Skal du pusse opp badet i Kristiansund?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Kristiansund. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Kristiansund?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Kristiansund. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Kristiansund

renovering

6520FREI

utskifting av gamle soil-rør. Vi skal renovere 2 bad med tilkytting til samme rør som før men totalrenovere badene (blir gjort av andre) Nytt 3 bad. Flytte plass på varmtvannstank og noen rør. Ønsker pris og befaring. Oppstart i midten av august i år

Delvis renovering av bad i KSU.

6507KRISTIANSUND N

Flisene på gulvet må opp og nye varmekabler legges. Deretter nye fliser på gulv, eller annen form for gulvbelegg bad Nytt dusjkabinett. Ellers er badet ok

Bygging bad

6520FREI

Det skal bygges bad som tilbygg på et tømmerhus,badet blir ca 12 kvadrat.Må bygges fra grunnen.Så må ha bilige og grundige folk.

Pusse opp bad

6510KRISTIANSUND N

Renovere 9,3 kvadratmeter med bad, river det som trenger å rives selv. Det er oppført i 2011

Modernisering bad.

6508KRISTIANSUND N

Størrelse bad ca 5.5 m2. Bytte fliser gulv og nye varmekabler. Nytt dusjkabinett. Ønsker en nogenlunnepris.

Oppussing av bad

6512KRISTIANSUND N

Vi har et bad som trenger en liten oppgradering. Det er 2-3 tverrgående sprekker i flisene på gulvet utenfor dusjkabinettet, det mangler lys i taket inne i dusjrommet, det er eldre baderomsplater som kunne blitt byttet ut. Toalettet vuderes å byttes ut med vegghengt. Baderomsmøblet er relativt nytt og fungerende. Dusjkabinettet vurderes å byttes ut med dusjhjørne og glassdør, da dusjen er inni et slags rom. Vurderer også å oppgradere termostat. Størrelsen på badet er ca. 7 kvm. Vi ønsker forslag på hva som bør gjøres og prisestimat. Ønsker å gjøre det så billig som mulig, men få mest mulig ut av pengene da vi har begrenset budsjett til prosjektet.

Siste evalueringer
Renovere bad

Dyktige og rask

Juni 2016
E

Eli om Kristiansund Betongsaging AS

Frei
Avretting av gulv

Av rettet et kjeller gulv, brukte 2t på 23 kvm. Imponerende effektivt. Samt utrolig flott resultat. Anbefales absolutt!

Juli 2015
P

Petter Mostervik om 2M MALERFIRMA AS

Kristiansund N
Ombygging av bad og kjøkken , innvendig oppussing av hel bolig

Jacobsen Import og Service leverte jobben raskt og profesjonelt, og til en bra pris. Alle uforutsette som dukket opp underveis ble raskt og greit avklart, veldig enkel og god dialog, og ting ble som avtalt. Meget høy standard på utført arbeid! Anbefales !

Okt. 2014
T

Tore om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei
* Fortsatt ledig: Rennovering av kjøkken og bad i enebolig fra 1956 I KR SUND N.

R&V v/ M.Ferra har utført totalrennovering av leilighet på ca 70kvm til vår tilfredshet. Alle gulv, tak, vegger, kjøkken og bad er nytt, i tillegg til montering av garderobe og peisovn mm. Hans firma er pliktoppfyllende og serviceinnstilt. De holder avtaler og kommer når de sier det. De samarbeider med oppdragsgiver på alle plan og er svært imøtekommende. Noe mer erfaring på montering av kjøkken var ønskelig, men alt ble bra til slutt. God pris.

Mars 2014
D

Dag Ingvard om Ferra Vedlikehold

Kristiansund N
Renovering av bad ca 9 m2

Flott utført arbeide, holdt seg til anbudet både på utførelse og pris, koordinerte med seriøse og flinke samarbeidspartnere. anbefales.

Mars 2012
M

Magne Øyvind om HUSTADGRUPPEN AS Avd. Gjemnes Rør

Frei
Oppussing av bad - Leilighet i Kristiansund

Vi fikk raskt anbud fra firmaet. Meget god dialog i planleggingsprosessen. Badet ble ferdig på i overkant av 4 uker - litt forsinket pga sykdom. Byggfirmaet kom med gode forslag til løsninger slik at et lite bad fikk god utnyttelse av plassen. Levering av elektrisk opplegg samt rørleggerarbeid ble også administrert via byggfirmaet, men egen dialog med disse under byggeperioden noe som var nyttig. Byggfirmaet anbefales til lignende jobber :)

Mars 2012
P

Per Karstein om BYGGFIRMA ØYSTEIN LARSEN

Smøla