Trenger du hjelp med vann og avløp på Gjøvik?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp på Gjøvik? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere på Gjøvik som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp på Gjøvik?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp på Gjøvik? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere på Gjøvik som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp på Gjøvik

Rørlegger

2822BYBRUA

Ønsker rørleggertjenester tilbud med erklæring om ansvarsrett. 1) Stikkledninger(V/A) - Rør og arbeid for å koble seg fra avløpskum/vann til inn til huset. Samarbeid med graver på grofta tanke om til 20 meter. 2) Bunnledninger - Oppstikk/stikkledningene/rør som ligger i betongen til vann og avløp. 3) Sanitærutstyr og "rør i rør" opplegg. Alt som trengs og inkludert tilkobling. 4) Legge til tilkoblingspris på kjøkken, bad 1eta.- 2eta., vaskerom.

Rørlegger for demontering/montering søkes

2836BIRI

Jeg søker en billig rørlegger som kan flytte kloakkrør og vannrør til klosett fra ene siden av rommet til den andre. Det er 228 cm så skal på veggen rett over der den står i dag. Røret skal da bli lagt inntil veggen, sån at det ved senere anledning bare skal være mulig og kle inn dette om jeg velger og pusse opp kjeller. Alt av rør ligger helt åpent i kjelleren. Jeg skal også ha en bryter montert mellom brønnvann og kommunalt vann, sån at brønn vannet kan benyttes om sommeren. Røret til begge enheter ligger rett side av hverandre.

Tilkobling av vask/servant og dusjkabinett til vann og avløp

2821GJØVIK

Ønsker hjelp av rørlegger til å koble sammen vask/servant og dusjkabinett til vann og avløp. Ønsker tilbud om fastpris på hele jobben. Ønske om å bruke de gamle rørene som jeg demonterte til jobben, men dette kan diskuteres nærmere, se bilde. Ta kontakt snarest dersom jobben er av interesse.

Delvis oppussing av bolig fra 1951

2818GJØVIK

Jeg ønsker hjelp til å pusse opp en bolig fra 50-tallet, slik at den kan selges eller leies ut. Boligen har vedlikeholdsetterslep, så det er nødvendig med nytt bad, nytt kjøkken, noen overflater og elektrisk. Det er i hovedsak 1. etasje som skal oppgraderes, med en enkel forbedring av planløsningen, men noe arbeid må også gjøres i kjeller for etablering av nytt vann og avløp. I tillegg nødvendig vedlikehold av vinduer, ventilasjon og et enkelt overbygg av utvendig kjellernedgang. Jeg har startet med å rive ut kjøkken og bad, og det er lagt nytt vann og avløp inn i kjelleren som ikke er koblet til. Flere bilder kommer snart, eller ta kontakt for en befaring.

Hvitt vann/partikler

2827HUNNDALEN

Blir liggende igjen hvitt stoff etter at vannet tørker og legger seg en "film" utenpå bilen når den vaskes. Kan virker som det er små partikler når vannet kommer fra krana og over i glass/karaffel.

Søknad og bygging av forstøtningsmur og heving av kommunal kum

2821GJØVIK

Jeg planlegger planering av min hage på Hovdevegen, 2821 Gjøvik. Jeg ønsker søknad for heving av kum og bygging av støttemur. Det er ønskelig at foretaket både søker og bygger. Viser til vedlagte bilde og dokumentasjon. For å gjøre dette, må det bygges støttemur som er ca 2 meter høyt på høyeste punkt, og ca 37 meter i total lengde, viser til målinger. Det går en kommunal avløpsrør på høyre øvre del av tomten på kartet Gjøvik kommune VA kan tillate en oppfylling i forhold til kommunale ledninger. Det setts krav til oppfyllingen/heving av kum avhengig av hvor mye det skal oppfylles. Vi ønsker at det utarbeides en prosjekterings plan/skisse på hvordan oppfyllingen er tenkt løst fra ansvarlig foretak. For støttemur er det behov for en dispensasjons søknad dersom denne kommer nærmere enn 4 m til kommunale ledninger. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at ledningene ligger grunt da kummen ikke er dypere en ca 1 m.

Siste evalueringer
Skifte ut 3 støpejern rør i kjelleren.

Kom som avtalte første gang, jobbet effektivt. Var hyggelig. Men vi oppdaget etterpå at lærling hadde bare strammet vannkoplinger på hånd og ikke strammet til. Heldigvis var det ikke noe vannskade. Vi hadde avtalte at firma skulle komme tilbake etter flislegging var ferdig. Men da vi skulle kontakte de svarte de ikke på telefon i mange dager. Kom ikke tilbake. Om de var overarbeidet da burde de ha sagt ifra.

Des. 2020
U

UNKNOWN om OPPLAND RØR AS

Gjøvik
Gravearbeid enebolig Gjøvik

Godt og ryddig gjennomført prosjekt. Enkel kommunikasjon og kvalitet i arbeidet. Kan anbefales.

Juli 2020
A

André H. om AUSTDAL GRUNNMUR OG GRAVESERVICE AS

Gjøvik
Kjøkkenkrana renner

Effektiv og pålitelig. God kvalitet til en god pris. Anbefales!

Juni 2020
B

Bente om RØRLEGGERMESTER OG TØMRER OLE SELL MOSÆTHER

Ranheim
Legge til rette for nytt kjøkken (og evt. legge inn skyvedører i glass)

Anbefaler Kurt på det sterkeste. Meget god oppfølging underveis, gode samarbeidspartnere som han koordinerer sømløst. Kvaliteten på arbeidet upåklagelig. Vi har brukt Kurt på kjøkken, og bruker gjerne firmaet igjen i fremtidige prosjekter!

April 2019
A

Arild Aune om K.L.BYGG & HÅNDVERKERTJENESTER AS

Gjøvik
Bytte blandebatteri + tette igjen kopling fra oppvaskmaskin

Byttet blandebatteri raskt. Endte med samtidig å bytte ut gamle varmtvannsbereder og bytte ut innmat på toalett. Raskt og effektivt. Anbefales.

Okt. 2018
S

Stephan om RØRLEGGER HAUKEDALEN AS

Gjøvik
Fra bod til vaskerom + innsetting av badekar m.m. på bad

Vi hadde god dialog før jobben skulle påbegynnes. Arbeidet ble startet på avtalt dato og ble raskt og effektivt utført. Jeg er godt fornøyd!

Des. 2014
G

Gitte om TERJE DAHL

Oslo