Skal du pusse opp badet i Rygge?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Rygge. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Rygge?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Rygge. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Rygge

Eksisterende soverom omgjort til bad

1580RYGGE

Hei, Jeg ønsker å gjøre om et soverom til bad på 4,2 kvm i 2.etg. Det er ønskelig å gjøre det så enkelt så mulig, jeg ordner sanitær men resten av jobben ønsker jeg et pris tilbud på. Soverommet er selvfølgelig større men skal deles i to deler, hvor den ene delen blir til bad mens den andre delen blir til et lite lagerrom med egen dør mot gangen. Dette ordner jeg selv, trenger bare en som kan ta på seg arbeidet rundt badet. Kom gjerne på visning, så tar vi det der ifra.

Totalrenovering av 6m2 bad i høst

1580RYGGE

Vi skal totalrenovere badet på hytta i forbindelse med at vi har fått vann og kloakk. Jobben skal ikke utføres før i høst. Vi ønsker å avtale befaring og sammenlikne tilbud.

Total renovering av kjeller bad

1580RYGGE

Total renovering av kjeller bad med fokus på inne klima,pg smarte løsninger . Våtrommet er bygd i 1967, ønsker et nytt moderne bad.

Totalrenovering av bad, Rygge

1580RYGGE

Totalrenovering av eks. Bad og mindre justeringer av rom. Naborommet (toalettrom) skal ink. I det eks badet. Baderomsvindu erstattes med nytt vindu og vindu i toalettet skal tettes igjen. Re-etablering av påstøp med varmekabler og flislegges. Avløp må flyttes og etableres blandeskap i gange utenfor badet. Det kan være aktuelt å holde tekniske fag selv, dersom dette er av interesse.

totalt renovering av bad

1580RYGGE

jeg har en bad på 2,5 x 1,5 ønsker tolat renovere bad jeg kan kjøpe baderømsmobler selv ønsker befraring av seriose bedrifter.

Helrenovering av bad

1580RYGGE

Pusse opp bad på hytte og tilkobling nytt vann og avløp. Opplegg for nytt VA er lagt opp for tilkobling ca. 8 meter fra hytta. - Ønsker baderomsplater på vegger (f.eks. Fibo Trespo). - Etablere skyvedør og vegg. - Vinylbelegg på gulv (eller tilsvarende). Kom gjerne med forslag. - Badet er revet inn til isolasjon på veggene og sponplate på gulv. - Kunde kjøper inn baderomsinnredning og armatur. - Viktig med et system som kan vinterstenges. Se bilder for info. Tar gjerne en befaring.

Siste evalueringer
Renovering av bad.

Super service fra gutta! Vi hadde en avtale om at jobben skulle utføres på 14dager, på grunn av formann i borettslaget ble det litt forsinkelser og uenigheter. Men dette ordna dem fint opp i selv og jeg trengte ikke åløfte en finger. Jeg har fått bilder, meldinger, og diskutert hver dag om hvordan det skal gjøres og er fornøyd med sluttresultatet! Kan anbefale disse på det sterkeste!

Mars 2018
D

Dennis om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Rygge
Legge flis på baderom

Vi har valgt RV Bygg og Renhold bedrift til å legge fliser på 5m2 baderommet vårt og har blitt veldig fornøyde med valget. Rimas er en dyktig og god erfaring havende flislegger som utførte sin jobb raskt og i høy kvalitet. Han har kommet fram med profesionelle og nyttige anbebalinger. Pris for utførte jobben var ikke høy heller. Vi kan hjertelig anbefale RV Bygg og Renhold AS.

Feb. 2015
V

Vilma om RV BYGG OG RENHOLD AS

Rygge
Bygging av bad

Vi har hatt Mesterhåndtverkerne v/ Roy Arve Hovind hjemme hos oss flere ganger. 1. gangen svarte han på et arbeidsoppdrag vi la ut på Mitt anbud. Han ga oss en akseptabel pris, og ga et positivt første inntrykk. Han skulle lage bad i en gammel bod. Han sa 4 uker, og et par dager over 4 uker var alt ferdig. Rørlegger og elektriker ordnet Roy med. Han er en dyktig fagmann, og i tillegg en blid og hyggelig mann som også er lett å samarbeide med. Alt gikk greit for seg, og vi kan anbefale Roy på det varmeste. Senere har vi brukt det samme firma for å skifte tak på huset vårt. Vi fikk en pris – den stemte! Jobben ble raskt og meget bra gjort. Igjen merket vi at det var folk som visste hva de gjorde. Det er trygt for oss som ikke har kunnskap på dette feltet, og vite at vi har med folk å gjøre som vi kan stole på. Rett før jul kom Roy og Morten og skiftet 2 vinduer. Fort og ordentlig gjort!! Trenger vi en snekker til oppdrag i vårt hus ved en senere anledning, vet vi hvor vi skal ringe. Ingen tvil om det !!

Jan. 2015
R

Rolf om MESTERHANDTVERKERNE DA

Rygge
Helrenovering av bad ca 4,5 M2

En seriøs, rask og punktlig håndverker. Prisnivået er på det jevne, men du får hva du betaler for. Leverte raskere enn avtalt, og har kun brukt topp materialer. Veldig betryggende å bruke fra befaring til utføring av renoveringen av badet. Selv når ikke alt gikk som planlagt og problemer oppstod tok han ansvar og løste problemer. Meget god kommunikasjon gjennom hele jobben. Kan absolutt anbefales dersom du ønsker trygghet.

Nov. 2013
E

Eivind Aleksander om MITT BAD AS

Råde