Skal du pusse opp badet i Sandefjord?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sandefjord. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Sandefjord?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Sandefjord. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Sandefjord

Støp og flislegging baderom

3214SANDEFJORD

Ønsker hjelp til støp og flislegging av baderom. Baderommet er ca 6m2. Vi ønsker flis på gulv og i dusjnisje. Dette i tillegg til membran og det som hører med. Vi ønsker gjerne en befaring så vi sammen kan se på hva som må gjøres. Vi ønsker å gjøre så mye av forarbeidet selv om mulig, og ønsker av den grunn å snakke med en fagperson. Vi har også en plantegning om ønskelig.

Vil pusse opp badet.

3231SANDEFJORD

Hei, vi vil gjerne pusse opp badet vårt da det er gammelt og trenger ett løft, her må det kanskje også byttes varmekabler i tillegg til ny innredning og vi vil gå over til veggplater på vegg i stede for fliser, vi må også kanskje bytte toalett og kanskje installere ett badekar. Vi er veldig opptatt av å kunne få best mulig pris med også att jobben skal være gjort bra så vil veldig gjerne ha flere på en uforpliktet befaring og ta vurdering etter det, vi vet att bad er dyrt å pusse opp, men har lyst å gjøre det så billig som det kan gjøres, men att alt blir gjort etter lover og regler og godt gjennomført.

Renovering av bad fra 1975

3158ANDEBU

Renovering av bad. Sjekke fukt/rive vegger, sette opp nye vegger, belegg på gulv, nye rør, bytte til mindre vindu, tette igjen vegg etter stort vindu etc. Skal beholde badekar, evt montere badekar med dusjmulighet. Badet er 1,65 m x 1,95 m

Totalrenovering bad

3235SANDEFJORD

Totalrenovering bad. Søker prosjektleder som kan organisere og få jobben gjort på en ryddig og effektiv måte, da jeg både jobber og bor her hjemme.

Lag våtrom med dusj / bytt varmtvanns tank til tankløs

3210SANDEFJORD

Vi har en hytte med 1/2 bar. Vi har lyst å ta ut varmtvanns tank installer en dusj og gjør om rommet til våtrom! Må flislegg vegger, beskytt dør og vindu og sett in en dusj begg/dør. Tankløs warmtvanns bereder må installeres ett nytt sted i hytta.

Bygging av nytt bad

3160STOKKE

Vi skal bygge opp et bad. vann og kloak og elektro er lagt frem til rommet da huset var bygget i fjor. Rommet har senket gulv klargjort for å støpe opp gulv med fall. Rommet er 1.45x3.30. Planen er fliser på gulv med varmekabler og sokkelfilser opp til baderomsplater. Vegghengt toalett og dusj. 3 til 4 spotter i tak og stikk og opplegg for lys i speil. Varmekabler og spotter skal ha zigbee styring.

Siste evalueringer
Renovering av bad

Veldig fornøyd med hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og endelig resultat. Jeg har fått gode råd underveis og alle i teamet var hyggelige, ryddige og effektive. Anbefales!

April 2022
L

Line Engen om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Sandefjord
Renovering av bad

God service og dyktige fagfolk. Hadde god dialog underveis i oppussingen hvor snekker orienterte fortløpende. Firma leverte på punktlighet, profesjonalitet, så kundens behov og pris. Dette firma kan virkelig anbefales.

Mars 2022
B

Birgitte om JM MARKUSSEN AS

Sandefjord
Renovering av bad

Utrolig fornøyd med badet CC Rørservice AS har gjennomført hos oss. De er proffe, vennlige, omstendelige, kunnskapsrike og løsningsorienterte. Vi er superfornøyde med prosessen; kommunikasjon undervis og sluttresultatet. Anbefales på det varmeste!

Mars 2022
K

Kine om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Sandefjord
Totalrenovering av bad

Enestående!! 😁Helrenovering av et lite bad på cirka 4,5 m2. Jobben utført raskt og effektivt. Bra kommunikasjon med Cato, Ken gøran ,Karel og Alan. Dyktige, hyggelige, dukker opp til avtalt til, er flinke til å gi beskjeder og tilbakemeldinger, samt finne gode løsninger. Vi fikk også mulighet til å utbedre andre ting før nytt utstyr ble installert. Vi skal definitivt bruke Christensen Cc Rørservice ved seinere anledninger. Anbefales på det sterkeste!

Jan. 2022
Y

Yonas Belayneh om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Sandefjord
Bygge bad

Godt utført arbeid til avtalt tid. Leverte også en av de beste tilbudene på pris. Ryddet opp etter seg og var hyggelige og høflige arbeidere.

Okt. 2021
J

Johanne om ÅSGÅRDEN ELEKTRO AS

Sandefjord
Totalrenovering av bad i 2.etg

Meget godt utført arbeid til avtalt tid og pris. God kommunikasjon hele veien med Jørn som alltid er hyggelig og serviceinnstilt. Lytter til kundens ønsker, og sørger for god kvalitet i alle ledd. Mottok meget ryddig sluttrapport/FDV-dokumentasjon. Veldig fornøyd med badet vårt!

Juni 2021
M

Maria Eriksen om JM MARKUSSEN AS

Sandefjord
* Fortsatt ledig: Ønsker tilbud på bygging av nytt baderom med tilkobling av vann og avløp i bad og eksisterende kjøkken, ny utekran samt innbygging a

Rask tilbakemelding etter forespørsel, effektiv gjennomføring og god oppdatering underveis. Oppfatter pris som grei og god i forhold til kvaliteten på arbeidet som Kurcas Bygg utførte.

Mai 2021
J

Jon Kvisli om KURCAS BYGG AS

Hosle
Oppussing av bad

Godt utfør arbeid på renovering av bad. Resultatet til slutt ble vi veldig fornøyde med, til tross for utfordringer underveis. Fornøyd med at Komplett Bygg tar ansvar og retter opp når feil oppdages og underentreprenører ikke leverer kvalitet.

Mars 2021
P

Preben om KOMPLETT BYGG AS

Sandefjord
Renovering av bad

Vi mangler fortsatt papirer, og noe uryddighet mtp bestillinger. Ellers OK.

Mars 2021
J

June-Elisabeth om LARVIK RØRHANDEL AS

Sandefjord
Totalrenovering bad + utvidelse av bad

Totalrenovering av bad. Mantas er lett å ha med å gjøre, svarer raskt, og styrte prosjektet på en god måte. Konkurransedyktig pris. Pent utført arbeid.

Mars 2021
M

Martin om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Sandefjord
Oppussing bad

Om du skal pusse opp badet, er dette firmaet du bør bruke. Ryddig, effektiv, profesjonell og kom med gode løsningsforslag hele veien. Vi ble meget fornøyd med restultatet! Trivelige folk er det også!:)

Sep. 2020
K

Kristine om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Sandefjord
5m2 bad trenger generelt renovasjon Vestfold

Jeg er veldig fornøyd med Catho, Karel og Allan i Christensen CC Rørservice AS. Totalrenovering av bad på ca 5m2 ble utført ryddig, med høy kvalitet og til avtalt pris. Baderommet ser kjempepent ut! Anbefales på det sterkeste! Velkommen tilbake ved senere prosjekt! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Catho, Karelem i Allanem z Christensen CC Rørservice AS. Remont generalny 5 metrowej łazienki przeprowadzony był staranjie, z dbałością o szczegóły i zgodnie z ustaloną ceną. Łazienka wyszła pięknie! Z całego serca polecam! Cierpliwi na "dukanie" po norwesku😉

Des. 2019
A

Aleksandra om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Andebu