Vann og avløp i Sola

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Sola

AGDER RØR OG ANLEGGSERVICE AS

Agder Rør og Anleggservice leverer rørleggertjenester til private og bedriftsmarkedet enten det være seg nybygg eller rehabilitering. Vi bygger nye bad, rehabiliterer og pusser opp gamle bad.Trenger du avløpsrens eller vannrens kan du også ta kontakt med oss. Vi samarbeider med Biovac og har serviceansvar for flere av deres anlegg i flere kommuner. VB Agder Rør og Anleggservice - en del av VB som leverer vann, varme og energi til hele Norge.Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Renovering av kjøkken - flytte rør under kjøkkenvask.

"God kommunikasjon. Utførte en bra jobb til avtalt pris. Vi er veldig fornøyd."
O
Ousman Olsen
Stavanger
AGDER RØR OG ANLEGGSERVICE AS

Hrybkov Company

Hrybkov Company er et selskap som er spesialisert innen byggebransjen. De er dedikert til å tilby kvalitetstjenester til sine kunder, og har et sterkt fokus på sikkerhet, effektivitet og nøyaktighet i alt de gjør. Selskapet har erfarne drivere som har bred kunnskap om bransjen, og de sørger for at alle oppdrag utføres med største nøyaktighet og omsorg.Hrybkov Company har et solid omdømme for å levere topp kvalitet tjenester til konkurransedyktige priser, og de har etablert seg som en ledende akt...

Se mer
Juli 2023

Fjerne + installere dusj/blandebatteri

"Kom med en gang og utførte en kjempe god jobb. Anbefales!"
M
Marcel
Sola
Hrybkov Company

RM VVS AS

Vi hjelper deg, uansett størrelsen på badet. Det aller viktigste du må tenke på er: Hvilke funksjoner skal badet løse? Hva er behovene? Er det et kombinert bad og vaskerom? Skal det gjøre hverdagen enklere. Er tilgjengelig 24 timer i døgnet Kontakt oss for befaring og prisoverslag Vi kommer gjerne hjem til deg for å hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt bad. Ta gjerne skissen over badet med til oss eller vi kommer hjem for en uforpliktende prat.

Aug. 2022

Nytt vann og avløps-anlegg i hus fra 1969

"Ingenting spesielt å si, leverte på tid og pris. Eneste trekk var at jeg måtte passe på at jeg fikk alt jeg hadde betalt for. Ingen problem å bruke de igjen."
J
Jørgen
Røyneberg
RM VVS AS

KVERME RØR AS

4.5 (72)

Sep. 2021

Flytte på vann og avløp rør

"Kvalitet på Jobben 5 Prisen 5 Kommunikasjon 5 Lydighet 5 Pålitelighet og effektivitet 5"
B
Bajram
Sola
KVERME RØR AS

BORE MASKIN AS

Bore Maskin AS er ett entreprenørfirma med lang fartstid i bransjen. En allsidig og dyktig arbeidsgjeng med godt humør som utfører riving av boliger, utgraving av tomter, vei og VA anlegg. Vi utfører også hageanlegg, gårdsrom og lømurer. Er du i tvil om hvordan du skal utforme uteområdet så hjelper vi deg med å finne løsninger. Vi hjelper deg med søknadsprosesser om behov. Av spesialjobber her vi god erfaring med senking av kjellere og ny drens rundt eksisterende bygninger. Vi tar også på oss...

Se mer
Jan. 2021

Total renovering

"Holder på å renovere en eiendom og valgte å bruke Bore Maskin på å legge ny drenering rundt huset + noe gravearbeid i hagen for å få vekk en del røtter og lage biloppstillingsplass. Valget falt på dette firmaet ut i fra førsteinntrykket og magefølels..."Se mer
M
Marius
Tananger
BORE MASKIN AS

SØRVEST VVS AS

4.6 (17)

Mai 2020

Rørlegger søkes til stort oppussingsobjekt.

"Meget fornøyd med godt utført arbeid. Ryddig og god kommunikasjon. Kan trygt anbefales."
J
Jonas Borger
Moen
SØRVEST VVS AS

ES RØR ESPEN SÆTHERSKAR

Rørlegger med 14års erfaring. Opptatt av kvalitet og god Kundeservice.Trenger du hjelp til en dryppende kran eller ett nytt bad ta kontakt.

Nov. 2020

Montere baderomsmøbler

"Godt gjennomført arbeid, med kvalitet tvers gjennom. Hadde god kommunikasjon gjennom arbeidet med montering av baderomsmøbler. Seriøs og pålitelig firma."
R
Ragnar
Tananger
ES RØR ESPEN SÆTHERSKAR

JTR GRUPPEN AS

JTR Gruppen AS utfører rørinspeksjon, slamtømming, spyling av tette avløp og utbedring av feil og mangler på ditt rørsystem. Vår topp moderne utstyrspark sørger vi for at du som kunde får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling. Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund. Vi har også en egen avdeling med sp...

