Skal du pusse opp badet i Sogndal?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sogndal. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Sogndal?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sogndal. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Sogndal

Totalrenovering av bad

6856SOGNDAL

Me ønsker tilbud på renovering av nytt bad. Det må rettes og støpes nytt gulv. Det er ønskelig med baderomsplater og gulvbelegg. Flytting av sluk og nytt rør i rør system for vatn. Me er åpne for tilbud for totalentreprise eller arbeid på time og levering av ein del utstyr sjølve.(dette kan avtales nærmere) Som opsjon til badet skal det reetableres eit kjøkken tak med litt gips og takess arbeid etter ein liten vannlekkasje som er fiksa. I tillegg kjem ein ekstra jobb med og skifte ut baderoms plater på eit lite bad i ein anna boenhet. Badet er allerede revet ned for det meste og klart for nybygg. Vedlagt er skisse på nytt bad. Synfaring er mulig.

Renovere lite bad

6854KAUPANGER

Rive gamle veggplater og tak, sette opp bederomsplater og legge nytt gulv på lite bad ca 2,5 kvadrat i fritidsbolig på Gamle Vindenesveien 31 5363 Ågotnes

Renovering av bad etter vannskade

6854KAUPANGER

Riving: Demontere listverk for gjenbruk. Rive fliser og gipsplater på vegger i badet. Rive gulvflis i badet. Rive plater på en vegg i soverom. Tømrerarbeid: Nye veggplater med menmbran på badet. Veggplater MDF på en vegg i soverom. Remontere listverk. Flislegging: Membran og flis på badegulv. Flis på vegger. Fuging av hjørner. Maling: Male en vegg i soverom. Rørarbeid, innvendig: Demontere og remontere sanitærutstyr for tilkomst i badet. Demontere og remontere for tilkomst til vegger. Hva forårsaket skaden, og hvorfor? Lekkasje i pakning på innløp for varmekabel i vannslange. Trolig har dette vært en drypplekkasje som har pågått en tid, og medført gradvis oppfukting av gipsplater bak fliser på vegg i badet og veggplater i soverom. Ft oppdaget utbuling i vegg på soverom når veggen skulle males. Lekkasjen kan ha pågått flere mnd. Skadeomfang: Oppfukta en vegg i soverom. Oppfukta veggplater bak flis på en vegg i badet. Fukt i gulv på badet.

Lage bad/vaskerom

6856SOGNDAL

Me skal lage bad og vaskerom i det som før var ei TV-stove. Det er frå før bad over og under denne TV-stova, så det skal gå bra med tilkopling av røyr osv.

Oppussing av bad

6854KAUPANGER

Renovering av vegg gulv baderom

Oppussing bad

6863LEIKANGER

Bad 1,6x2,4 m ønsker gulvfliser og baderommsplater vegg

Siste evalueringer
Renovere lite bad på hytte i Amla

Gjorde en god jobb og iht. avtale (tid, pris, kvalitet). Kan absolutt anbefales

Sep. 2021
D

Danckert om HJELMELAND BYGGFORRETNING AS

Kaupanger
Renovering 2 bad Lærargata 29, 6899 Balestrand

Hjelmeland Byggforretning AS renoverte våre to bad. Det første, minste badet, drog litt ut i tid. Det andre badet var veldig kjapt, til tross for at de var avhengig av andre leverandører. Svært god dialog, proft utført, og holdt seg til anbudet. Jeg kan absolutt anbefale Hjelmeland Byggforretning AS!

Feb. 2016
K

Kjetil om HJELMELAND BYGGFORRETNING AS

Balestrand