Vann og avløp - Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Grunnarbeid Kvitfjell Vest

2634FÅVANG

På jakt etter grunnentreprenør for utgraving av 5-8 laftehytter på Kvitfjell Vest, Ringebu. Planlagt oppstart på første hytte juni/august 2023.

Vannborring

2634FÅVANG

Hei. Vi er to kollegaer med hytte på Fåvang østfjell(15min kjøretur fra hverandre) Regner med 60m burde holde, med elektrisk pumpe og alt inkludert. Pris per hytte.

Doffin - Overføringsledning Kjønnås - VA-prosjekt

2630RINGEBU

Det skal legges ny vannledning og noe avløpsledninger langs Midtvegen, som en forbindelse mellom Grådalshaugen høydebasseng og Gunstadskogen høydebasseng. Formålet er å sikre drikkevannsforsyning til Ringebu. I tillegg vil det legges til rette for tilknytninger av nye abonnenter, som en del av opprydning av spredt avløp i randsoner. Ny trykkøker i Grådalshaugen høydebasseng er inkludert i prosjektet. Deler av prosjektområdet er uten vann- og avløpsnett, og deler av prosjektområdet har eksisterende vann- og avløpsnett. Det tilstrebes god prosjektering som ivaretar alle deler av forsyningen. Prosjektet er planlagt utført over to år, 2021-2022. Prosjektet er et viktig tiltak for å styrke forsyningssikkerheten i dagens situasjon, og har høy prioritet. Det gjøres ekstra oppmerksom på viktigheten av kulturminneloven i dette prosjektet, da prosjektområde omfatter Pilegrimsveg og Kongeveg. Alle funn eller usikkerhet om funn, skal umiddelbart varsles både byggherre og kulturminnemyndigheter.

Opp pussing av bad

2634FÅVANG

Jeg har revet hele badet litt å trenger derfor rørlegger og elektrikker til å sette opp installasjoner igjen. Til toalett, dusj, vask, varmekabler og lys. Badet er i Lillehammer. Er på ca 5 kvadrat. Har tømrer firma allerede.

Enkelt rørlegger arbeid

2634FÅVANG

Trenger en rørlegger til å legge rør fra kjeller til vask på vaskerom i 1 etasje. 2 rør på ca 3 meter

Doffin - VA/OV - Iver Våles gate

2630RINGEBU

Vann-, avløp og overvannsnett skal rehabiliteres i IverVåles gate. Utløsende årsak til rehabiliteringen er setningsskader påvannledningen som følger av dårlige omfyllingsmasser i grøften. Prosjektet antas å havne i tiltaksklasse 1 for alle fag,og utføres som totalentreprise etter NS 8407. Det planlegges med utførelse av arbeidene i løpet avsommeren og høsten 2018.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud