Skal du pusse opp badet i Tønsberg?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Tønsberg. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Tønsberg?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Tønsberg. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen oppussing av bad i Tønsberg

Baderom - Plater på vegger - våtrom gulv med varme - armaturerer og elektrik

3123TØNSBERG

Baderom - Plater på vegger - våtrom gulv med varme - armaturerer og elektrik. Vi har et rom i 2 etasje, som er tegnet inn som baderom i hustegningene. Her har vi pr i dag kun et lite toalett med vask og en vaskemaskin. Rommet er lengde 230 cm, bredde 220 cm. Det er skråtak, hvor full høyde er 90 cm i bredde/lengde retning. Skråtaket går ned til 100 cm på det laveste i hele lengden. Det er lite vindu i sørenden på rommet. Ønsker et lite vindu i taket, toalett, vask, dusj og plass for vaskemaskin. Badet skal være bra, men ikke for kostbart! Muligens membran plater på veggene, baderomsbelegg på gulv med varmeelementer under. Det må vel også legges membran på gulv. Ønsker et komplett, enkelt og godt bad. Huset skal selges, når dette står klart! Derfor må alle godkjennelser for bad være i orden! Mvh Bent

Totalrenovering bad

3122TØNSBERG

Totalrenovere eldre bad på 1,6 x 1,8 meter. Beholde eksisterende plassering på vask/dusj/toalett. Bytte rør. Kan også være interessert i tilbud hvor vi gjør noe av jobben som er lov selv.

Oppussing av bad, gang og vaskerom

3113TØNSBERG

Fjerning av fliser i gang og vaskerom, legging av nye fliser. Oppussing av bad ca 4,5 m3. Ønsker i førtse omgang prisestimat på jobben.

Renovering av bad

3152TOLVSRØD

Renovering av bad på ca 6kvm, nytt røropplegg og varmekabler. Ikke behov for riving og flislegging. Arbeidet må helst startes første uken i august.

Bad

3118TØNSBERG

Hei vi skal pusse opp badet, Høyde er 235 cm Bredde 160 cm Lengde 240 cm Ønsker ny dusj kanin fra kant til kant med skyve dør, ny vask . Badet er uten do

Pusse opp bad

3112TØNSBERG

Ønsker å pusse opp badet i kjelleren. Vil gjerne ha litt befaring på prisoverslag osv.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Renovering av et gammelt bad

Anbefales virkelig!

Sep. 2021
J

Jeanette om RE-HAB AS

Tønsberg
Total renovering av bad

Har totalt renovert et bad fra 1973,ble meget bra utført av cc og samarbeids partnere.Meget bra kvalitet på utført arbeid,god dialog underveis.Kan virkelig anbefalles

Juni 2021
S

Sven Kristian om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Vear
Baderomsrenovering

Totalt sett godt utført arbeid. Når det gjelder tidsplanen, fikk vi opplyst 3-4 uker. Fra arbeidet begynte til det var ferdig tok det totalt ca. 8 uker før arbeidet var helt gjennomført. Vi ba også om noen ting ekstra som kanskje påvirket at det tok litt lengre tid, veldig positivt at han ville ta det mens han var her. Veldig hyggelig, men savnet litt mer kommunikasjon underveis om hva som var igjen osv. Brukte vår støvsuger og kostebrett til å rengjøre med uten å spørre først, ikke kjent med om dette er vanlig eller ikke, men antar det er bedre at det brukes våre ting enn at det ikke rengjøres eller ryddes i det hele tatt.

April 2021
C

Cecilie Omre om DRANGE BYGGSERVICE AS

Nøtterøy
Helrenovering av bad

Meget bra utført håndverk, gjennomført innenfor avtalt tid. Godt samarbeid med rørlegger og elektriker Litt for rask befaring Men alt i alt godt fornøyd både med pris, resultat og effektiv gjennomføring. Anbefales

Des. 2020
P

Per-Olav om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Tønsberg
Oppussing av bad

Veldig bra 👍

Aug. 2020
L

Lise om EM BETONG SERVICE AS

Tønsberg
Renovering av bad

Jeg synes at utført arbeid er ok, men sliter litt å holde avtale når man får et nytt oppdrag hos andre kunder

Juli 2020
M

Mustapha El om FÆRDER TAKST OG KONSULENTTJENESTER KENNET ROSSAVIK

Sundbyfoss
Nytt bad

Vi er veldig fornøyd med Christensen og co, fra befaring til gjennomføring og ferdigstillelse og vil gjerne bruke dem igjen med et annet prosjekt! Hyggelige folk, grundige og med sans for kvalitet. Kan absolutt anbefales!

Juni 2020
M

Maria om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Tolvsrød
Helrenovering av bad 4m2

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på badet mitt. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og de var flinke til å komme med gode løsninger. Anbefales på det sterkeste!

Mai 2020
T

Terese om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Tønsberg
Halv-renovering av bad + noe snekring og maling

Gode multi-taskere med bredt kompetansefelt

April 2020
B

Bernt om RE-HAB AS

Tønsberg
Renovering av bad/vaskerom 15 kvm.

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble utført hos oss. Totalrenovering av bad. Kommunikasjonen med fagfolkene gikk knirkefritt under hele prosessen, og det ferdigstillte badet ble bedre enn vi hadde sett for oss, da fagfolkene som var hos oss hadde gode løsninger på alt. Det var effektiv fremgang under hele prosessen. Håndverkerne var også veldig hyggelige, noe vi satt stor pris på. Vi er alt i alt superfornøyde!!!

April 2020
A

Anette Vermaase om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Tønsberg
Helrenovering av bad

Anbefaler sterkt å bruke Byggmester Hoel. Vi fikk hjelp til å rive og bygge opp et bad. Veldig bra og ryddig arbeid. Han er pålitelig og har full oversikt. God kommunikasjon og alltid skriftlige avklaringer. Vi kommer til å bruke Byggmester Hoel neste gang også.

April 2020
T

Trine om BYGGMESTER HOEL AS

Tønsberg
Helrenovering av bad

Jobben ble utført effektivt og med høy kvalitet. Super fornøyd med resultatet.

Jan. 2020
M

Magnus om VDS FLIS & BYGGSERVICE SAID

Tolvsrød