Skal du pusse opp badet i Sola?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sola. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Sola?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sola. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Sola

Oppussing av bad

4058TANANGER

Oppussing av bad inkludert flislegging av gulv og vegger (ca. 12m2), montering av nytt blandebatteri og dusj, montering av dusjvegg og ny kran til vask. Trenger også hjelp til flislegging av inngangsparti (ca. 3m2).

Oppussing av bad

4058TANANGER

Oppussing av bad inkludert flislegging av gulv og vegger (ca. 12m2), montering av nytt blandebatteri og dusj, montering av dusjvegg og ny kran til vask. Trenger også hjelp til flislegging av inngangsparti (ca. 3m2).

Bathroom renovation / modernization

4051SOLA

I am looking for help with renovation / modernization of our bathroom. It is 4,6 m2. We would like to get new tiles on the floor, but according to the house report, the slope is not correct either. We would like to get that fixed too. The rekkehus was built in 2006, the membrane has no known issue, but because there was nothing done to it since 2006 it might need to be checked out too. Also we would like to have the bathroom modernized with new shower door, shower head, wall hung toilet, different sink and different mirror. The mirror we were thinking of has circlelight around it, so we would need help from electrician too.

Oppussing av bad

4056TANANGER

Jeg ønsker å oppusse et lite bad, og ønske pristilbud på det

Pusse opp bad

4053RÆGE

Legge fliser på vegg og gulv, varmekabler i gulv, bytte innrening. Badet er ca 8kvm

Baderomsrenovering

4052RØYNEBERG

Vi har 2 bad som skal renoveres, vedlagt er bilde av dagens tilstand, og noen bilder av ønsket resultat. Vi ønsker vinylgulv og baderomspanel for å holde kostnaden nede, slik at vi også har mulighet til pusse opp et stort vaskerom i kjelleren i kort fremtid. Dermed blir motivasjonen til oppdragsyter at prosjekt vaskerom også blir øremerket samme firma ved godt resultat og lav pris. Nedriving og rør har jeg kontroll på, resten trenger jeg hjelp til.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Renovering av 1 etasje og åpning av betong bærevegg

Fikk utført renovering av en hel sokkeletasje inkl bad, betongsaging , utskiftning av vinduer m.m. Er meget fornøyd med både effektiviteten og den profesjonelle utførelsen av dyktige fagfolk. Daglig leder Roy Frode var alltid tilgjengelig, svarte raskt på alle henvendelser, hadde gode forbindelser og koordinasjon av alle involverte parter i prosessen. Han var ofte innom, inspiserte arbeidutførelsen og sluttresultatet. Kort oppsummert: Arbeidet ble utført etter prisoverslag med god kommunikasjon underveis og er meget fornøyd med sluttresultatet. Vil både anbefale og bruke Røgenes igjen ved en senere anledning!

Feb. 2019
B

Benedicte om Byggmester Røgenes & Co AS

SOLA
Renovering av 8 kvm bad.

Jobben ble utført av skikkelige fagfolk til avtalt tid. Et par dager med uforutsette pauser grunnet koordineringssvikt ellers gikk progresjonen jevnt og trutt. Kommunikasjonen med arbeidsleder hans og løsningsvillighet, var særdeles god.

Nov. 2018
S

Sigvald om Byggmester Røgenes & Co AS

Sola
Renovering av bad - 8,4 m2

Jeg har bare gode erfaringer med Byggmester Røgenes, profesjonelle og pålitelige gjennom hele prosessen. Jobben ble utført i henhold til avtale både tidsmessig og prismessig, gode løsninger etter forslag fra byggmesteren. Anbefales!

Okt. 2018
S

Silje Anfinsen om Byggmester Røgenes & Co AS

Sola
Renovering av bad

Veldig fornøyd med jobben som er gjort, litt kommunikasjonssvikt som gav en litt høyere sluttsum enn forventet, men er ellers meget fornøyd. Når det har oppstått noe har Smart bygg vært imponerende raske med tilbakemeldinger eller å få fikset. De har vært flinke til å høre på oss og våre ønsker samt å forlate byggeområdet rydding når dagen var over, noe vi med småbarn satte pris på

April 2018
A

Anne Beth R om SMART BYGG STAVANGER AS

Røyneberg
Småjobb bad

Vi er kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. God dialog med leder gjennom hele prosjektet. Ryddige og dyktige fagfolk som vi anbefaler på det varmeste.

Nov. 2017
M

Maren om HAMMER BYGG AS

Sola
Renovere bad

Jobbet etter en plan, gjorde veldig bra arbeid, godt øye for detaljer. Vennlige folk. Leverte som forventet på tid, budsjett og kvalitet. Har ingen problem med og anbefale polbygg til noen. Har ingen betenkeligheter med og bruke dem igjen i fremtiden, og håper det blir.

Mars 2017
R

Roger om POL BYGG AS

Sola
Totalrenovering bad 6 kvm

Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Prosjektet tok litt lengre tid en vi hadde håpet da det ble forsinkelser i vareleveranser. Godt fornøyd med prosjektleder som vi hadde god dialog med hele veien. Dyktige og profesjonelle fagfolk ble brukt.

Mars 2017
M

Maren om HULK BYGG PUZIO

Sola
renovering av 1 etg

Meget fornøyd med Byggfirma Hetland. Huset var i langt verre forfatning enn forventet så det gikk fra oppussing av 1etg. til total renovering av hele huset. Fylt i krypkjeller og støpt heldekke, nytt reisverk, ny kledning, nye gulv med varme, nye vegger og tak, ny pipe, nye vinduer, mm. Denne jobben tok han på strak arm. Er godt fornøyd med utførelsen fra både Byggfirma Hetland og hans samarbeidspartnere. Jeg anbefaler Byggfirma Hetland.

Des. 2016
S

Ståle om BYGGFIRMA HETLAND AS

Tjelta
Oppussing av bad

Totalrenovering av bad. God og konstruktiv dialog med Sam og hans team både før, underveis og etterpå. Jeg er svært godt fornøyd med jobben som er gjort og vil absolutt anbefale Solo Bygg!

Aug. 2016
E

Even om SOLO BYGG AS

Tananger
Helrenovering av bad - 5,2 kvdm.

Jobben er nå utført. De var engasjerte i anbudsprosessen og leverte et bra og relativt oversiktlig tilbud. Kommunikasjonen foregikk på engelsk, noe som stort sett fungerte bra. En av arbeiderne kunne lite engelsk og dermed problematisk og kommunisere med. Prosjektet ble noe utsatt, men når de først startet opp ble jobben utført etter avtale. Flise leggingen og sluttresultat ble veldig bra. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt pris.

Aug. 2016
B

Bernt om HULK BYGG PUZIO

Sola
BAD + NYE VEGG/GULV

Ole Did a great job, I have no problem recommending him :-)

April 2016
F

Fintan om O. Nilsen AS

Sola
Oppjustere vaskerom i kjeller til kombinert bad/vaskerom

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble utført. Vaskerommet i kjelleren ble totalrenovert og omgjort til et fint og funksjonelt kombinert bad og vaskerom på 5 uker. Vi ble lovet ferdig bad til påsken, og det fikk vi:-)

Mars 2016
V

Vidar om ALTIRØR AS

Røyneberg