Skal du pusse opp badet i Bodø?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Bodø. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Bodø?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Bodø. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Bodø

Renovering av bad

8014BODØ

Fjerne badekar. Skifte plater i tak. Skifte plater vegg og erstattes med våtromsplater. Ta ned baderomsinnredning denne skal beholdes. Hugge opp gulv legge nye varmekabler og plater på gulv. Montere nytt durskabinett samt legge rør i gulv

Oppussing av lite bad/wc

8012BODØ

Oppussing av lite bad/wc. Oppussing av lite bad/wc på totalt 4,5m2 i blokkleilighet. Fjerning av vegg mellom bad og wc, fjerning wc, fjerning av fiboplater ++ og etablering av nye plater eller fliser. Flytting av dør på vegg. Nytt belegg eller fliser på gulv. Ønsker kun å bli kontaktet av profesjonelle med våtromsertifikat. Aseesse Leif Aunes vei, 8012 Bodø

Oppussing bad

8009BODØ

Bad fra 2000. Ønsker totalrenovering, vegg og tak.

Renovering av bad/vaskerom

8050TVERLANDET

Ønsker å renovere ett bad/vaskerom, alt er fra husets byggeår 1979. Vi ønsker å bytte gulv, vegger, tak, dusj, varmtvannsbereder, toalett, ett vindu og en ytterdør. Ønsker tilbud for alt inkludert rivejobb, samt tilbud uten rivejobb. Det er også ønskelig med hjelp til baderomsdesign.

Renovering av bad/toalettrom på arbeidsplass

8006BODØ

Ønsker å renovere bad på arbeidsplass. Varme i gulv, gulvbelegg, gips, nytt dusjkabinett, nytt toalett og ny innredning med servant. Noe elektrisk arbeid

Totalrenovering bad

8003BODØ

Riving og renovering av baderom på 8 m2. Flislagt på gulv og vegger. Må legges om fra kobber til rør i rør. Stiller med baderomsmøbler selv. 60x60 flis på gulv og vegger. Sluk beholdes på samme plass. Ønsker vegghengt toalett.

Siste evalueringer
Oppussing av bad

Utrolig fornøyd med jobben!

Juli 2021
H

Hanne om SANDHAV AS

Bodø
Bygging av nytt bad

Ting tok tid og det virket å være noe vansker med kommunikasjon på tvers av underbedriftene, men vår kommunikasjon med Byggalf var bra og resultatet var bra. Vi opplevde at våre ønsker og kommentarer ble tatt seriøst og fulgt opp stort sett.

Juni 2021
H

Hanne Lill om Byggalf AS

Bodø
Helrenovering gjestetoalett

Dette var noen år siden, men er fornøyd.

Aug. 2020
J

Jenny Frida Maria om NILSSON AS

Bodø
Totalrenovering av bad

Jeg er veldig fornøyd med sluttresultaten! Kjempeførnøyd med kommunikasjon underveis, kreative løsninger og ryddighet. Prisen jeg betalte var veldig rimelig samt kvaliteten av arbeidet var på høyt nivå. Anbefales på det sterkeste!

Mars 2020
P

Pawel om BYGG OG SYSTEM AS

Bodø
Renovering av lite bad, ca 5,5m2

Fornøyd med jobben!

Des. 2019
J

Jim E om Byggalf AS

Bodø
Bad renovering

Bra på alt. Vi er kjempefornøyde!

Aug. 2019
M

Morten Svendsen om VALNESFJORD PRODUKSJON AS

Bodø
Oppusing av Bad - vel 6 kvadrat.

Meget bra utført

Juli 2019
S

Steinar om BOVARIA FARGE AS

Bodø
Renovering av bad 6m2

De utførte en svært god jobb med snekring og flislegging på badet som ble totalrenovert. De kom til avtalt tid og hele badet var ferdig på to og en halv uke. Snekker og flislegger arbeider sammen slik at det blir lite misforståelser og rask framdrift både på snekring og flislegging. De har også en god rørlegger de samarbeider med. Prisen ble som avtalt og de er hyggelige og lette å samarbeide med. Anbefales!

Juni 2019
H

Håvard om RASCH SERVICE

Tverlandet
Helrenovering baderom

For oss var kvalitet og pris et av de viktigste momentene for ett nytt bad. Bygg og System AS leverte på de fleste punkter. Vi oppfattet dem som tilgjengelige, pålitelige og effektive. Alt i alt er vi veldig fornøyd.

Juni 2019
K

Kjetil om BYGG OG SYSTEM AS

Bodø
Rørlegger i forbindelse med nytt bad

Prisen var ok, og kvaliteten bra. Løsningsorrienterte personer. De dukket også opp ti lavtalt tid. Siden jeg var prosjektleder og hadde inne murer, rørlegger og elektriker var det viktig at de var presise, det var de. Meget godt fornøyd.

Jan. 2019
J

Jakob om GK RØR AS Avd Bodø

Bodø
* Fortsatt ledig: Oppussing av bad

Jobben var å totalrenovere et lite bad i en toppleilighet med skråtak. Golek og gutta har gjort en utmerket jobb. Veldig fleksibel, kommer med mange gode løsninger. Følt oss godt ivaretatt. Alt i alt er vi veldig fornøyd med prosessen og resultatet. Ville brukt golek igjen.

Jan. 2018
A

Amal om BYGG OG SYSTEM AS

Bodø
Renovering av Bad

Veldig fornøyd med jobben. Flotte folk som er meget faglig dyktige. Ryddige forhold med kontrakt til avtalt pris. Estimert tid var 4 til 5 uker, og det klarte de nesten. 6 uker gikk det. Kan trygt anbefale dette firmaet.

Des. 2017
G

Gunnar om BODØ RØR & FLIS AS

Bodø