Helrenovering av bad i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Helrenovering av bad i Åmot

RINGSAKER RØR AS

4.8 (43)

Velkommen til Ringsaker Rør AS Din Varme & Bad rørlegger i Hedmark og Oppland. Vi har avdelinger i Moelv og på Hamar. Vi utfører alt av rørarbeider i bolighus, hytte, industri, landbruk og næringsbygg. Pusse opp badet ditt? Vi ordner med alt for deg, snekker, murer, flislegger og elektriker. Eller ønkser du å installere/ endre på et varmeanlegg? Vi leverer varmepumper, gulvvarme, soloppvarming og radiatoranlegg. Eller kanskje du fyrer med gass? Vi har en av innlandets eneste godkjente gass...

Se mer
Mai 2021

Renovering av bad

"Der har Sverre Simensen gjort en kjempefin jobb, han påtok seg også og bytte ut et toalett i min kjeller, som han gjorde utenom den oppsatte plan. En veldig hyggelig og trivelig mann, som j har gjort en flott jobb Kan trygt anbefales"
T
Tove
Rena
RINGSAKER RØR AS

HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

4.7 (10)

HåndverksSpesialisten er en familiebedrift og har mye erfaring innen tømrer, maler og murerfaget. Vi utfører alle typer reparasjons og byggeoppdrag innen tømring, snekring og mye mere. Vi tar på oss alt av rehabiliteringsjobber, restaurering, tilbygg og nybygg. Vår filosofi har i alle år vært å kunne tilby profesjonelle tjenester til en rimelig pris.

Sep. 2016

Renovering av tomannsbolig på Rena

"Renovering av gammelt hus inneholdende to leiligheter. Utført arbeid besto av bytte av utett tak med nye takpanner, lekter og membran. Etterisolering av loft og inngangsparti. Rep av råteskader i vegger og tak etter langvarig lekkasje. Utskifting av ..."Se mer
H
Harald
Oslo
HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

vi er et lite firma som driver med rehabilitering samt noe mindre oppdrag på nybygg , garasjer, carport, påbygg, Vi har samarbeid med alle nødvendige fag i en byggeprosess.

Mai 2016

Renovering av bad. Sette inn vindu på soverom. Skifte gulv.

"Bedriften gjorde en veldig god jobb. Hyggelige folk som var ferdig før estimert tid. De ordnet også med pålitelige bedrifter til de andre jobbene som også ble godt utført."
E
Erland Gundersen
Rena

HEDMARK BYGG AS

Firma Hedmark Bygg AS (org.nr.915313949) er et nytt etablert aksjeselskap med erfarne ledere og gode referanser innen bygg bransje. Trenger dere hjelp innen noen av oppdragene deres? Da kan vi gjerne ta en prat og diskutere forskjellige muligheter.Våre viktigste kompetanseområder: Alt innen takkonstruksjonUtvendig oppusing og all type utvendig vedlikehold for bygningerSkifting av vinduer og dører Alt innen innvendig oppusingArbeid med listverkMalerarbeidMontering av innvendig og utvendig tra...

Se mer
Okt. 2015

Flytte ytterdører, montere vinduer, snekre platting

"Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på vår hytte: flytte dører, montere vinduer, bygge vegg i gamle døråpninger, ta ned innvendig vegg, rive og bygge ny platting. Rask befaring, rimelig pris, rask jobbing men noen forsinkelser grunnet væ..."Se mer
E
Ellen
Rena
HEDMARK BYGG AS

TORBYGG AS

4.0 (14)

Mars 2015

Utvide/ombygging av bad/vaskerom

"Det gikk 2 uker over tiden.mye feil og slurv under veis,feil valg av matrialer og lovet mye som ikke ble holdt.Mye mas på penger utenom det avtalte.Ikke fått dokument mappe på utført arbeid,og det mangler forsatt litt på badet!Får ikke kontakt med de..."Se mer
C
Christine Bogen
Rena

MUREX AS

4.4 (5)

Vi er et lite murerfirma som utfører murer,flisarbeid,betong,baderom med tilhørende oppgaver.ring på tlf 47154644 om det er noen spørsmål. Nordiske fagfolk som utfører din jobb med tanke på kvalitet og effektivitet.Ser fram til et godt samarbeid til en fornuftig pris.

Nov. 2012

Rehabilitering av baderom

"Gjorden en veldig bra jobb, til en hyggelig forhåndsavtalt pris. Tok seg av alt av støping og flislegging, og hadde gode kontakter som kunne bidra med andre ting som kan dukke opp. Anbefales :-)"
T
Trond
Rena
Siste registrerte jobber

Oppussing av bad.

2450RENA

Ønsker å pusse opp bad med dusj og toalett. Størrelse er i underkant av 6m2, og er oppført i 1988. Et lite vindu. Ønsker ikke å ommøblere, men å ha dusj, toalett og servant på de samme stedene. Ønsker nye plater på veggene.

* Fortsatt ledig: Oppussing av to bad, nytt laminat gulv og maling jobb

2450RENA

Jeg trenger hjelp til et oppdrag av oppussing av to små bad med flislegging, flislegging av to små kjøkken, maling og gulv som må legges. Flere små ting som, montering av ventilasjon, bytting av lister som også må gjøres. Ønsker jobben utført så fort som mulig. Ta gjerne kontakt for befaring.

Renovering av bad

2450RENA

Hei Trenger total renovering av bad. - varmekabler, nye gulv og tak, spotlights , etc,

Pusse Opp Bad

2450RENA

Hei Vi planlegger å pusse opp badet vårt og vil gjerne høre hvor mye det koster. Rommet er 276 cm langt og bredden er 190 cm i første halvdel, 290 cm i andre halvdel, der den innebygde dusjen er. Ting som bør gjøres er: A) Bytt toalett, som for øyeblikket ligger i et eget rom, med vaskemaskin som går i motsatt retning. B) Fjern en dør (badet har dører i begge ender!) C) Sett en ny vask (på den nye veggen som kommer opp i stedet for den nevnte døren) D) Bytt dusj E) Ny vinyl på gulvet F) Mal taket H) Motoriser ventilasjonssystemet (det nåværende er bare mekanisk) Vi takker dere på forhånd for å komme tilbake til oss med forslag, en orientativ budsjettpris og når det til slutt vil være mulig å realisere slike arbeider.

Tegne og fikse bad/vaskerom/entre

2450RENA

Bad/vaskerom/entre skal alle få nye varmekabler/elektrisk anlegg grunnet elektrisk feil. (Forsikringssak) vi ønsker å benytte anledningen til å få en bedre romløsning, og pusse opp. Vi vurderer både fliser og plater eller microsement med innslag av treverk. Viktigste for oss er at romløsningen skal fungere bedre.

Renovering bad

2450RENA

Alt er strippe bygges opp på nytt ca 5x3 Oppstarr ca 15 november Ferdig til senest 10 desember