Skal du pusse opp badet i Ørsta?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ørsta. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Ørsta?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ørsta. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Ørsta

Oppussing bad

6196NORANGSFJORDEN

Oppussing av bad. Alt interiør og fliser innkjøpt Megaflis.

Renovering av bad/vaskerom

6150ØRSTA

Bad vaskerom fornyes med plater på veggene, samt fjerninh av venylbelegg på gulv og erstates av flis.

Et vaskerom skal bli badrom.

6155ØRSTA

Str. Rom er i str. 220x280cm målt direkte til murveggene. 3 mur vegger er Leckastein og en trevegg. 1, En må stendre opp 3 vegger 2, isolere etter dem krav som er. 3, skal vere gipsplater og 60x60 cm flis på alle 4 veggene og gulvet med varmekabler. Og montering av skap og skyvedører som skal skjule vaskemaskin og varmtvann tank. 4, og må vere med godkjent dokumenter i forhold til våtrom. Ønsker timepris/fastpris Rørlegger har eg avtale på i Ørsta og elektriker skal bli Tussa Installasjon. Eventuelt andre eletrikere og. Vaskerommet i kjelleren er ferdig ned rivet inn til muren, gamle fliser er fjerna ned til murgulvet. Einaste som står igjen er varmtvann tank. Som er i daglig bruk. (Blir resultatet bra står bad hovedetasjen som skal renoveres for tur. Etter at nytt bad i kjelleren er ferdig. Bad i hovedetasjen er allerede montert nytt vindu. Og her trenger en nytt alt. Tenkte fiboplater på veggene og flis på gulvet. Dusjhjørne med foldedører, veggtoalett og ny baderom innredning.)

bad

6160HOVDEBYGDA

jeg vil pusse opp bad.

Opp pussing av bad

6170VARTDAL

Kort beskrivelse av oppdraget: Oppussing av et 5,76 kvadratmeter bad (L3,2-B1,79-H2,32). Installering av nye rør, ledninger og avløpssystemer, samt flislegging av dusjplassen og legge våtromspanel på vegger og installering av ny dusjkabinett og baderomsmøbler. Elektrisk arbeid for installasjon av nye lamper og brytere samt spottlys,6stk. Utført av erfarne fagpersoner i henhold til gjeldende regler og standarder. Vi river alt på badet selv

Baderom

6153ØRSTA

Ønsker å få bygd eit lite baderom med skråtak på eit loft. Einebustad på tre etasjer frå 1988. Røyrleggar (Vinjevoll Rør) har klargjort badet med rør-i-rør og avløp. Dette i forbindelse med totalrenovering av baderom i hovedetasje haust 2022. Nytt takvindu blei satt inn i forbindelse med skifting av tak i mai 2022. Vindusforing er kjøpt og ligg klar. Planen er eit baderom med toalett, badekar og servantskap. Sjå vedlagte bilete for korleis badet ser ut per idag, samt planskisser for korleis ein ynskjer løysing. Gjer merksam på at badekaret er ønska delvis innunder takbjelke for plassutnyttelse. Vi er åpne for forslag på om det er baderomsplater, fliser eller ein kombinasjon som er det beste alternativet i dette prosjektet. Vi har enno ikkje kjøpt inn verken toalett, badekar eller servantskap før vi får avklart løysing med aktuelle som ynskjer å ta på seg jobben. Arbeidet er klart til å startast på og befaring kan avtalast når det måtte passe. Om det er aktuelt å ta på seg denne jobben ynskjer vi å vite pris, samt når arbeidet kan påbyrjast samt estimert tidsbruk/ferdigstilling.

Siste evalueringer
Bygge et bad fra grun til slutt

Jobben er gjort og sluttresultatet ble bra. Firmaet er punktlige og gode systematisk planleggere jobber effektift til en fin pris

Sep. 2014
E

Egil om KEMPA BYGG

Ørsta
Rehabilitering av enebolig (innvendig)

Profesjonell og punktlig

April 2012
T

Tom Og Karoline om PROMAN AS

Ørsta