Vann og avløp i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Ålesund

Rørlegger365 A/S

Rørlegger365 A/S har som mål at du som kunde skal føle deg ivaretatt hele veien. Alle våre kunder skal bli 100% fornøyd, med både vårt arbeid og vår kommunikasjon fra start til slutt. Hovedfokuset ligger i service og nyinstallasjon. Om du er usikker på hva du skal gjøre er det bare å ta kontakt så finner vi en løsning. Vi ønsker å være et konkurransedyktig og faglig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, med god oppfølgning, råd og tips. ...

Se mer
Juli 2023

ombygge gamle toilett

"Flink og rask. Anbefaler"
t
Torsten
Skodje
Rørlegger365 A/S

RØR OG ENERGI SERVICE AS

Rør og Energi Service AS er en ny startet rørlegger bedrift av Rørleggermester Erik Bjørnsund Johansen med 15 års erfaring i faget og spesialiserer seg innen vannbåren varme.Vårt spesialfelt er varmeanlegg jeg har montert over 150 varmeanlegg og har stor kompetanse innen vannbåren oppvarming.Vi har utstyr til høytrykksspyling av avløps rør / vannrør og trasesøk samt kamerakjøring av rør fra 17mm innvendig til 800mm ... over 160 kan vi kjøre kamera traktor . 16mm opp til 160mm bruker vi stake kam...

Se mer
Juli 2023

Skifte av hovedstoppekran, varmtvannsbereder og legge opp utekran

"Kom til avtalt tid, gjorde en god jobb og prisen ble som avtalt."
O
Ole
Brattvåg
RØR OG ENERGI SERVICE AS

BM Rørservice AS

Rørlegger med 16 års erfaring. Personlig og lite selskap som setter service og kvalitet i fokus. Ettersom dette er et lite selskap får kunden nært samarbeid gjennom hele prosessen - Fornøyde kunder er selskapets hovedmål. Modernisering og rehabilitering av bad og kjøkken, service/oppgradering på alt av rør. Kan utføre små og store jobber.

Feb. 2022

Rørlegging bad og vaskerom, rør i rør.

"Vi brukte BM Rørservice AS til å legge nye rør i rør anlegg på bad og vaskerom. Han utført også koblingen av alt utstyr som blandebatterier, badekar og varmtvannbereder. God kvalitet på jobb, profesjonalitet i gjennomføring og hyggelig i tillegg. Vi ..."Se mer
Y
Yuliyan
Ålesund
BM Rørservice AS

NORTRAX ENTREPRENØR AS

Nortrax Entreprenør A.S. er et firma som i noen år har hatt utleie av maskiner og tilhengere. Eier av firmaet har allsidig kunnskap og erfaring med drens og fundamentering og grøftearbeid. Vi utfører det meste innen graving og hagearbeid. Fra 2020 har vi redusert utleiedelen og gått tilbake til graving og grunnarbeid som vi tidligere utførte. Vi har inngått et samarbeid med Fido A.S. som er i samme bransje og sammen har vi betydelige kunnskaper på svært mange områder.? Vi kan også utføre mindre ...

Se mer
Sep. 2021

Omlegging av nedløpsrenne.

"Kom etter avtale, utført etter avtale og pris."
S
Ståle
Ålesund

Kvitenes AS

4.6 (8)

Vi er en grunnentreprenør innen graving og betong/muring. Vi har 2 gravemaskiner, beltedumpere og alt utsyr forøvrig til grave og meisle jobber. Vi har også tømrere som rehabilitere og jobber på nybygg. Ta kontakt med oss om du trenger hjelp eller rådgivning.

Des. 2020

Lede vann bort fra eiendom

"Flott dialog underveis og leverte på kort tid. Anbefales."
E
Eivind
Kjeller

SANINSTAL AS

Vi har mange års erfaring i rørleggerarbeid og erfaringen som er oppnådd i løpet av disse årene, gjør at arbeidet kan gjøres raskt, uten å miste kvalitet og sikkerhet samtidig. Vi utfører alt fra reparasjoner av små lekkasjer til montering av større rør- og varmeanlegg. Nybygging, rehabilitering av sanitæranlegg og servicetjenester.?

Juli 2020

Kjøkkenvask

"Raskt og profesjonelt utført.! Anbefales.!!"
J
Johnny
Ellingsøy
SANINSTAL AS

KVAM VVS AS

4.8 (42)

Din leverandør av rørlegertjenester og produkter, tilpasset dine behov og varig løsninger for alt VVS utstyr. Vi tilbyr hjelp med alt fra planlegging av behov og forslag om konkrete løsninger etter ønske fra deg. Vedlikehold på varmeanlegg, etc. Spesialist for rørinstalasjoner og varmepumper, vi står for god kvalitet, god service og gode priser. Kvam VVS AS er din rørleggerbedrift !

Juli 2020

Mangler vann i tank bak toalett

"Veldig løsningsorientert"
E
Edvard
Ålesund
KVAM VVS AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Flytte rør og avløp på kjøkken ca 3

6265VATNE

Vi pusser opp kjøkken og skal endre sted for vask og oppvaskmaskin, derfor må rør og avløp dras 3 meter lenger

Koble vann og avløp mellom nytt kjøkken og eksisterende vaskerom.

6020ÅLESUND

Pusser opp kjeller til kjellerleilighet. Kjøkken skal monteres i vegg mot vaskerom hvor alt av vann og avløp er koblet. Må da ha hjelp til rør sammenkobling mellom eksisterende og til nytt.

Tett drensrør og defekt utekran

6011ÅLESUND

Ved kraftig nedbør pipler det ut vann i overgangen mellom nedløpsrør og drensrør. Viser til bilde. Mulig å utbedre dette? Utekran lekker ved bruk. Må skiftes?

Gravearbeid, koble huset til komunalt vann og nytt avløpsrør fra hus til septiktank

6265VATNE

Jeg trenger å koble huset til kommunalt vann. Det trengs å legge ned ca 10m rør fra husvegg til komunalt rørsystem. Det er også en deformasjon på gammelt rør fra hus til septiktank. Så dette trengs å skiftes.

Varmtvannstank og Avløp

6270BRATTVÅG

1 ny tank 40L. Avløp kjøkkenbenk. Varmtvann og vann tilkobles. Med det første. Så senere bad servanta og WC.

Vann og avløp

6260SKODJE

Befaring av jobb. Enten fikse dagens overvannsrør fra septikk. Eller legge ny septikkank og overflatevann/steinfelle rensing. Må også få satt inn ny hovedstoppe kran på vanninntak. Da denne er defekt. Dette er en hytte i engesetdalen 568, ca 50 meter fra hovedveien, bak et bolighus og en bondegård. Dagens septikktank ligger på nabotomt, og overflatevann rør er knust og ødelagt. Dette ble trolig lagt i byggeår 1953.