Skal du pusse opp badet i Ålesund?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ålesund. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Ålesund?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ålesund. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen oppussing av bad i Ålesund

Opppussing av bad

6013ÅLESUND

Flislegger: - Støping av gulv, legge membran og flislegge gulv og vegg Rørlegger: - justering av sluk i dusj - kobling av veggmontert toalett Elektrikker: - Legge varmekabler i gulv - spotligts i taket Rommet er på 4,8 m2

Totalt renovering av badet

6015ÅLESUND

Renovering av badet

Oppussing av bad

6265VATNE

Har hadt en snekker som har lagt opp baderomsplater men de var alt. Etter ca 6 mnd me utsettelse unnskyldninga osv Ønsker ej å finne en annen snekker som kan ta over og bli ferdig med badet.

Totalrenovering av bad

6002ÅLESUND

Hei, Jeg er på jakt etter en entreprenør som kan utføre totalrenovering av et bad på ca 5,5kvm. Badet blir revet helt ned til grunnen i forkant. Badet skal være flislagt på vegger og gulv og inneholder dusj, toalett, vask/servant med tilhørende skap/skuffe, varmtvannstank og vaskemaskin+tørketrommel. I tillegg til dette må det installeres elektrisk ventilasjon som må føres gjennom naborommet og ut til husveggen. Ønsker et prisestimat på hva dette vil koste. Badet ble sist pusset opp på slutten av 90-tallet. Mål: Lengde: 327cm Bredde: 116cm Takhøyde: 220cm Kvadratmeter: 3,83 I tillegg til dette er det en nisje som inneholder varmtvannstank og vaskemaskin + tørketrommel, målene er cirka: Lengde: ca 140cm Bredde: 112cm Kvadratmeter: 1,57

Renovere bad

6014ÅLESUND

Jeg har et bad som skal pusses opp. Jeg har kjøpt inn alt som trengs. Skal ha 60x60 fliser på gulvet. Baderomspanel på veggene. Nytt rør-i-rør system. Gamle vegger er revet. Kun reisverk som står. Badet er i bruk i dag.

Totalrenovering av bad

6010ÅLESUND

Ønsker totalrenovering av bad på ca 6 kvadratmeter. I tillegg er det ønskelig å flytte en vegg på badet om mulig.

Siste evalueringer
Renovere bad

Leverer dokumentasjon på utført våtromsarbeid iht våtromsnormen. La venyl membran på gulv, støpte opprettingsmasse over nye varmekabler, flisla gulv og monterte baderomspanel. Ryddig arbeidsbeskrivelse og kontrakt. Leveringstid i henhold til kontrakt.

Okt. 2021
O

Ole Jørgen om GE HÅNDVERK AS

Ålesund
Totalrenovasjon av bad

Bra utført arbeid, og ble veldig fornøyd med sluttresultatet. Litt utfordringer med kommunikasjon og litt lite tidsmessig punktlighet etter min smak. Hadde vi ikke hatt 2 bad, så hadde dette endt dårlig.

Sep. 2021
R

Richard om GE HÅNDVERK AS

Ålesund
Rør og fliselegging

Kommunikasjon var også bra.

Juli 2021
T

Torgrim om VVS RØRLEGGER AS

Ellingsøy
Total renovering av baderom. Gamelt bad uten sluk

Fornøgd med utførelsen.

Juni 2021
T

Trond volle om GE HÅNDVERK AS

Ålesund
toralrenovering av badrom

Holdt avtaler godt angående pris, fikk også god hjelp den svært erfarne murer/flisleggeren Kim Andreasen. Dessverre for Bjørnar så går han nok ganske dypt i nybegynnerfeilen å ta litt for mye arbeid i gangen. Var bra når Kim "holdt han i ørene" men skled nok litt ut da han stod igjen alene. Litt surt egentlig for det er en hyggelig kar.

Mars 2021
A

Arild Magne om BM Rørservice AS

Ålesund
Bygging av nytt bad og vaskerom

Fikk pusset opp en kjeller med nytt soverom, kjellerstue, gang og nytt bad. Alt ble håndtert etter avtale. Meget detaljerte i arbeidet, punktlige og hyggelig. Vil sterkt anbefale å bruke disse!

Feb. 2021
B

Bernt Thomas om SCANDINAVIAN INTERØR AS

Ålesund
renovering av bad

tusen takk for flott og god arbeid-tok litt tid,men ble veldig bra til slutt. takk til haatre v/ronny sekser acel v/stian sekser bad og badservise sekser furth v/rene sekser anbefales på det sterkeste

Nov. 2020
K

Kari Frantzvåg om Rørleggermester Furth VVS AS

Ålesund
Renovering av bad

Valgte og bruke BM rørservice da jeg skulle gå i gang med å rehabilitere et bad hvor alt av rør, VV tanker osv. skulle byttes. (kobber til rør-i-rør og nye lyddempende avløpsrør) Jeg hentet inn flere anbud fra flere forskjellige aktører og fant BM Røservice som den mest interessante, da han viste stor forståelse for oppdraget, i tillegg til å belyse meg om andre ting jeg burde ta i betrakting allerede på befaring når jeg skulle i gang med å renovere. Jeg anbefaler BM rørservice på det varmeste og et veldig fornøyd med arbeidet han utførte hjemme hos oss! Han var punktlig, ryddig, effektiv og fleksibel når det trengtes. Jeg vil forsette å bruke BM rørservice på videre oppdrag i framtid!

Aug. 2020
A

Alexander Kornelius om BM Rørservice AS

Ålesund
Oppussing av bad

Jeg er godt fornøyd med jobben Haatre har gjort med fornying av badet mitt, og kommunikasjonen underveis har vært veldig bra!

Juli 2020
A

Anne Marit om HAATRE & RØR VVS AS

Ålesund
Pusse opp et bad

God kommunikasjon og løsningsorientert. Pålitelig og god oppfølging underveis. Anbefaler de gjerne til andre. Satte pris på at de ryddet pent etter seg når de var ferdig.

Juni 2020
T

Tor Rieve om Totalflis AS

Ålesund
Renovering av bad 6 kvm

Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort.

Juni 2020
L

Liv Randi om SANINSTAL AS

Ålesund
Bad og vaskerom

Litt over et år siden jobben ble ferdig nå. Totalrenovering av rekkehus. Veldig fornøyd med alt som ble gjort. Flislegging, påbygg til soverom, ny isolasjon mm. God kommunikasjon underveis, og de ga alltid beskjed om det ble forandring I planer. Raske og effektive.

Mars 2020
C

Caroline Furseth om SCANDINAVIAN INTERØR AS

Ålesund