Vann og avløp i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Harstad

Volt Rør AS

Volt Rør as er en ny oppstartet service bedrift. Vi er pr nå 4 mann på service segmentet med tilsammen 70 år med kompetanse/erfaring innenfor rør yrket. Vi utfører alt fra utbedringer, og utskift av armaturer og utstyr. Innenfor rehab bad kan vi befare og etablere et komplett tilbud som inneholder rør, elektro, snekker og flis.

Aug. 2022

Kople til side by side kjøleskap med vanntilførsel

"Flinke folk! 🙂 Kom som avtalt og fullførte. Godt fornøyd!"
K
Karina Overholt
ANKENES
Volt Rør AS

SØR-TROMS MASKIN AS

Vi utfører blandt annet: Graving - Drenering - Planering - Vann og avløp - Tomtearbeid - Kabel graving og oppsett av stolper - Fjellpigging - Vinter vedlikehold.

Aug. 2021

* Fortsatt ledig: Skifte stikkledning

"Svært fornøyd med leveransen fra Sør-Troms Maskin! Alt har gått på skinner og iht avtale. God kommunikasjon i forkant og underveis. Ryddig, pålitelig og god kvalitet. Kommer til å bruke dem ved senere anledninger, og kan varmt anbefale dem til andre."
R
Raymond
Harstad
SØR-TROMS MASKIN AS

VANN & VARME AS

  Vann & Varme AS er et rørleggerfirma som ble etablert i 1978. Målsettingen er å være den ledende rørleggerbedriften i Harstad og omegn. Dette innebærer en sterk satsing på kompetanse som er tilpasset kundens krav og behov, blant bedriftens 25 a...

Se mer
Aug. 2020

Rør og avløp for vaskemaskin

"Veldig dyktig rørlegger, Richard"
I
Iver Johannes
Fyllingsdalen
VANN & VARME AS

GULL MASKIN AS

Alt av graving og anleggsarbeid

April 2020

* Fortsatt ledig: Drenering av gårdsplass

"Utført jobb etter avtalt pris. Gikk grundig til verks. God komunikasjon"
S
Stig-Arne
Sandtorg
GULL MASKIN AS
Siste registrerte jobber

Bytte vann og avløp

9403HARSTAD

Trenger å få byttet vann og avløpsledninger fra huset til kommunal kumme.

Spillvannstanke på fritidsbolig

9406HARSTAD

Min fritidsbolig har ikke septisk tank (Spillvannstanke) i dag. Den som er der i dag ble bygd på 60 tallet og er ikke lenger godkjent. Trenger hjelp til søknad til Kommune, graving, innstallering av tanken og alt annet arbeid som følger med. Trenger et komplott til bud.

Drenering, hus med grunnflate på ca 90 kvadratmeter

9420LUNDENES

Ønsker tilbud på å grave og legge ny drenering rundt hus på ca 90 kvadratmeter. Alt skal være inkludert i tilbudet, graving/rør/singel/avløp/eventuelt vortepapp ++ Huset er fra 1954. Skal i samme slengen byttes ca 60 meter med avløpsrør fra betongrør til 110mm plast i eksisterende grøft. Vil ha tilbud på det også.

Legge opp vannledning til kjøleskap

9414HARSTAD

Ønsker å få lagt inn vann til kjøleskapet. Kjøkkenet er lagt opp som en hestesko fasong, med vask på ene siden av inngangen, og kjøleskap på andre siden. Dermed må vannslange trekkes rundt HTH kjøkkenet under kjøkkenbenk til kjøleskap. Ca 7-8 meter anslår jeg.

Bytte avløpsledning

9408HARSTAD

Ønsker pris på å få byttet 6-8 meter avløpsledning. Det et snakk om å bytte ut eksisterende betongrør med plastrør. Rør byttes ut fra komme til ca midt i innkjørselen til Granittveien nr 6. Røret ligger 2,3 meter under asfalten. Det er sprekk i røret og det går tett. Kan også være aktuelt å bytte hele rørstrekket fra kumme til hushjørnet

* Fortsatt ledig: Våtrom + rørlegging

9404HARSTAD

Ønsker pris på å legge opp rør og avløp til vask samt legge membran på et rom ca 1x1 m.