Trenger du hjelp med vann og avløp i Sandefjord?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Sandefjord som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vann og avløp i Sandefjord?

Trenger du hjelp til arbeid på vann og avløp i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere erfarne rørleggere i Sandefjord som hjelper deg med arbeid på vann og avløp!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vann og avløp i Sandefjord

Lekk utekran

3239SANDEFJORD

Hei! Vi har en utekran som er noe lekk. Det pipler ut litt vann hver gang vi skrur den på. Det er ikke snakk om store mengder, men slik at det blir litt vått nedenfor på grunnmuren etter at vi har hatt slangen på. Mulig det er en frostskade eller noe annet som må strammes. Ønsker gjerne å få dette fikset på enklest mulig måte, slik at ikke det skader grunnmuren eller blir noen fuktproblemer på sikt.

Rørlegger arabid

3229SANDEFJORD

Rørlegger arbeid i kjelleretasjen! Det skal utføres rørlegging i et nytt kjøkken, badet og et tekniskrom. Det kan også hende at vi bytter ut alle gamle vann og avløpsrør som kommer ned fra hoved etasjen. Vil gjerne ha befaringer så fort det er mulig. Adresse: Lindeveien 3229 Sandefjord

Rensetank

3231SANDEFJORD

Vi trenger et firma om skall fjerne tett skeptisk tank fra våre hage og lege en ny rense tank. Det skal kobles avløprør fra huset vårt til det nye rensetank. Gjerne ta kontakt for mer informasjon.

Koble til vann igjen på baderom

3158ANDEBU

Jeg har pusset opp badet og trenger hjelp til å koble til vannet igjen på dusjkabinett, vask, toalett og vaskemaskin denne uka. Ønsker prisestimat. Alt monteres og står klart på badet, trenger kun tilkobling. Trenger også ny vannlås.

Koble på utekran med kaldt og varmt vann

3242SANDEFJORD

Trenger å koble på utekran. Det har stått en Matsson utekran med kaldt og varmt vann der tidligere, så det er bare å koble på ny kran. Jeg har ikke kran, så den må skaffes. Muren er 42 cm tykk.

Fikse en utekran

3214SANDEFJORD

Hadde en graver som gravde hos meg som klarte å ødelegge utekranen min. tenger en rørlegger som kan komme å se på jobben. Jeg ønsker en gratis befaring.

Siste evalueringer
Bytte pakninger under vask kjøkken

Absolutt å anbefale. God kommunikasjon og service, Hyggelig rørlegger og veldig hjelpsom. Tok også uforutsett og på forhånd ikke avtalt arbeid der og da. Arbeidet er utført etter boka og til en veldig god pris. Pålitelig og ansvarsbevisst. Jeg velger Mimes Brønn AS også neste gang jeg har behov for rørlegger.

Nov. 2021
T

Trine om Mimes brønn & pumpeteknikk VVS

Sandefjord
Opplegg til toalett, vask,sluk til dusj og avløp til vaskemaskin.

👌🏼

Sep. 2021
B

Bente om AWAT-RØR AS

Stokke
Vann/avløp vaskerom

Anbefales ! Helt greie priser. God kommunikasjon, kommer til avtalt tid og jobber effektivt. Dette er en rørlegger som trygt kan anbefales.

Aug. 2021
F

Frank om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Hansnes
* Fortsatt ledig: Fikse utekran + rør under badekar til sluk.

Veldig fornøyd 😊👍

Juli 2021
B

Benjamin R om MYSK ENTREPRENØR AS

Andebu
Kutte ut septikk tank og sette nye rør

Flinke karer, kvalitet, grei pris, let å kommunisere med og effektive. Er Fornøyd.

Juni 2021
U

UNKNOWN om Br.Hansen Maskin AS

Sandefjord
Rørlegger.

Jobben ble utført raskt og effektivt. Bra kommunikasjon med firma.

Feb. 2021
W

Weronicha om ALT RØRLEGGER & VAKTMESTER AS

Andebu
Drenering av gangvei med belegningsstein

Godt utført jobb. Graving og utskifting av masse på et sted hvor man ikke skulle tro at det gikk an å komme til med en minigraver. Kjetil var grundig og ryddig, og hadde gode forslag til løsninger. Formidlet også kontakt med bekjente som kunne ta jobben med å legge ny belegningsstein. Det skal også sies at jobben ble betydelig dyrere enn først estimert.

Nov. 2020
G

Geir om DRIFT OG ANLEGG AS

Oslo
Rørlegger til omlegging av vann til utekran og plombering av sluk

Godt utført til avtalt pris.

Mai 2020
J

Jan Ivar om NYBORG VVS

Sandefjord
Lekkasje i vannledning inn til huset

Hyggelig folk og god gjennomføring av jobben.

April 2020
G

Geir om ØSTLI MASKIN AS

Sandefjord
Trenger rørlegger for å koble gulvvarme anlegg

Veldig bra utført med forslag til forbedringer og gir seg ikke før han har funnet svaret på løsningen. Pris var ikke avtalt på forhånd men han var fair innen prising og ingen store overraskelser. Jeg kommer nok til å bruke han igjen og vil anbefale han til andre.

Jan. 2020
J

Jan om NYBORG VVS

Sandefjord
Skifte ut avløp i kjeller

Godt utført arbeid av en pålitelig og effektiv rørlegger. Alt utført som avtalt. Catho er veldig hyggelig og lett å forholde seg til. Punktlig og serviceinnstilt. Kan trygt anbefales. Kommer til å bruke Catho igjen.

Nov. 2019
E

Eirik om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Stokke
Legge nytt vannrør fra hovedinntak på huset til vanntank.

Hele rørsystemet hjemme ble lagt om da det ble avdekket vannlekkasje og mye "hjemmemekk" som var fra tidligere eiere. Alt ble gjort til tiden det var lovet og prisen ble som forespeilet. Godt fornøyd og har ingen problemer med å anbefale denne rørleggeren videre, skal selv få utført mer arbeid på huset av samme rørlegger.

Mars 2019
H

Haavard om RØRLEGGER EIRIK PETTERSEN AS

Stokke