Skal du pusse opp badet i Lier?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Lier. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Lier?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Lier. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Lier

In need of a project manager

3410SYLLING

We are remodelling 2 bathroooms, 2 WCs, 1 kitchen and misc. carpentry around the house. We are looking for a reliable project manager who has qualified staff. We need a bricklayer, electrician, plumber and carpenter, who all work together and communicate well.

Gjøre om soverom til bad 10,9 kvm

3413LIER

Enebolig i Lier. Rommet ligger i 2. etasje og er i dag et soverom. Det ligger et bad i rommet ved siden av på 3,6 kvm. Rett under soverommet ligger kjøkkenet, og i kjeller under kjøkkenet ligger i dag vaskerom. https://www.finn.no/350062831 Ønsker et prisestimat på å gjøre om dette soverommet til bad. Vi ønsker opplegg for dusj, toalett, badekar og dobbel servant. Badet flislegges med store fliser. Vask, armatur, servantskap, dusj, badekar og toalett kan holdes utenfor tilbudet. Vi river selv eksisterende vegger og tak inn til stenderverket og sørger for bortkjøring av avfall.

Svoldergt 4 Skillebekk Oslo

3410SYLLING

Totalt oppussing av baderom ca 1,3m bredde og ca2,2m langt. Samt noe arbeider på kjøkken. Bytte rørene som både går til bad og kjøkken. Da vi kobler opp kjøkken på nytt med wategruard tilkoblet varmtvannsbereder og under kjøkkenbenken. Rørlegger: Demontere og plugge eksisterende utstyr. Trekking av nye vannrør fra fordelerskap. Trekking av tilførseler til nytt skap. Legging av nytt avløp. Servant, dusj og wc. Nytt sluk i dusj-sone. Ny Geberit sisterne levert av oss. Veggbokser til samtlige punkter. Montering av utstyr. Dusj, Servant og wc. Toalett flyttes dit dusj er i dag. Her må gulvet åpnes en del. Utføres av snekker/murer. Montering av enkel glassvegg. Kjøkken: Demontere og plugge det som trengs. Koble ifra eksisterende. Trekke om nye vannrør, samt noe skifting av avløp. Så langt det lar seg gjøre. Koble opp og montere waterguard som dekker vvb og kjøkkenvann. Montering av kran og vannlås. Skifte også vvb, ny oso 120L . Pris på ny OZO 120 benkebereder: Pris rørleggerarbeider: For baderom og kjøkken. Levering av waterguard og vvb kommer utenom tilbud. Pris waterguard: Snekker murer: Rive alt på badet. Bortkjøring av søppel. Åpne vegger og tak. Skifte det som er nødvendig. Oppbygning av rommet. Med nye plater. Og våtromsplater. Ny protan sveisemembran. Sparkling og støping av gulvet. Påstøp over varmekabler. Innsetting av ny dør med lister og foringer. Flislegging av gulv og vegger. Maling og sparkling av tak. Pris inkluderer full oppussing av badet. Etter dagens forskrifter. Rørlegger og snekker leverer dokumentasjon med bilder. Pris arbeider: kr. Eks mva. Pris materialer: kr eks mva. Total pris for rørlegger og murer eks mva: Total pris ink mva: Montering av utstyr, skaffet av kunde. Samt nødvendige deler til dette. Gjelder kun standard utstyr. I våres priser er det medregnet nødvendig deler for tilkobling av diverse utstyr. Pris inkluderer enkel tilkobling for vanntilførselen. Og eksisterende avløp til resten av bygget enkel lar seg koble på. Og at dette ligger med riktig fall. Arbeider utover tilbud settes til ... kr.

Renovering bad

3427GULLAUG

Trenger hjelp til å renovere et baderom. Et flislagt bad av ukjent alder med gulvvarme, ca. 4,9 kvm. Vi har behov for en vurdering og kartlegging av rommet, da vi ikke vet omfanget av grunnarbeidene som eventuelt må gjøres.

Rørlegger - Nytt kjøkken og bad

3409TRANBY

Jeg planlegger nytt bad, kjøkken i en etasje. Se "Min plan" vedlagt Vennligst se bildet, 1. Kjøkkenet - Skrot kjøkken og ombygging til kontor/soverom, lukk rør og sjekk all tilkobling er fjernet 2. Bad - Skrot bad og lag nytt bad 3.Soverom - Skrap soverommet og konverter det til et kjøkkenområde Jeg ser etter en erfaren rørlegger som kun skal utføre rørleggerjobben. Jeg vil ha en egen kontrakt med Carpender og Elektro, eller hvis du har noe samarbeid kan du også sende meg en melding

New Bathroom , Kitchen & Bedrooms

3409TRANBY

I am planning for New Bathroom , Kitchen & Bedrooms in one floor. Please see picture, 1. Kitchen - Scrap kitchen and convert to bedroom 2.Bathroom - Scrap bathroom and make new bathroom in same area 3.Bedroom - Scrap bedroom and convert to kitchen area I am looking for well experienced team to perform the job, i would prefer to buy materials myself , i prefer the company with good discounts at shops for buying materials. Note : Job 2 I am planning to do a facade change (2 new entrances and hybel/rental apartment in basement with bedroom, bathroom, living and kitchen) waiting for email answer from Kommune to start the job. I plan to do this once i get answer from kommune. Job 3 : I plan to paint (new color) entire house during summer.

