Vann og avløp i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vann og avløp i Gran

Vann og Varme Rørservice AS

Nov. 2023

Nytt tekniskt rom

"Jobben vart utfört akkurat etter avtale. Bra komunikasjon underveis og ryddigt gjenomfört. Anbefalles!"
P
Peter
Brandbu
Vann og Varme Rørservice AS

NYGÅRD MASKINSERVICE

Hei,Vi er nye på Mittanbud, men har nærmere 25 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Les mer om oss her: https://www.nygardmaskinservice.no/Eller her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057278808313Vi har bred kompetanse og utfører alt fra graving, minirenseanlegg, avløpsanlegg, vannledninger, drenering, garasjetomter, strøm og fiberkabel.Vi tar også andre oppdrag innen graving.Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Nygård MaskinserviceT...

Se mer
Juli 2023

Forandre fall av kloakkrør

"Meget pålitelig, rimelig og dyktig."
T
Torunn
Brandbu
NYGÅRD MASKINSERVICE

TEKPLAN GRUNN AS

5.0 (1)

TEKplan er en gruppe selskaper på Hadeland relatert til bygg, byggevarer, anlegg, eiendom, håndverk og service. Vi har foreløpig selskaper som jobber innenfor grunn- og gravearbeid, betong, rørlegging, eiendomsdrift og eiendomsutvikling samt utleie og drift av maskiner og utstyr.

Juni 2021

* Fortsatt ledig: Rørinstallasjoner i ny hytte

"Konkurransedyktig på pris, utført iht fremdrift, løsningsoriterte, profesjonelle effektive og rask respons ved henvendelser. Tekplan Grunn, Tekplan Rør og Tekplan Maskin , får mine beste anbefalinger!"
J
Jon Ivar
FJELLHAMAR
TEKPLAN GRUNN AS
Siste registrerte jobber

Nytt tekniskt rom

2760BRANDBU

Jag er ferdig med bad på 1 etg. trener å lage et nytt tekniskt rom i kjeller uner nytt bad. trekke om vann inntak, koble på avlöp og fordeler.

Forandre fall av kloakkrør

2760BRANDBU

Graving opp av gammel kloakk pga dårlig fall og en del oppsamling av vann (synker)Bytte ut kummen i hagen med en ny stakekom som vil forbedre fallet ut i fra huset Legge opp ny vakum og ny bakkekran(hoved stoppekran i hagen)  inn til huset med teleskop Frese/rense gammel rust og skitt i fra gamle støpejernsrør og spyle dette reint installere nye rør ute i fra hekken og inn til huset via stakekummen så langt det lar seg gjøre uten å treffe terrassen.  

Rørlegger til kjøkken og vaskerom

2770JAREN

Ifbm oppussing av kjøkken og vaskerom trenger vi en rørlegger til å legge opp vann og avløp. Vi har teknisk rom i kjeller hvor det er en samlestokk som må utvides. Fra teknisk rom til punkter hvor vi trenger vann er ca 10-12m. Kan bruke himling i kjeller som føringsvei. Vil gjerne ha en befaring på dette og et uforpliktende tilbud.

Renseanlegg, totalrenovering bad gammelt trehus m.m.

2760BRANDBU

Totalrenovere bad (ca. 8-10 kvm) 2 etg. inkl ny varmtvannstank og innstallering av kloakkanlegg (se under). Bygge nytt toalettrom (1. etg) Vurdere og evt. skifte vannrør Gjennomgang elektrisk anlegg og flytting av sikringsskap Flytte vannrør kjøkken Installere kloakk iht forskrifter (se under) og som ansvarlig søker. Kloakk må være dimensjonert til 1 hus + 1 hytte på samme tomt) Evt. - vurdere og utbedre strukturelle skader, fukt i konstruksjon og drenering av tomt (flomsikring) (hus + hytte) - Bygge ny terrasse (sveitserstil) Befaring mulig fra 2. juli. Ønsker spesifiserte anbud. Ang. kloakk: Kommunen har utslippskrav i lokalforskrift § 4 og anbefalt renseløsninger i prioriteringsrekkefølger - Slamavskilling med påfølgende infiltrasjon i grunnen - Slamavskilling og jordhauginginfiltrasjon - Våtmarksfilter - Minirenseanlegg I tillegg til de overnevnte rekkefølge aksepteres tett tank for svartvann som prioritert nr. 5 m/alarm for høy vannstand skal være montert hvis det er eksisterende boligbebyggelse. Det er eksisterende septiktank til gråvann på tomten. Viktig at løsning ikke gir støy eller lukt.

Avløp

3522BJONEROA

Grave grøft til avløp, beregne riktig helling i forhold til forskriftene. 55 meter grøft til kloakk tank. Legge rør.

Avløp til kloakktank

3522BJONEROA

Grave en grøft med riktig helling til kloakk tank.