Helrenovering av bad i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Helrenovering av bad i Balsfjord

BYGG OG RENOVERING PIOTR SZULC

Okt. 2012

Renovering av eldre hus

"Jevnt over godt fornøyd."
J
Jeanette
Siste registrerte jobber

Oppbygging av bad

9042LAKSVATN

Har et lite bad som er revet i forbindelse med en forsikringssak og skal bygges opp på nytt. Ønsker å ha det litt annerledes enn før (forsikringen vil kun bygge det opp som det var). Flislagt gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegger, montering av befintlig innredning og tilkobling av dusj, do og vask samt elektro.

* Fortsatt ledig: Innredning av bad

9055MEISTERVIK

Innredning av bad, 4,5 kvadrat. Enkel standard. Gammelt bad er fjernet. Legge nytt gulv, takplater og vegger. Rørlegger arbeid og elektrisk. Toalett, vask og dusjkabinett. Ny dør. Kle en vegg i gang og montere en skyvedør som er kjøpt.

* Fortsatt ledig: Baderom

9042LAKSVATN

7kvm baderoms gulv skal flislegges med varmekabel. Det skal være revet og klart til byggestart.

* Fortsatt ledig: Helrenovering av bad

9055MEISTERVIK

Flytte en vegg for å gjøre badet større. Renovere tak, vegger og gulv. Legge varme i gulvet.

* Fortsatt ledig: Pusse opp bad og ellers rørarbeid

9042LAKSVATN

Badet er på 4.3 m^2. Det vil være revet til staver og gulvplanker ved byggestart. Det er ønske om fliser og varme i gulv. Veggmontert hjørnedusj, fliser i dette hjørnet, resten kan være av typen Fibo panel. Det er en servant på badet og en tilkobling for vaskemaskin. I kjeller er det vanntilkobling fra privat brønn. jeg ønsker en pumpe for bedre trykk i huset. Alt rør fra tilkoblingen ønskes byttet. Det ligger pr i dag kobber rør, som ønskes erstattet til et nyere system med mulighet for flere tilkoblinger ved eventuell utbygging. Oppsamlings filter for rusk som følger vannet fra elven. Ny vv-bereder. 2 punkt på yttervegg for tilkobling av vannslange. Ellers vann går til kjøkken, som ligger rett over vv-berederen. rørsystem kan fint ligge åpent under tak i kjeller. Det er 8-9M fra vann inntak til bad + etasjehøyden.

Pusse opp bad

9056MORTENHALS

Rive trepanel og sette opp baderomsplater. Nytt toalett, vask og badekar. Fliser på nåværende gulv - bytte ut med nye. Nye takplater. Montere vifte i vegg. Nye lys i tak/vegg - spots. Rommet er Ca 16 kvadrat. Snekker og rørlegger trengs, samt elektriker.