Trenger du hjelp med vann og avløp i Skien?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Skien? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Skien som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Skien?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Skien? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Skien som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Skien

Spyling av baderomsrør

3716SKIEN

Rørene på badet begynner å bli tette, trenger derfor en rørlegger til å spyle rørene. Har prøvd med avløpsrens uten fungering.

Legge opp varmt/kaldtvann kran ute

3741SKIEN

Trekke varmt og kaldtvann til utsiden, fra krypkjeller. Koble opp utvendig vask. Det blir da to punkter ute med vann. Vi har kun vasken så vi trenger kran til vasken og koblepunkt til hageslange.

Vann på husvegg

3714SKIEN

Flytte en gammel kran som lekker og legge opp til ny vannkran på husvegg nummer 2 med varmt og kaldt vann. Se bilde av kran som lekker, ønsker å flytte den over terrasse. Ønsker ikke synlig rør på kledning om mulig. På den andre veggen ønsker vi varmt og kaldt vann, i kjelleren har vi varmt og kaldt vann rett på innsiden. Rør i kjeller er kobberrør.

Befaring av skadeomfang fryste rør

3720SKIEN

varmt vann til vask på toalettrom er fryst. Spørsmål om tid før kaldtvann også fryser. Trenger en vurdering om det kun er fryst, eller sprekt. Røret går gjennom grunnmur og inn i et "hulrom" under toalettet. Kommer ikke til rørene uten å meisle igjennom grunnmur. Trenger en befaring av rørlegger for å sjekke om dette er noe forsikringen dekker. Forsikringsselskapet ønsker en rapport over skadeomfang og kostnad. (Foreløpig koblet av røret i fordelerskapet). Men vi er avhengig av at kaldtvannet står på, da dette vanent forsyner toalettet. Eneste toalett i huset.

Workpower – Hjelpemann - Sjauer

3732SKIEN

Trenger å få ut et gruslagt fra en Kjeller. Jobben vil bestå i å hjelpe til med å få denne grusen ut. Spa opp i trillebår og kjøre ut og tippe på utsiden. Jeg kommer selv til å delta i arbeidet. Trenger 1, kanskje 2 mann. Oppgi pris pr time og når du kan begynne. Se video: https://drive.google.com/file/d/1KmQltVdLaRyyJuQzHWUSfJbm4ZzHudsP/view?usp=sharing Need to get a gravel pit out of a basement. The job will consist of helping to get this gravel out. Spa up in a wheelbarrow and drive out and tip on the outside. I myself will participate in the work. Need 1, maybe 2 men. Send me a message when you can work and price pr. houer Take a look at video: https://drive.google.com/file/d/1KmQltVdLaRyyJuQzHWUSfJbm4ZzHudsP/view?usp=sharing

Rørlegger

3730SKIEN

Jeg trenger en rørlegger for dette arbeidet, ønsker gjrrne et prisforslag :) huset skal selges og trenger hjelp veldig raskt

Siste evalueringer
Grave på vei

Flink i arbeidet og er hyggelig.

Juni 2020
L

Lisa Michelle om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Grunnarbeid for tomt.

Flink til å informere underveis. Utførte jobben veldig bra.

Mai 2020
L

Liv Inger G om EDDIE AS

Skien
Fjerne gammel varmtvannsbereder + avløp. Innstallere ny varmtvannsbereder + lekkasjestopp + avløp

God erfaring, hyggelig og dyktig montør. Ble mer arbeid enn forespeilet i anbudet jeg la ut, men løste seg og bademiljø var fleksible på gjennomføring av endringer og var raske. Kan anbefales.

Mars 2020
P

Paul Rune om LYNG & LØBERG AS

Utgraving av garasje

Enkel å jobbe med. De andre entreprenørene ville ha fortalt hva de skulle gjøre. Til Per forklarte jeg bare hvordan resultatet skulle se ut så fikset han resten.

Okt. 2019
L

Lars Wiktor om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Flytte en takrenne

Hyggelig mann som utførte avtalt jobb til avtalt tid.

Okt. 2019
H

Haldis om DAG BRATSBERG VENTILASJON OG BLIKK

Skien
Rørleggerarbeid

Jobben ble raskt og proft utført!

Mars 2019
R

Reidar om DB SERVICES AS

Skien
* Fortsatt ledig: rørlegger

Prisen var bedre enn antatt

Des. 2018
B

Bjørn Olav om Rørlegger'n AS

Skien
Graving, avløp og overvann

Graving av avløp, veldig flinke og jobben ble gjort fort og nøye. Anbefales på det sterkeste.

Des. 2016
S

Slobodan om GRENLAND ENTREPRENØR AS

Skien
Bytte av utekran

Stian kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt og godt. Stian er en hyggelig og flink rørlegger som kan anbefales.

April 2016
T

Terje om RØRLEGGER STIAN SKAUEN AS

Skien
Forkorte kobberrør på kjøkkenet

Jeg er veldig fornøyd med Rørleggerexpressen.

Okt. 2015
S

Stine om RØRLEGGEREKSPRESSEN AS

Skien
Grave og bytte vann og klokkrør

De gjorde jobben til avtalt tid og innenfor prisrammene vi ble enige om. De holdt meg også oppdatert på visse endringer de kom over som vi diskuterte. Veldig fornøyd med dem.

Aug. 2015
T

Tore Holm om LARSEN MASKINTJENESTER AS

Skien
Flytte røropplegg på kjøkken

Me er veldig fornøgde med arbeidet som Rørlegger Sivertsen utførte. Dette er ein rørlegger me kan anbefale på det sterkaste, me kjem til å bruke han igjen, ved seinare anledningar. Han stilte opp på kort varsel.

Sep. 2014
T

Terje om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien