. Må da sette opp muligheten for varmt/ kaldt vann pluss avløp i kjelleren. Ønsker da at dere kommer på besøk for å gir oss en pris og leveringstid?

Tilbud om vannforsyning

5550SVEIO

Be om et tilbud om vannforsyning på ca 100 meter i et boligområde, koble det til med vannforsyning fra byen og til boligbyggnaden. Det er piper inn i huset som er i bakken men vannpipen som er koblet til kommunevannet, må kobles til vannpipen som går til huset men hun er i bakken.

Bytte ut avløpsrør under kjellergulv i enebolig

5550SVEIO

Kloakken på boligen gikk tett og avløpsvann kom ut av toalett og opp sluker. Avløpsrøret ble spylt opp og kamerakontroll av røret ble utført og følgene ble registret: Glassert tegl på 110 mm. Store forskyvninger i de fleste skjøter. Flere av skjøtene er helt åpne slik at jordmasser er synlige og sand/grus trenger seg inn i kloakkledningen.Det er også stedvis sprekker og hull i røret langs strekningen. Skaden er innvendig under kjellergulv. Overgangen mellom plastrør og teglrør er ufagmessig utført. For å utbedre skaden må det rives gulver og betonggulv må meisles opp der avløpsrøret går, det er ca 14 m rør som må skiftes. Gulvene er belagt med fliser, parkett og laminat, kjelleren har ett bruksareal på 54 kvm og det er 48 kvm som er berørt av skaden. Det må også graves no utvendig i fra utvendig kum til grunnmur ca , 1, 5 m. Nytt avløpsrør monteres før gulvet som er hugget opp støpes igjen og nye fliser og laminat og parkett monteres.

* Fortsatt ledig: Legge vann inn til hytte

5554VALEVÅG

Har borehullledning på utsiden av hytten. Ønsker vannet koblet inn da via varmtvannstank og trykktank. Aldri vært vann på hytten før. Har trykktank og blandebatteri og vasker av materiell ingenting av innvendige rør. Ønsker opplegg til to vasker, en hageslange (og rør til badet men dette kun for å kunne koble dusj og toalett på badet om noen år.)