Helrenovering av bad i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Oppussing/renovering av bad

2647SØR-FRON

Ønsker oppussing/renovering av bad. Flislagt bad og gulv,som ønskes å byttes til baderomsplater og evt gulvbelegg. Vi har innebygd/flislagt badekar som vi ønsker og fjerne. Og heller benytte dusjhjørne med skyvedører.Har problemer med noe sopp i taket da det har vært for dårlig lufting, så dette må byttes. Ny servant, og vi ønsker helst vegghengt toalett. Glas og dør må også skiftes. Det er i dag varmekabler i gulv som vi ønsker og beholde. Badet er ca 4,4 kvadratmeter. Dusj, toalett og servant kan settes opp på samme sted for å slippe ekstra kostnader med tanke på nye rør og etc.

Helrenovering av bad

2647SØR-FRON

Trenger en helrenovering av bad. Har en som fikser grunnarbeidet for gulvet men trenger snekker til vegger, golvbelegg, tak, isolering og veggplater. Montering av skap og innredning. Her ser dere bilde av str på bade. Vi skal rive badet selv. Tenker gulvbelegg og mdf plater, og nytt tak. Må også skifte vindu.

Renovering av bad+

2647SØR-FRON

Renovering av bad på ca 12 kvm. Nye rør til bad, WC og kjøkken. Ønsket videre oppgradering av elektrisk anlegg. Hus fra 1954.

* Fortsatt ledig: Nytt gulv med skifer, flislegge dusjhjørne

2646GÅLÅ

Vi ønsker å fjerne gamle fliser på gulv, og legge Otta skifer fliser med membran og fliselist. Badet er lite 150x120. Dusjhjørne med buede glassvegger og fliser i dusjsone. Dusjsone 70x90 cm. Ønsker å kle inn sisternen. Øvrige vegger er laftet, som er behandlet med Osmo dekorolje før arbeidet startes. Vedlagte bilder viser hvordan vi har tenkt at badet skal bli med tilpassede lister til laftet vegg mm.

Snekker, gulvlegger og elektrikker til helrenovering av bad. Rørlegger har jeg.

2647SØR-FRON

Eksiterende bad blir revet og gulv skal bankes opp av eier. Badet liggende i overetasje skal bygges opp på nytt med mulig forsterking av bærelag. Etablering av nye vegger med baderomsplater (fibo) og linoleum/vinyl skal legges etter at nytt gulv er blitt støpt med varmekabler. Listing tak, rundt dør og vinduer. I bad i underetasje skal ny himling og en vegg skal kles med ny panel etter vannskade ovenfra. Rørlegger skal først flytte rør for å fjerne problem med frossent vann om vinteren.

Renovere bad

2647SØR-FRON

Jeg trenger elektriker, rørlegger og noen som kan legge linoleum og sette opp baderomsplater med våtromssertifikat.