Skal du pusse opp badet i Time?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Time. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Time?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Time. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Time

Renovering av gammelt bad

4355KVERNALAND

Nytt gulvbelegg på gulv og dusj. Lekte ut vegger og plate fibo trespo. Lekte tak + gips. Elektrisk og rørlegger ordner vi selv. Badet er på 4kvm.

Bytte Gulvbelegg (Bad) samt sette opp nye Våtromsplater på vegg. (ca 6.5kvm)

4344BRYNE

Ønsker tilbud på bytte av gulvbelegg på bad, samt montering av nye Våtromsplater på vegg. Badet er omtrent 6,5Kvm. (Eksisterende Fiboplater på vegg vil bli tatt ned av oss.) Vi kan også stå for innkjøp av nye Fiboplater selv (med mindre dere kan komme med bedre tilbud).

Bygge et nytt bad på kjelleren

4355KVERNALAND

vi ønsker å bygge nytt bad i kjelleren i et rom som i dag brukes som verksted. rommet har allerede varmt- og kaldtvannstilkoblinger. rommet er så stort, så vi bruker kanskje bare halvparten av det til å bygge et økonomisk bad. alt elektro-, membran- og rørarbeid skal være godkjent og garantert med sertifikater.

Nytt bad

4340BRYNE

Trenger nytt bad som følge av sprekker i fliser i dusjsone som ikke lar seg enkelt reparere. Membranens tilstand er ukjent, men det finnes heller ikke grunn til mistanke om følgeskader. Ønsker prisoverslag. Det er ikke ønskelig med nye fliser i gulv om dette kan unngås da jeg vil slippe dette problemet en gang til i fremtiden. Usikker på hva som finnes av alternativer. Baderomsinnredning ift. møbler/toalett er allerede OK (trengs ikke), og jobben gjelder derfor kun vegger/gulv/(tak?)

Totalrenovering av bad

4344BRYNE

Har et firkantet bad på 1.65m x 2.40m størrelse. Gulvet må rives opp (er noen milimeter avretningsmasse, og under det noen fliser med gulvvarme og membran), og vil ha nye fliser og gulvvarme. Den indre delen av rommet skal være dusjsone. Dusjsluken må nok flyttes, men jeg tror plassering til vannrør for dusj og vask er akseptable (men dette kan evalueres av dere). Veggene skal etterpå ha opp baderomspanel. Det er gipsplater festet til stender foreløpig. Deretter må dusjbatteri og benkservant monteres, og eventuelt en skyvedør. Det er nok alt av arbeidsoppgaver jeg ser etter for å få det brukbart. Hadde i utgangspunktet tenkt å gjøre det selv, men grunnet arbeidsmengde og at den kvalifiserte hjelpen jeg fikk tidligere ikke lenger er tilgjengelig. Jeg har dermed selv kjøpt inn fliser og baderomspanel, og ville helst benyttet disse istedenfor nye materieller dersom det er mulig.

Sette opp bad

4340BRYNE

Ønsker pristilbud på å sette opp et helt enkelt gjestebad som må inneholde vask (med enkelt møbel), toalett og dusj. Ønsker å gjøre dette billigst mulig, men med materialer som holder seg lenge. Åpen for forslag til hvordan dette kan gjøres. Se bilder for hvordan rommet ser ut nå.

Siste evalueringer
Helrenovering av bad på Bryne

Kjempehyggelig kar og godt håndtverk! Holdt alltid avtaler vi hadde inngått underveis, holdt tiden og prisen vi ble enig om. God kommunikasjon underveis,, og han kom selv med forslag om man evt kunne gjøre ting rimeligere eller bedre på andre måter. Anbefaler på det sterkeste!

Nov. 2017
P

Peter om DØRHEIM VVS AS

Bryne
renovering av bad

Proff firma. Oversiktlig og detaljert anbud. Punktlig levering. Dyktige og hyggelige håndverkere. Veldig godt fornøyd med resultatet

April 2017
B

Bjørn om OK BAD AS

Kvernaland
Oppussing av bad - Ca 5 kvm - Badet blir ryddet og klart til å legge varmekabler og baderomspanel - Montering av toalett, vask og duskabinett I

Veldig bra jobba, jobben ble levert nøyaktig på avtalt tidspunkt og levert akkuratt som avtalt. Kan trygt anbefales.

Jan. 2017
R

Runar om Byggmester Røgenes & Co AS

Bryne
Renovering Bad

Fantastisk firma. Pris OK. Jobbstart en uke FØR antydet oppstart. Jobb slutt 3 dager før estimert slutt dato. Alle som kom snakket norsk, noe som gjorde kommunikasjonen enkel og grei. Ikke noe negativt å bemerke. Oddmund svarte hurtig og greit via SMS eller per telefon. Toka han ikke telefonen når jeg ringte, så varte det ikke lenge før han ringte tilbake. Perfekt! Dette er et firma jeg kan anbefale..

Feb. 2016
R

Rolv om OK BAD AS

Kvernaland
Renovering av bad

Møter opp etter avtale og gjør jobb etter avtale og pris. Veldig bra.

Okt. 2011
G

Glenn-Eric Eriksen om OPTIEL FLISEMESTEREN AS

Bryne