Skal du pusse opp badet i Ski?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ski. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Ski?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Ski. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Ski

Renovering av et bad og et vaskerom/bad

1400SKI

Et mindre bad, ca 6 kvm og et kombinert bad/vaskerom, ca 9 kvm skal begge totalrenoveres. Jobben må være ferdig før 1. august. Ønsker en totalentreprenør som tar jobben. Dvs. utføre jobben og koordinere håndverkere.

Oppussing bad

1424SKI

Trenger å legge varmekabler og fliser på bad på ca 5 m2. Vil også sette opp en dusjvegg (glass) og skifte ut toalett. Ønsker også skittentøysjakt

Bad oppussing

1400SKI

Har et 20 år gammelt bad som jeg vil pusseop.Badet er ca 6,5 kvm,det skal legges varmekabler og fliser,montere veggmontert toaletter osv.Ønsker befaring og prisantydning.

Renovering av bad

1424SKI

Ønsker to tilbud på renovering av bad på ca 6kvm + toalettrom på ca 2,5 kvm Badet er fra 1981. Ønsker å få lagt inn gulvvarme, få mikrobetong på gulv og vegger, installert nytt toalett og ny servant samt baderomsmøbler. Vegg mellom hovedbad og toalettrom må også utbedres for mulige fuktskader. Ønsker to tilbud: Ett på kun hovedbad, og ett på et bad hvor man slår sammen hovedbad og toalettrom til et større bad.

Bad

1400SKI

Rive alt, to vegger og sette opp 2 vegger. Fukt og råte. Trenger nye rør og sluk samt, varmekabler. Fullstendig renovering.

Oppgradering av baderom

1406SKI

Vi ønsker å sette inn et badekar langs en vegg der hvor det nå er et dusjhjørne. Lengde: 150, bredde: 75 cm. Vi ønsker hjelp til å finne riktig badekar, tilpassing av sluk, skru ned dusjdør og fylle i skruehull. Ønsker fagfolk til å komme med god løsning til vårt bad.

Siste evalueringer
Utbedring bad

Pro VVS totalrenoverte badet vårt med nytt sluk, membran, elektrisitet, rør, fliser, dusj, servant og toalett. Veldig ryddig planlegging, effektiv gjennomførelse og et hyggelig og profesjonelt team. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Anbefaler Pro VVS til alle som ikke kan så mye om bad og trenger noen å stole på.

Juli 2020
M

Magnus om Pro Vvs Oslo As

Ski
Bygge nytt bad, pusse opp vaskerom og eksisterende bad

Sluttresultatet ble veldig bra! Vi er så fornøyde med våre to nye bad, nye vaskerom og flislagte entré. Litt forsinkelser møtte vi på pga litt missforståelser, men dette løste Esbygg veldig bra. Veldig trivelige arbeidere i alle ledd! Vi vil bruke Esbygg om igjen om behovet melder seg.

Mars 2020
A

Anette A. om ESBYGG AS

Ski
Rehabilitering av bad 5 m2

Serviceinnstilt og profesjonell fra befaring til utført jobb. Følte meg ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen. Vil absolutt anbefale dette firmaet til å renovere ditt bad!

Feb. 2020
L

Lisa om VVS EKSPRESS AS

Ski
Renovering av bad

Fikk pusset opp et bad, og bygd et nytt bad. Ingen av våre planer ble vel egentlig som tenkt, da nye og bedre løsninger ble trumfet igjennom underveis, av Spydeberg byggentrepenør. Viser seg i ettertid at det å høre på fagfolk er ikke så dumt

Nov. 2019
R

Raymond om SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS

SKI
Rehabilitering av bad

Bygg og Våtrom AS var svært profesjonelle gjennom hele prosjektet. Vi hadde noen mindre uenigheter rundt forskjellige ting, men vi er meget fornøyd i det store hele takket vare profesjonaliteten hos entreprenøren.

Juli 2019
E

Emma om BYGG OG VÅTROM AS

Ski
Gjøre gammelt kjøkken om til bad

Kvaliteten på arbeidet er topp, prisen er bra. Kommunikasjonen underveis kunne vært bedre. Men sluttresultatet kan ikke bli bedre,

Des. 2018
A

Anne-Lise om BERNTSEN BYGGCONSULENT & JELØY BAD

Ski
renovering av bad

fik totalrenoveret bad, kan kun rose dyktigehandverker, helt klart et firma som jeg vil bruke neste gang at vi skal ordne noget på huset. alt blev utført til tiden og etter avtale

April 2018
J

Jørn om DYKTIGHANDVERKER AS

Ski
pusse opp badet

Veldig hyggelig fyr, gjorde alt pluss mer til avtalt tid og pris, veldig dyktilg. Kom med anbefaling til vårt prosjekt Anbefales

Mars 2018
B

Bezar Ghazi om Christer Mikkelborg

Ski
Totalrenovering bad, +- 9kvm og toalett (2kvm), i Ski-området (november-desember 2017)

Castor Rørlegger er et bedrift jeg absolutt anbefaler. Prosjektleder Karl kom på befaring på kort varsel og utarbeidet ulike tilbud.Prisen var nokså gunstig, og vi føler at de var målrettet og effektive. Håndverkerne var nøye (og hyggelige!) og oppdaterte oss på hva de skulle gjøre hver dag. God kommunikasjon med prosjektleder, både på mail og telefon!Det var noe søppel som ble liggende utenfor en stund, men ble fraktet bort samme dag vi spurte.

Jan. 2018
S

Sebastiaan om CASTOR RØRLEGGER AS

Ski
Rehabilitering av bad på ca 4 m2

Topp service, gode råd, punktlighet, kvalitet, bra pris 11 av 10 stjerner :-) ANBEFALES !!!!

Sep. 2017
Ø

Øivind om JELSNES FLIS OG BAD AS

Ski
Rehabilitering bad

Dyktige og effektive. Enkle og ha med å gjøre.

Sep. 2017
C

Christer om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

SKI
Helrenovering av to bad

Meget fornøyd med jobben Nor-Pol Jedynak utførte. -effektive/ryddige/positive ansatte -kvalitet i arbeidet -levering iht tidsrammer

Des. 2016
K

Kristine om Nor-Pol Jedynak AS

Ski