Se mer
April 2020

Tette avløprør

"Alt er perfekt. Raskt og godt svar, rask service og veldig godt utført kamerainspeksjon med spyling. Også en god pris. Gladelig igjen"
A
Arne Steffen
Sola
JTR GRUPPEN AS

VIVA VVS AS

5.0 (13)

Viva VVS er en rørleggerbedrift med kontor i Tananger. Vi tilbyr rørleggertjenester til små og store, privat og bedrift. Vi har gode priser, kort leveringstid og god service.

Jan. 2020

Rørlegger - kjøkken og vaskerom

"Pålitelig og ryddig ift avtaler, oppmøte og gjennomføring. Støtte på noen uforutsette utfordringer med avløp underveis i kjøkkenmonteringen og måtte plutselig ha besøk en dag før avtalt tid. Karsten klarte å booke om noen avtaler på kort varsel og ko..."Se mer
T
Trond
Røyneberg
VIVA VVS AS

Sandnes Vvs AS

Sandnes VVS legger vekt på alltid å komme til avtalt tid Vi er et autorisert rørleggerfirma som utfører alt innen nyanlegg, reparasjoner, modernisering, varmeanlegg og utskiftning av varmtvannsberedere. Sandnes VVS ble etablert i 1982, og har i dag 5 rørleggere i daglig drift. Vi påtar oss små og store oppdrag i hele Rogaland, og vi jobber mot både privat og næring.

Okt. 2019

Vann og avløp

"Brukte noe lengre tid utover det som var avtalt. Ellers veldig fornøyd med jobben som ble utført."
I
Ida-Charlotte
Tananger
Sandnes Vvs AS

TASTA RØR AS

Nov. 2019

Flytte vann, avløp el og vifte til kjøkken-øy

"Flyttet rør i forbindelse med rehabilitering og nytt kjøkken. Kom når de skulle og utførte arbeidet som avtalt. God kommunikasjon."
S
Stig
Sola
TASTA RØR AS
Siste registrerte jobber

Vann og avløp

4051SOLA

Trenger koble ril vann og avløp for bygge ny kjøkken . Er det gratis befaring?

Rørarbeid i nytt hus

4050SOLA

Ønsker pris på rørarbeid iht å bygge nytt hus

Tilrettelegge for rør-i-rør og Quooker

4055SOLA

Det er ønskelig å få litt råd, eventuelt også arbeid knyttet til tilrettelegging for rør-i-rør på kjøkkenet. I dag er det lang rør-bane (kopper) fra kjøkkenvask til varmtvannsbereder som medfører lang tid før det kommer varmt vann. I tillegg skal det legges opplegg for quooker når kjøkkenet står klart. I første omgang er det ønskelig med timepris for oppdraget og eventuell tilgjengelighet.

Avløpstilkobling

4052RØYNEBERG

Avløpsproblem Vi har ikke hatt noe problem med avløpet, men vi ønsker å benytte sjansen til å fikse avløpet før vi legger plen og hage. Informasjonen vi har fått er at det er septikktank, og at vi er koblet på kommunalt videre etter det. Septikktanken har ikke blitt tømt i hele forrige eiers periode '01-23. Vi vet heller ikke når rørene i hus og stikkledning er fra. For 7 år siden koblet naboene nedenfor seg på en felles kum, de har sagt at vi kan få koble oss på denne. Vi ønsker å finne en god og varig løsning på dette problemet, enten det er å koble seg fullstendig på det kommunale avløpet, eller bare bytte noen meter med gamle rør.

Takrenner

4056TANANGER

Skifte av takrenner enebolig ogvdobbel garasje, sorte plastrenner

Renovering av kjøkken - flytte rør under kjøkkenvask.

4050SOLA

Kjøkken skal renoveres. Eksisterende kobberrør for vann og varmtvann kommer opp over sokkelen, langt fra veggen. Før nytt kjøkken kan monteres må rørene flyttes ned under sokkelen, og komme opp lengre inn mot veggen. Det er mulig at noen rør også må legges i gulvet eller bores opp på nytt fra krypkjelleren. De kommer opp der oppvaskmaskinen skal plasseres. Se vedlagt foto. Oppvaskmaskinen skal plasseres i skapet ved siden av vasken. (Markert med skap 2 på tegning) Rørene kommer opp fra en krypkjeller og går videre til badet. Avløpsrør må også flyttes noe nærmere ytterveggen. Etter kjøkken er montert skal vann og avløp påkobles.