Siste evalueringer
Helrenovering av bad på 7m2

Prosjektet tok litt tid å få startet pga ferie og diverse andre ting som kom i veien, men etter at det startet gikk alt rimelig kjapt. Jobben har blitt fullført i løpet av 14 arbeidsdager, og resultatet er helt nydelig. Det har vært litt vanskelig å prate med noen av arbeiderne, men litt armer, bein, og google translate så skjønte vi hverandre og fikk kommunisert. Entrepenøren er svært opptatt av å levere kvalitet, jeg er meget, meget fornøyd!

Okt. 2017
Z

Zoran om NORDIK ENTREPRENØR AS

Lier
Total renovering av to små bad på Tranby, Lier.

Veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort med å totalrenovere to bad fra grunnen, de holt seg til seg til den prisen som ble forespeilet. Lett å ha med å gjøre og jeg følte at mine ønsker ble hørt og oppfylt på beste måte. Disse guttene kan jeg virkelig anbefale videre.

Mai 2017
C

Christian om ATS Byggservice AS

Tranby
Totalrenovering av bad

TEK byggservice totelrenoverte 2 bad og badstue for oss og gjorde en topp jobb. Jobben ble gjort innenfor de tidsrammer og budsjett som var forespeilet, og de løste problemer som oppsto underveis. De er presise, effektive og behaglige å ha med å gjøre. (Daglig leder stilte også opp for oss i møter med forsikringsselskap da det ble funnet fukt og muggskader under riving!) Vi var så godt fornøyd at har ansatt de til å ta utvendig drenering også.

April 2017
H

Håvard om TEK BYGG SERVICE AS

Tranby
Opppussing av entre/gang og bad

Komplett oppussing av gang og bad. Godt utført arbeid. Enkel og presis kommunikasjon. Bra framdrift. Fornuftig pris. Kan anbefale Robert og hans samarbeidspartnere

April 2017
A

Andreas om Konnerud Byggservice AS

Tranby
Endring på Renovering av lite bad

Godt utført jobb. ferdig som avtalt både kvalitet og tid. Vil velge dem hvis behov for mer håndtverker arbeid

Des. 2016
S

Stein B om ATS Byggservice AS

Lier
Renovering av 2 stk bad

Skand-Term AS har foretatt rehebilitering av 2 bad med nytt røropplegg, etablering av membran/løsning i hht. vårromsnormen og flislegging. Før arbeidene startet opp ble det gjennomført en befaring med gjennomgang av forventninger. Kommunikasjon og kundeservice har vært veldig god. Arbeidene ble gjennomført i hht tidspnanen og avtalte endringer under veis ble behandlet på en god måte. Kvaliteten på arbeidene ble bra og jeg kan anbefale firmaet.

Juni 2016
A

Arnfinn om SKAND-TERM AS

Lier
Oppussing bad

Etter mottatt tilbud på totalrenovering av bad, ble det gjort avtale om framdriftsplan. Planen ble gj.ført uten avvik. Jeg forholdt meg til kun en person og oppf. fungerte veldig bra. Alltid tilgjengelig på telefon og ga rask tilbakemelding på spørsmål. Gode fagfolk med profesjonell utførelse og fleksible til små endringer underveis. Stabile i frammøte og vi følte oss prioriterte. Full dok m/bilder ble levert. Gir våre beste anbefalinger.

Juni 2016
T

Tore om SKAND-TERM AS

Renovering av bad/Vaskerom

Jobben ble gjort til til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefale Rørlegger 1-2-3 på det varmeste.

Mai 2016
A

André om RØRLEGGER 1-2-3

Lier
Renovere bad og vaskerom

Dyktige arbeidere som er punktlige og effektive. Vi er meget fornøyd med resultatet. Kommunikasjonen kunne vært noe bedre i forhold til småting underveis i prosessen. Men ellers veldig fornøyd med bedriften og ville absolutt brukt de igjen.

Mars 2016
J

Johanne Røise om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Tranby
Opppusing av våt rom

Veldig fornøyd med jobben

Jan. 2016
A

Alice Wambui om RØRMONT AS

Tranby
Oppussing av Bad

KE Hus gjorde en god jobb til avtalt tid og avtalt pris. Noe språk utfordringer til tider, men proffesjonelt utført arbeid. Vi ble godt fornøyd med resultatet.

Juni 2015
S

Stein Wiggo Seehuus om KE-HUS

Lier
Oppussing av 2 bad og bygge to nye soverom i kjelleravdeling

Majetic Rør og Bygg har gjort en meget solid jobb med oppussingen! Tilbudet vi fikk var svært oversiktlig og ryddig og prisen konkurransedyktig. Det som allikevel gjorde at vi til slutt valgte Majetic var det positive inntrykket vi fikk av prosjektleder og det inntrykket har bare forsterket seg underveis. Kvaliteten på det utførte arbeidet er også svært bra og de få anmerkningene som ble notert under sluttbefaring ble raskt utbedret! Anbefales!!

Mai 2015
A

Andre om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Reistad