Vann og avløp - Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Fornying av vannrør

9310SØRREISA

Vannrøret fra hovedstoppekranen til innenfor husveggen i kjelleren (ca. 10 meter) er mest sannsynlig tæret opp og må fornyes.

Doffin - TOTALENTREPRISE FOR VANNLEDNING FINNSET

9310SØRREISA

Tilknytning av Finnset private vannverk til kommunalt ledningsnett. For nærmere informasjon om omfang i Del I - kravspesifikasjon.

Reparere lekkasje på vannledning og bytte av kloakkrør m.m

9310SØRREISA

1. Jeg har en lekkasje på vannledningen. Denne er synlig pga vann som kommer opp til overflaten og i så måte lett og lokalisere. 2. I samme slengen skal jeg bytte ca 25 meter med kloakkrør, da disse er gamle betongrør. Dette er rett ved hvor vannledningen går. 3. I tillegg skal jeg fylle ut flytte/utvide oppkjørselen. Det er snakk om 2 meter bredde og 20-30 meter lengde. 4. Dette skal jeg gjøre på grunn av plass til et lite utbygg. Så her kan det være interessant med grunnarbeidet til dette også. Jobbene er satt i prioritert rekkefølge og jobb 1 og 2 vil jeg ta samtidig. Samme med 3 og 4. Da disse på mange måter har en sammenheng med hverandre. Ønsker tilbakemelding fra dere som er interessert i hele eller deler av disse prosjektene.

Legge opp vann til vaskerom

9310SØRREISA

Jeg skal legge opp vann til et vaskerom som skal inneholde, vaskemaskin, toalett og en vask. Utenpåliggende i taket er det rør-i-rør system som går opp til 2.etg, det er altså ikke over takplatene, men synlig i rommet. Jeg tenker det kan kobles ut oppe og heller trekkes ned, da røret allerede er i rommet. Her må det fordeles til tre punkter i rommet - toalett - vask - vaskemaskin. Avløp finnes allerede i rommet da det er et tidligere bad. Jeg ønsker også å plombere vannet som har gått til denne leiligheten da det ikke er i bruk lenger men bare er stoppet med en stoppekran. Vedlagt er bilder av hvordan rør-i-rør går igjennom rommet.

Hei ønske koble till vann

9310SØRREISA

Har bygd nytt kjøkken å skal ha bad vegg i vegg med kjøkken så ønske å få pris på tilkobla vann , kan legge opp avløp også kan evt rørlegger kontrollere å montere avløp å vanntilførsel om det e ønskelig

Rørlegger

9310SØRREISA

Oppussing av badet og fornyelse av avløpsrør fra kjøkkenet

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud