Vann og avløp i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rørlegging av gammelt hus

7340OPPDAL

Vi skal bygge 2 nye bad; 1 i 1.etg og et i 2.etg. Vi trenger rør til vaskemaskin, toalett, vask og dusj i 1.etg., 1 i 2.etg. med badekar, dusj, vask og toalett. Vask på kjøkken skal også mest sannsynlig flyttes. Gjerne kom på befaring etter 28.oktober da vi tar over huset.

Sandfiltergrøft for gråvann

7340OPPDAL

Gråvannstanken er nedgravd men mangler sandfiltergrøft for utløpet. Utløpsrøret ble i 2006 lagt på et lag pukk. Nå ønsker jeg at utløpet legges i ca 5 m grøft, bredde ca 0,5 m i bunn og ca 1,5 m på topp.på et sandlag, gruslag, med røret oppå og tildekt med et jordlag som er masse fra grøften.

Minirenseanlegg samt vann/avløp til bad og kjøkken

7340OPPDAL

Trenger en rørlegger til å søke, prosjektere og installere minirenseanlegg på hytta vår på Skarvatnet i Oppdal, samt legge opp vann/avløp til kjøkken, dusj og wc. Graving til minirenseanlegget kan vi ordne med selv.

* Fortsatt ledig: Grunnarbeid fritidstomt

7340OPPDAL

Ønsker befaring for råd og tilbud på grunnarbeid/planering av råtomt ved Skarvatnet i Oppdal, gjøre den klar for bygging. Kan og vurdere tilbud på ferdig støpt plate som et alternativ. Det er vei helt fram til tomtegrensa. Trenger også råd og tilbud på brønnboring, vann/avløp/ renseanlegg/ rørleggerarbeid m.m om samme entreprenør evt har gode samarbeidskontakter på det.

Vann og avløp på hytte.

7340OPPDAL

Skal bygge nytt bad og kjøkken på hytte på Oppdal. Hytta har ikke hatt innlagt vann og avløp fra før. Alt er ferdig lagt opp til hytteveggen på utsiden, se tegning. Hytta står på 4 betongvanger, så adkomst under hytta er ikke noe problem. Gulvet består av 6" åslag med stubbloft. Kjøkkenet trenger vann til servant og oppvaskmaskin, samt avløp. på badet skal det stå dusjkabinett, gulvmontert toalett og vaskeservant. Badet skal ha flislagte vegger, så her vil vi ha skjult rør i rør system. Vannfordelingsskap kan stå på badet. Varmtvannsbereder kan stå i boden, se tegning.

Brønnboring med vannpost på yttervegg - Oppdal

7340OPPDAL

Jeg ønsker å bore etter vann til en hytte uten innlagt vann på Fagerhaug i Oppdal kommune. Jeg trenger en frostfri utekran på yttervegg hvor jeg kan hente vann fra som jeg kan bære inn. Det er ikke aktuelt med trykktank osv, for da blir det å betrakte som innlagt vann og da må jeg må bygge renseanlegg. Det er 16A kurs med strøm like ved der jeg tenker å bore, så vi ønsker dykkpumpe. Uten trykktank tenkte jeg rett og slett en bryter som slår på pumpa, og at den går så lenge jeg tapper vann i utekranen, for så å slå av pumpa igjen. Det er bilvei helt fram. Det er ikke mer enn 5 meter fra tenkt plassering borehull til hyttevegg hvor både utekran skal stå og hvor strøm kan hentes fra.