Vann og avløp i Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rørlegger Hytte

3550GOL

Trenger rørlegger til vann, og avløp på nytt bad, og nytt kjøkken. Begge deler bygges opp fra bunn. Skal også ha nytt avløpsanlegg, som er under utredning. Må planlegges i henhold til når det er hensiktsmessig utifra tilkobling til avløp når dette ferdigstilles.

Grunnarbeider og støping av såle

3550GOL

Komplett grunnarbeider, inkl vei, drenering og klargjøring for støping av såle med radonsperre, oppstikk for vann/avløp - strømkabel. Nødvendig frostfri grøfting for vann/avløp og strom/fiberkabel. Såle skal ha 30 cm isolasjon og nødvendig armering- grunnen og såle skal gjøres slik at setningsskader ikke forekommer.

Renseanlegg for borebrønn

3550GOL

Ønsker tilbud og forslag til løsning for rensing av vann fra borebrønn på Golsfjellet. Har tatt vannanalyse, for mye jern og mangan, vannet lukter hydrogensulfid men er klart. Kan bygge renseanlegg i påtenkt teknisk rom i tilknytting til hytten.

Rørlegger på Golsfjellet

3550GOL

Rørlegger som skal koble til vann og avløp på nytt anlegg. Brønn og tank er snart på plass. Oppdraget er å legge opp rør til bad og kjøkken, inkl Jetz toalett.

Etablere tankanlegg hytte

3550GOL

Ønsker noe til å etablere tankanlegg på en eldre hytte, gjerne ta rørlegger arbeid i tillegg. Det må pigges eller sprenges for å få tanker på plass, koble til etablert brønn(boret), lage infiltrasjonsgrøft.

Legge inn strøm og vann på hytte på Gol

3550GOL

Hytte på Gol hvor det skal legges inn vann og strøm. Det er strømboks i nærheten av hytta. Når det gjelder vann må det borres etter vann og legges inn i hytta og kobles på et renseanlegg som ligger i nærheten av hytta. Befaring ønskes.