Trenger du hjelp med vann og avløp i Voss?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Voss? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Voss som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Voss?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Voss? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Voss som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Voss

Drenering av gro/utfylling av skråning

5709VOSS

Trenger hjelp til å søke Voss Herad om løyve til å få lagt gro i røyr. Deretter hjelp til å leggje groa i røyr og eventuelt utfylling av noverande skråning på tomt. Det er snakk om ca. 15 meter med røyr.

Installere vannmåler

5700VOSS

Ønsker å få tilbud på installasjon av vannmåler i bolig. Bolig er reg med 2 buenheter, men brukes av ein husstand.

* Fortsatt ledig: Trykkutjamning av Oso-varmtvannstank

5706VOSS

Ynskjer nokon som kan gjennomføre årleg trykkutjamning av Oso-varmtvannstank.

Diverse rørleggerarbeid

5736GRANVIN

Hei. Jeg trenger hjelp til følgende på en fjellhytte uten strøm og med brønn, ca. 100 meter fra parkeringsplass. - Befaring av nåværende opplegg - Ny stengekran ved brønn - Opplegg av nytt rør og avløp til nytt bad - Ordne lekasje ved inntak til hytte - Se på muligheter for filtrering/uv stråling av vann uten strømbehov Ta kontakt om dette er noe dere kan hjelpe meg med. Bilder vedlagt

Legging av linoleum gulv på bad, vannklosett, dusjkabinett, sluk.

5736GRANVIN

Linoleum gulv: Skal legges på tregulv. Vannklosett: Mangler vannklosett, skal settes inn samt rør-arbeid som måtte tilfalle for ett fungerende system. Dusjkabinett: Her mangler sluk i gulv og tilstøtene rør-arbeide. Sluk: Sluk i gulv for å fjerne evt overflate vann.

* Fortsatt ledig: Utbedring av rør bad

5708VOSS

Undertegnede har hatt problemer med "tett" avløp / tilbakeslag ved bruk av dusj / toalett i 1. etg. Det er utført en høytrykksspyling / rørinspeksjon med en tilstandsvurdering for å finne eventuelle feil / mangler på rørstrekket. - Det ble spylt fra dusj sluk – ut, og propp gikk ca. 2-3m ut i rørstrekket. - Det ble filmet: Dusj sluk – Ut: Rørstrekket har en mindre vannfylling, ellers ingen synlige skader. Det ble laget en kartskisse som viser oversikt over referansepunkter fra rapport samt ca. rørtrasé. Det viser seg her at det ikke er noen skade på rør, men det er en liten "svanke" som som gjør at det blir en fyllingsgrad på 5 % med vann inne i røret, ca. 1,70m fra sluk og ut. Rommet er 2,15m x 2,15m, noe som tilsier at at "svanke" ligger internt i rom, og en utbedring av feil / skade da mest sannsynlig kun påvirker dette rom. Rommet har støpt dekke, med fliser og varme, som da er vannbåren gulvvarme. Videre har rommet et vegghengt toalett, dusjvegg (ikke dusjkabinett), og vanlig vask / innredning med kaldt og varmt vann. Det er ønskelig med et prisoverslag / tilbud for å utbedre avløp, slik at avløp blir uten "svanke", med en fyllingsgrad som øvrig rørstrekk, 0%. Det anbefales en befaring slik at tilbyder har så godt grunnlag som mulig for å vurdere jobb, omfang og pris. Tilbud skal være fastpris, og dekke alle kostnader, som reisetid, km godtgjørelse etc. etc. Det skal også tas høyde for uforutsette ting, som f. eks om vegg til tilstøtende rom blir påvirket. Derav befaring. Gulv, med vannbåren gulvarme, fliser, vegghengt toalett, dusjvegg og øvrig inventar, fliser, panel etc. etc. skal tilbakestilles til samme standard som før utbedring. Komplett jobb skal dokumenters med bilder under hele utbedringsperioden som dokumentasjon til boligmappen.

Siste evalueringer
Våtrom/bad - totalrenovering

Veldig, veldig fornøyd med arbeidet av alle håndverkere - rørlegger, snekker, elektriker, murer. Svært dyktige og hyggelige folk. Raskt og nøyaktig arbeid. Faktura som avtalt, ingen overraskelser. Kan varmt anbefales.

Okt. 2018
J

Jan Christian om BASTIANSEN VVS & VEDLIKEHOLDS SERVICE AS

Voss
Grunnarbeid og støpt plate til nybygg anneks - Oppheim - Voss kommune

Kan trygt anbefale Bidne Maskin AS til de som lurer på dette. De utførte arbeidet med grunnarbeidet på annekset på en profesjonell måte og var ryddige, hyggelige og hjelpsomme. Bidne Maskin har vært en fryd å leie inn. Ting ble som avtalt og jeg er svært godt fornøyd med resultatet. Mvh Kjetil Barman

Aug. 2015
K

Kjetil om BIDNE MASKIN AS

Os