Skal du pusse opp badet i Harstad?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Harstad. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Harstad?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Harstad. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Harstad

Renovering vaskerom

9402HARSTAD

Ønsker tilbud på renovering av vaskerom. Rommets størrelse; Bredde: 1,90 meter Lengde: 2,42 meter Høyde: 2,38 meter Vaskerommet skal rehabiliteres etter våtromsnormen. Dokumentasjon i form av bilder underveis i prosessen, varmekabler, rør i vegg etc. Arbeider som skal utføres: Riving av fliser på gulv Ordne riktig fall til sluk Muligens ny sluk ? Legge gulvvarme. Legge nye fliser gulv, Modena Pro kalksten, 60x60 cm (ARG2026862) Legge Fibo veggpanel på veggene, Grey Sand (5746 S). Vi river eksisterende veggplater selv. Sette inn nytt hvitt vindu str 60 x 110 cm med spalteventil. Muligens skifter vi vinduet selv. Listing (rom samt 2 dører og 1 vindu). Nytt vaskekar type Intra VK50PK eller tilsvarende. VVS-arbeider: Flytte vask nærmere vaskemaskin/tørketrommel. Legge ut varmtvann i utekrane som er plassert utenfor vaskerommet. Montere ny utekrane for kaldt og varmt vann. Ønsker spesifisert fastpristilbud inkludert arbeid og materiell. Oppgi når arbeidene kan starte og når arbeidene ferdigstilles. Ønsker også tilbud på nye takplater inkludert 4 spotter m/dimming. Dette arbeidet er vi usikre på om vi skal gjennomføre.

Helrenovering av lite bad

9405HARSTAD

Kontakt meg via e-mail, minst mulig pr telefon. Størrelse: 1,56 bredde/4,00 lengde/2,3 høyde. Vegger, tak, gulv og dør/dørkarm byttes. Gulv er ikke riktig balanser. Badekar m/dusj lages. Ny innredning og bygging av egenuttenkte hyller/skap/benk. Flere strømuttak og helt ny belysning med dimming. Ventilasjon justeres til bedre. Innramming av vaskemaskin med egen sluk. Nytt toalett som er vegghengt.

Bygge Nytt Bad & Carport.

9406HARSTAD

Rive gammelt bad og utvide dette med ca. 2m2. Dagens bad er ca. 3m2. Badet ligger i 2 etasje, med bakeplan på enesiden, og carport (i første etasje) på andre siden. Rive og bygge ny flåte, støttemur og tak til carport. Noe utgraving må påregnes. ink bytte av drenering langs hele veggen av huset. (ca. 15mtr) Carport er i dag. ca. 15m2. Håper og kunne få denne utvidet i både bredde og lengde til å minst være 25m2. Har 2 kurser til badet i dag, med nye sikringer. Inntak og avløp til hus må også påberegnet byttes.

Renovering bad

9411HARSTAD

Flytting av røropplegg (dusj og toa bytter plass, se bilder). Våtromsplater vegg, nye fliser og varmekabler på gulv. Bytte innredning.

Total renovering - bad

9408HARSTAD

Jeg er i ferd med å totalrenovere et lite bad i en utleieleilighet, og jeg trenger hjelp fra en erfaren entreprenør til å utføre arbeidet. Badet har fuktskader i den ene veggen, og jeg ønsker å få dette utbedret samtidig som badet totalrenoveres. Jeg planlegger også å inkludere installasjon av en vaskemaskin inne på badet, så det er viktig at dette blir tatt hensyn til under planleggingen og utførelsen av prosjektet. Jeg er fremdeles usikker på om jeg skal velge baderomsplater eller fliser for veggene og gulvet, så jeg er åpen for råd og anbefalinger fra dere. I tillegg ønsker jeg å lukke kjellerinngangen for å utvide badet, så det vil også være behov for bygningsmessige endringer i forbindelse med dette.

Renovere bad

9406HARSTAD

Her må alt gjøres fra bunnen av. Bad på ca 5-6 kvm. Toalett skal flyttes og bli vegghengt, opplegg til vask samt vaskemaskin. Nytt gulv må støpes, samt legge varmekabler. Membran. Gulv flisleggers, samt dusj.

Siste evalueringer
Oppussing av bad

God oppfølging. Jobben gjort i henhold til avtale.

Jan. 2021
M

Magne om MALERSENTRALEN AS

Harstad
Renovering av bad

Oppussing av bad og badstu. Profesjonelt gjennomført og svært pent utført arbeid av pålitelige og effektive arbeidsfolk. Arbeidet ble utført iht planlagt tidsramme og med god kommunikasjon underveis.

Mars 2020
A

Anne-Lise om HEKA BYGG AS

Harstad
Oppussing av bad

Flinke folk,effektiv jobbing.Kan virkelig anbefales

Nov. 2019
G

Gunn-Aina om DW SNEKKERSERVICE AS

Borkenes
Bygge om eksisterende soverom om til bad

Jeg er meget godt fornøyd med kvaliteten på jobben som DW Snekkerservice AS sto for på mitt bad. Pålitelig når det kommer til å møte til avtalt tid, meget god kvalitet på jobben som ble utført og særdeles god kommunikasjon når det kom til ting som måtte avklares. De snakker godt engelsk, så kommunikasjonen var enkel og grei. Jeg vil anbefale DW Snekkerservice AS til samtlige som ønsker god kvalitet til god pris.

Juli 2019
T

Thor Gunnar om DW SNEKKERSERVICE AS

Harstad
Renovering av baderom

Vel utført jobb. Punktlig og pålitelig.

April 2019
K

Kristian Hoyer om ALTIBYGG AS

Harstad