Skal du pusse opp badet i Jevnaker?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Jevnaker. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Jevnaker?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Jevnaker. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Jevnaker

Renovering av Bad ca 10 kvm

3520JEVNAKER

Renovering av bad, fliser skal rives og våtromsplater skal monteres opp. Nye fliser på gulv. Nytt inventar

Renovering av baderom

3520JEVNAKER

Vi skal ha på plass et nytt bad i en utleiebolig. Badet er ferdig revet. Rommet er 235x159 cm. Det må støpes nytt gulv. Rør til vann og avløp må skiftes, de gamle er enkle å komme til. Vi ønsker flis på gulv og vegg, innebygget toalett og dusj på vegg, samt opplegg for vaskemaskin. Pristilbud er ønsket uten - elektroarbeid - fliser - innredning ...men med alt av rørdeler, samt flislegging og montering av møbler. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Prosjektet ønskes ferdigstilt senest juli.

Delvis oppussing av bad

3520JEVNAKER

Ønsker tilbud på å rive opp originalt gulv/belegg på bad og legge varmekabler + fliser på gulv. Muligens aktuelt med montering av fliser på vegger da det for mange år siden ble montert "plater" Gjelder enebolig fra 1982. Badet er på ca 5,5 kvm.

Renovering eldre bad

3520JEVNAKER

6.25 kvm. Fra 1970-tallet. Gamle og ødelagte gulvfliser. Trenger nytt gulv med gulvvarme og nye baderomsplater. Dette er en feriebolig på 3520 Jevnaker. Vi har bostedsadresse Leirsund.

Oppussing av bad

3520JEVNAKER

Har et bad som skal pusses opp. Nytt gulv vegger og tak. Nytt toalett og ny dusj. Er betong etasjeskille. Skal ha opplegg for vaskemaskin. Trenger avtrekksvifte. Er vannbåren varme i boligen. Skal ha varme i gulv. Elektrisk eller vannbåren. Har vasker med armaturer med møbel og høyskap.

Baderomsoppussing

3520JEVNAKER

Har et bad på ca 10 m², byggeår på 1990-tallet. Trenger riving av fliser, innmurt hjørnebadekar og annet møblement. Rør må skiftes (har gamle kobberrør) og det er ikke membran på badet. Det må monteres baderomsmøbler og vinylbelegg som festes på gulv og vegger. Jeg antar at nytt gulv må støpes før linoleumsbelegg legges. Dette er en "basic" renovering for å få bad opp til dagens krav om standard. Ønsker å gjøre det så billig som mulig, så setter stor pris på et rimelig tilbud på både baderomsmøbler (med lys ved vask), arbeid og linoleum om mulig. Tilbud på spotter og varmekabler tas også imot.

Siste evalueringer
Totalrenovering av 12 kvm bad

Jobben ble utført utrolig bra Flinke gutter som setter utførelsen og sluttresultat høyt på lista. Godt komunikasjon og er Løsningsorienterte. Fleksible arbeidstider noe som hjalp oss utrolig mye. Svarer alltid på telefon og møter opp til rett tid Takket være disse gutta fikk vi feiret jul i det nye huset. De stilte opp med nisselue å godt humør som vanelig på julaften, i et lite nødstilfelle. Alt som trengs å si er bare

Des. 2018
C

Carl om DYNNA BYGG AS

Jevnaker
Oppussing av bad

Vi har brukt Procon til oppussing av bad, og er svært fornøyd. De tok alle flater, nytt gulv med varmekabler og fliser, vegger med plater/flislegging. De tok også koordinering med rørleger og elektriker. Alt arbeidet ble utført svært ryddig og nøyaktig. Etter en liten utsettelse først, gikk alt etter tidsplanen. Alle kom da de skulle og badet ble ferdig til tiden. Alt ble ryddet veldig fint opp, både underveis og etter at arbeidet var ferdig.

Feb. 2018
T

Thomas om PROCON GJØVIK AS

Jevnaker
Skal pusse opp og fliselegge 2 bad

Renovering av 2 bad. Vi er godt fornøyd med total utførelse av jobben, selv om den totale perioden ble meget lang pga forskjellige årsaker. Det var god dialog mellom rørlegger og elektriker og Lukasz og hans mannskap. Vi anbefaler og be om ekstra pris på tetting av dører og øvrige etasjer/rom da det støver mye hvis det bl.a skal pigges opp gulv og bytte varmekabler. Gir gjerne en referanse på tlf 92416764

Jan. 2018
T

Torgeir om FILIPE SNEKKER AS

Jevnaker
Totalrenovering innvendig

Bygg Solution & Service gjorde en flott jobb på huset mitt. De har lektet ut og etterisolert yttervegger, skiftet alle vinduer og dører, gipset vegger og tak, lagt gulv, malt, listet og montert kjøkken. Laimonas som eier bedriften er opptatt av at kunden skal bli fornøyd og var fin å kommunisere med. Folka hans kom tidlig hver morgen og jobbet lange dager. De leverte super kvalitet på hele prosjektet og jeg vil absolutt anbefale dem videre.

Juli 2017
A

Ann Merete om BYGG SOLUTION & SERVICE AS

Jevnaker
Sopputslag i stua over baderom

Flinke,ryddige,presise,hyggelige og til avtalt pris.kjempe fornøyde!

Mars 2015
Ø

Øystein om KINDBERG ELEKTRISKE AS

Jevnaker
Pusse opp bad/vaskerom

Bedriften har gjort en flott jobb med oppussinga av badene mine. Kunne brukt kortere tid, men det har blitt gjort grundig og veldig bra!

Mars 2014
S

Sølvi om VIGGA BYGG AS

Jevnaker