Helrenovering av bad i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Lite bad, 3,3 km2. Gautefall, Drangedal, Telemark.

3750DRANGEDAL

Jeg trenger hjelp av noen som er autorisert for denne type arbeid. Jeg trenger hjelp til å legge ny sluk og forsenkning til sluk/dusjhjørne, varmekabler med føler, legge ny membran. Sette opp nye dusjvegger og et hengetoalett. Det vi kan gjøre selv er å demontere eksisterende dusjvegger, toalett og vask. Vi kan også rive fliser på bad og banke opp gulvet. Og vi kan sette nye fliser på bad og gulv. Vi har fliser selv. Et firma kan gi meg pris på det jeg trenger hjelp til, samt det arbeidet jeg foreslo at vi trenger hjelp til. Et 2 delt tilbud, for å tydeliggjøre det.

Nytt bad

3750DRANGEDAL

Bad på hytte skal bygges. Vann skal legges inn samt kloakk. Person m/våtromssertifikat må vi ha da membran og div skal legges. Rørlegger ønskes også.

Nytt bad

3750DRANGEDAL

Ønsker pristilbud på på komplett bad i første og andreetasje, samt koble til kjøkken og utekran. Legger ved tegninger på bygget. Vegghengt toalett.

baderom

3760NESLANDSVATN

Skal gjøre om et soverom til baderom. Må legge rør, støpe gulv m varmekabler, våtromsplater på vegger, flis på gulv mm

Totalrenovering av bad

3760NESLANDSVATN

Ŕive ned eksisterende bad, rette opp og utvide badrom. Støpe gulv m varmekabel, lage dusjnise, tak m downlights, nye rør etc

Totalrenovering av bad

3760NESLANDSVATN

Riving og bygging av nytt bad.